28.1.13

Σκοτεινές δυνάμεις στοχοποίησαν τον λαό!


Άστραψε και βρόντηξε προχθές η βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Και όχι επειδή έφαγε πάλι καμιά ανάποδη από κάποιον χρυσαυγίτη, αλλά επειδή έπεσε θύμα διάρρηξης, μέσα στο ίδιο της το σπίτι…

 
Και εκτός από την Κανέλλη, εξίσου άγρια και άμεσα αντέδρασε και το ΚΚΕ, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι, αφού σύμφωνα με ανακοίνωσή του για την εισβολή που έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του, «η ληστεία ήταν προειδοποιητική», ενώ σημειώνει πως πέραν της ληστείας «το κόμμα διερευνά του άλλους στόχους των δραστών»!


Και καταλήγει: «Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς», συμπληρώνοντας πως «το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες»!!!!!!
Κάποιοι λοιπόν ανακάλυψαν επιτέλους την Αμερική!
Λες και εμείς οι υπόλοιποι, μη φωτισμένοι, που χρόνια ολόκληρα φωνάζουμε για το γεγονός ότι η Ελλάδα κατάντησε ένα απέραντο λούνα παρκ ανομίας και εγκληματικότητας, είμαστε χαζοί (ή απλά αντικομμουνιστές).
Το ΚΚΕ όμως, όπως και οι υπόλοιποι φιλάνθρωποι που απαρτίζουν την νεοελληνική «δήθεν» αριστερά, και που αντί να στηλιτεύσουν την αυξημένη εγκληματικότητα, χαϊδεύουν συστηματικά τους «κακόμοιρους λαθρομετανάστες», και τους λοιπούς παραβατικούς, ανακάλυψε τώρα ότι μια απλή διάρρηξη, όπως αυτές που κατά κόρον συμβαίνουν κάθε νύχτα σε σπίτια απλών Ελλήνων, κρύβει κάτι άλλο!!!!
Το πιάσατε βρε τσακάλια… δεν σας ξεφεύγει τίποτις να’ ούμ….
Η διάρρηξη ήταν σίγουρα στοχευμένη, από πλευράς κάποιων μυστικών υπηρεσιών, που εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα, μπούκαραν στο σπίτι της Κανέλλη προκειμένου να τρομοκρατήσουν το λαϊκό κίνημα, να φιμώσουν το φρόνημα του λαού, και να βάλουν στο χέρι τα σημαντικής εθνικής και πολιτικής αξίας ντοκουμέντα και έγγραφα που φυλάσσονται εκεί.
Μας πείσατε.
Και είναι σίγουρο, πως οι άνανδροι αυτοί πράκτορες ξένων δυνάμεων, που ανησυχούν για την άνοδο του ελληνικού κομμουνισμού, θα το βάλουν στα πόδια τώρα που το ΚΚΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση αποκαλύπτοντας τα σκοτεινά τους σχέδια.
Και ποιος ξέρει, μπορεί η Αλέκα να επανασυστήσει την πάλαι ποτέ ΟΠΛΑ, η οποία  θα κυνηγήσει, θα  ξετρυπώσει, και θα φέρει στην (λαϊκή) δικαιοσύνη τους καταχθόνιους αυτούς μίσθαρνους λακέδες του συστήματος….
Ή μπορεί απλά να πρόκειται για κανονικούς Ρουμάνους ή Αλβανούς, ή Γεωργιανούς διαρρήκτες, όπως συνήθως συμβαίνει.
Από αυτούς δηλαδή, που τα 70 και βάλε χρόνια ορθόδοξου κομμουνισμού στη χώρα τους δεν τους έβαλαν μυαλό, και οι ίδιοι δεν μετατράπηκαν στον «αγνό σοσιαλιστικό άνθρωπο», και τώρα βρήκαν και παίζουν εδώ στην Ντίσνεϊλαντ της ανομίας, για την οποία μεγάλη ευθύνη έχουν και οι πρακτικές των ντόπιων κομμουνιστών.
Άλλωστε, να μη ξεχνάμε πως σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, οι άγνωστοι που παραβίασαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στην μονοκατοικία της κ. Κανέλλη στην Εκάλη την ώρα που η βουλευτής κοιμόταν μέσα, απλά άρπαξαν χρηματικό ποσό 800 ευρώ, διάφορα τιμαλφή, καθώς  και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγαν…
Δηλαδή, η όλη υπόθεση πιο πολύ κλεφτρόνια μου θυμίζει παρά ένα νέο Watergate με στόχο τον «σοσιαλισμό σε μια χώρα».
Πάντως, άσχετα με τις ενδείξεις, η Κανέλλη μίλησε «για συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, με το οποίο υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί από το 1990»…. 
Ενώ σε αντίθεση με τα όσα ανέφερε η αστυνομία, η αγωνίστρια του λαού δήλωσε σε συνέντευξή της (στον Παπαδάκη, που αλλού;) ότι «οι κλέφτες αφαίρεσαν μόνο αρχειακό υλικό με συγκεκριμένες πληροφορίες και πράγματα «μεγάλης αξιακής πληροφοριακής σημασίας».
Διευκρίνισε μάλιστα πως  «οι δράστες ξέρανε που μπήκανε»!
Όσον αφορά στην ανακοίνωση του κόμματός της, συμφωνεί, αφού «για να το λέει το Κόμμα κάτι θα ξέρει παραπάνω», υπογράμμισε.
Τέλος, προειδοποίησε δημόσια τους δράστες ότι «έχει ράμματα για την γούνα τους».
Το μόνο που δεν έκανε είναι να κλείσει ραντεβού μαζί τους στα γουναράδικα….
Βέβαια, είναι αμφίβολο αν οι διαρρήκτες τρομάξουν από τις απειλές τόσο του ΚΚΕ όσο και της Κανέλλη, αφού το πιο πιθανό είναι να μην γνωρίζουν καν ελληνικά….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου