2.1.13

Οι άθλιοι της ΕΛ.ΑΣ.


Διαβάζω και ακούω στα διάφορα ΜΜΕ, για αυτήν την συγκλονιστική υπόθεση της εξάρθρωσης της σπείρας των εμπόρων ναρκωτικών, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί, και φρίττω.

 
Όχι τόσο με το γεγονός ότι βρέθηκαν επίορκοι μέσα στις τάξεις της αστυνομίας.
Σε έναν αριθμό 40.000 και πλέον αστυνομικών  είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν και κακοποιά στοιχεία.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίπτωση δυο αστυφυλάκων του 100, όταν επί Μητσοτάκη, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από συναδέλφους τους να κλέβουν… ραδιοκασετόφωνα από ι.χ. και να τα κρύβουν στο περιπολικό τους!!!!
Μιλάμε για φαιδρές καταστάσεις.
Η συγκεκριμένη όμως υπόθεση είναι άκρως σοβαρή, και ενδεικτική της κατάντιας της κοινωνίας μας.
Αν δεν ήταν η κρίση, και αν δεν έπαιζε παντού (μονοπωλιακά) η λίστα Λαγκάρντ, όλοι ανεξαιρέτως θα ασχολούνταν με την εξάρθρωση αυτή.
Στην συγκεκριμένη λοιπόν σπείρα που εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνες έρευνες και παρακολουθήσεις, αποκαλύφτηκε ότι συμμετείχαν αστυνομικοί, ακόμη και αξιωματικοί, οι οποίοι παρείχαν προστασία, κάλυψη, πληροφορίες, και ευνοϊκή μεταχείριση στους εμπόρους ναρκωτικών, και ειδικά στα κεφάλια της σπείρας, πού ήταν Αλβανοί (αναμένω την τοποθέτηση του Κουράκη επ’ αυτού) έναντι αδρής αμοιβής.
Και μέχρι εδώ όλα καλά.
Είπαμε, σε κάθε βαρέλι μήλων, θα υπάρχουν και κάποια σάπια.
Πώς να το κάνουμε;
Αυτό όμως που με εξοργίζει, και φυσιολογικά θα πρέπει να εξοργίζει στο πολλαπλάσιο τους έντιμους συναδέλφους τους, είναι ότι οι εν λόγω «αστυνομικοί» παρείχαν εκτός από κάλυψη, και σφαίρες στους κακοποιούς!
Έτσι ακριβώς.
Τώρα, θα αναρωτηθεί κανείς, τι άραγε να τις κάνουν τις σφαίρες οι έμποροι ναρκωτικών;
Να πυροβολήσουν τα τζάνκια και τους άρρωστους από τους οποίους βγάζουν τα εκατομμύριά τους;
Μάλλον όχι.
Άρα;
Προφανώς για να πυροβολήσουν αστυνομικούς σε περίπτωση που πάει να γίνει σύλληψή τους…
Δηλαδή, για να το πούμε πιο λιανά, οι επίορκοι έδιναν σφαίρες στους Αλβανούς, προκειμένου εκείνοι να μπορούν να πυροβολήσουν  …. συναδέλφους τους σε κάποια αστυνομική επιχείρηση.
Αλλιώς δεν εξηγείται.
Άρα μιλάμε για πραγματικά κτήνη, πλήρη αμοραλισμού, που για κάποια ευρώ θυσιάζουν τους συναδέλφους τους, με τους οποίους κατά τα άλλα μπορεί να πίνουν και ούζα μαζί!
Τόση συναδελφικότητα λοιπόν, και τόση ανθρωπιά.
Να τους χαίρονται αυτοί που τους μεγάλωσαν, κι αυτοί που τους έβαλαν στο σώμα…

Strange Attractor

1 σχόλιο: