27.12.12

Ο ύπουλος ρόλος της γερμανικής αριστεράς.


Η εκβιαστική άποψη της γερμανικής αριστεράς (Die Linke), ότι δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να μειώσει στο 50% τις αμυντικές της δαπάνες αν θέλει να συνεχίσει να έχει οικονομική στήριξη από την Γερμανία και κατά συνέπεια από την υπόλοιπη Ευρώπη, εκτός του ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, είναι μάλλον και ύποπτη.


Οι άνθρωποι της γερμανικής αριστεράς, αλλά και οι Έλληνες αριστεροί, αν πράγματι τους ενδιέφερε η ειρήνη και ο αφοπλισμός της περιοχής, θα έπρεπε: α) να ζητούν τον αφοπλισμό της Τουρκίας γιατί η Τουρκία είναι αυτή που ασταμάτητα προκαλεί και β) την εξασφάλιση των ευρωπαϊκών συνόρων.

Όλοι αυτοί οι δήθεν φιλειρηνιστές αριστεροί, ανεξάρτητα του αν είναι Γερμανοί ή Έλληνες, με την στάση τους και με τις προτάσεις τους περί μείωσης του ελληνικού στρατού, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να οδηγούν την Ελλάδα σε ακρωτηριασμό.
Η ελληνική αριστερά ενδεχομένως να αποτελείται από βλάκες, η γερμανική αριστερά όμως πιστεύω ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την γερμανική δεξιά, στην προσπάθεια της Γερμανίας να καταστρέψει την Ελλάδα.
Από τα δεξιά η Γερμανική δεξιά με την αυστηρή λιτότητα που μας επιβάλλει μας σπρώχνει στο ξεπούλημα και στον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας και από τα αριστερά η γερμανική αριστερά μας σπρώχνει στην Εθνική καταστροφή και στον Εθνικό ακρωτηριασμό με τις ουτοπικές απόψεις περί αφοπλισμού μείωσης της θητείας και των στρατιωτικών δαπανών, χωρίς όμως ταυτόχρονα να ασκείτε μια αντίστοιχη πίεση προς την Τουρκία.
Τα ελληνικά κόμματα, χωρίς να κάνω ξεχωριστούς σε δεξιά κεντρώα ή αριστερά, πρέπει κάποτε να αρχίσουν να λειτουργούν όπως και τα γερμανικά, τα οποία όπως ξεκάθαρα φαίνεται είναι ενωμένα στον κοινό τους στόχο και ανεξάρτητος της διαδρομής που το κάθε ένα ακολουθεί, πάντα εκπροσωπούν τα εθνικά τους συμφέροντα.
Εγώ δεν έχω ακούσει καμιά γερμανική αριστερά, ούτε καμιά γερμανική δεξιά να ζητά την έκδοση του Χρηστοφοράκου στην Ελλάδα, αντιθέτως, από κοινού γερμανική δεξιά και αριστερά του παρέχουν στέγη και κάλυψη.
Αυτά για αυτούς που ακόμη εδώ στην Ελλάδα νομίζουν ότι έχουν αδερφά κόμματα στην Γερμανία.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου