6.12.12

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος...


Χαράς ευαγγέλια για τους ταξιτζήδες στη Θεσσαλονίκη για μερικές ώρες, οπότε και δε δουλεύανε τα αστικά στο κέντρο της πόλης. Βλέπετε ο περισσότερος κόσμος παλεύει για το μεροκάματο και δεν μπορεί να κρατά λογαριασμό τι πορείες και τι επετείους έχει κάθε μέρα. Έτσι και σήμερα, ελάχιστοι γνωρίζανε για το γενικό "ξεσηκωμό" του αριστερού ξεπεσμού και της λοβοτομημένης νεολαίας προς την πλήρη απαξίωση του όρου "ήρωας".


Ένας νέος 15 ετών, με έντονη ήδη την παρουσία του στην ψευτοεπαναστατική σκηνή των "αναρχικών του Κωλονακίου" πέφτει νεκρός σε συμπλοκή με αστυνομικούς. Και ξαφνικά γίνεται ήρωας! Και στο όνομά του καίγεται η μισή Ελλάδα, προβοκάρεται η σταθερότητα της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης και δηλητηριάζεται άλλη μια φουρνιά ανήλικων νεοελλήνων με τα μεταπολιτευτικά αριστερίστικα τσιτάτα.

Στις στάσεις των λεωφορείων περιμένανε βιαστικοί επαγγελματίες, κουρασμένοι γέροντες, σαστισμένοι επισκέπτες της πόλης μας. Όλοι με κατεβασμένα τα μούτρα. Άλλος εξοργισμένος που "δεν τους μάζευε η αστυνομία", άλλος αποσβολωμένος από την αναίτια αργοπορία του, άλλος λυπημένος από την κατάντια της νεολαίας. Ένας κύριος δίπλα μου φαινόταν έντονα ανήσυχος, οι λέξεις μοιάζαν να κρέμονται από τα χείλη του. Ψιθύρισε κάτι, τον καθησύχασα ότι μπορεί να μιλήσει. Κι έγινε χείμαρρος. Μίλησε για πραγματικά προβλήματα, κόντεψε να κλάψει, έβλεπε με ένα μείγμα οίκτου και οργής την πλανεμένη νεολέρα που περνούσε από μπροστά. Κι άλλοι πολλοί... Οι επαναστάτες του καναπέ και του facebook νομίζουν πως ο κόσμος ενδιαφέρεται για το κάθε φυντάνι της αριστεράς, αλλά ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Δεν χάφτει πλέον εύκολα.

Ένα "παιδάκι" σκοτώνεται από έναν κακοεκπαιδευμένο ανίκανο αστυνομικό. Μετρήστε τώρα πόσοι αστυνομικοί έχουνε σκοτωθεί από ικανότατα "παιδάκια". Και μετρήστε πόσες πορείες έχουνε γίνει για τα παλληκαράκια που τα έχασαν οι μάνες τους, όχι επειδή τα είχανε ξαμολημένα με το παχύ τους χαρτζηλίκι, αλλά επειδή παλεύανε με το χειρότερο πρόσωπο της κοινωνίας για το μεροκάματο. Μην πάμε μακριά. Μετρήστε πόσες πορείες έχουνε κάνει οι φραπεδιέρηδες της νεολαίας μας για το αγέννητο της Marfin. Αγέννητο. Όχι 15 χρονών.

TopGunZ


3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΑΔΟΚΙΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ<>.ΧΘΕΣ(Ο6-12-12)ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΡΗΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘςΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΔΟΚΙΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕ ΕΣΤΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς κάποια αυτόματη ρύθμιση του Blogger, σαφώς και δεν πέσατε... θύμα λογοκρισίας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή