26.1.13

Κομάντα με … βυζιά!


Όχι, δεν μιλάμε για κάποια καινούργια γυναικεία μονάδα ειδικών αποστολών, ούτε για καμιά προχωρημένης αντίληψης διμοιρία καταδρομέων τραβεστί…

 
Μιλάμε για τους  στρατιώτες της ελίτ μονάδας Wachbataillon της Γερμανίας, οι οποίοι καθημερινά χτυπάνε τα τουφέκια τους στο αριστερό μέρος του θώρακα τους, μέσα στα πλαίσια των εντατικών ασκήσεων ακριβείας στις οποίες και διαπρέπουν.


Αυτή όμως η εντυπωσιακή άσκηση, εκτός από στρατιωτική «ομορφιά», προκαλεί και αρνητικές παράπλευρες συνέπειες εξαιτίας της έκκρισης ορμονών που δημιουργείται, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένοι στρατιώτες να βγάζουν … βυζιά, και μάλιστα μόνο στην αριστερή πλευρά του στήθους τους!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 74% των στρατιωτών του συγκεκριμένου τάγματος, κατέφυγαν στους γιατρούς προκειμένου να εξεταστούν, και η επιστημονική διάγνωση μιλάει για μονομερή γυναικομαστία!
Όπως λέει ένας στρατιωτικός χειρουργός, «θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν τις συγκεκριμένες ασκήσεις, αφού το συνεχές χτύπημα του όπλου στο στήθος συντελεί στην γυναικομαστία…».
Από την πλευρά της, η στρατιωτική ηγεσία της Γερμανίας υποσχέθηκε να εξετάσει το ζήτημα, και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στην εκπαίδευση των κομάντο.

S.A.

1 σχόλιο:

  1. Η γυναικομαστία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων διορθώνεται μόνο με χειρουργική επέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή