3.2.13

Παρασυρμένοι ιδεολόγοι, ιδεοληπτικοί χαχόληδες, ή απλά ψυχοπαθείς;


Στην μεταπολεμική Ελλάδα η αριστερά (σε όλο της το φάσμα) δεν είναι απλά μια ιδεολογία, μια πολιτική θέση η έστω μια κοσμοθεωρία.
ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!


Και όπως όλες οι θρησκείες, έτσι και  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ αριστερά (την διαχωρίζω γιατί δεν έχει καμία σχεδόν σχέση τουλάχιστον με την ευρωπαϊκή αριστερά) έχει τις φονταμενταλιστικές της ομάδες-σέχτες, οι οποίες μάλιστα διαθέτουν αρκετά μεγάλο αριθμό “πιστών” έτοιμων να θυσιαστούν, με τα όπλα στα χέρια πολεμώντας για τα “θρησκευτικά” τους ιδεώδη. Για το δικό τους «πιλάφι».



Τα παιδιά αυτά υπέστησαν πλύση εγκεφάλου από κάποιους διαφωτιστές, ινστρούχτορες,  που σε συνδυασμό με την πλούσια και άνετη ζωή τους η οποία τα έθεσε εκτός κοινωνικής πραγματικότητας, αφού δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την ζωή του μέσου ανθρώπου της ελληνικής κοινωνίας (ανέχεια, ανεργία, αγώνας για επιβίωση, σκληρή εργασία, κόποι, αγωνίες κλπ), μετετράπησαν σε κατά φαντασία “σωτήρες”.
Οι διαφωτιστές τους έπεισαν πως ο κόσμος θα γίνει καλύτερος εάν σκοτώσουν, κάψουν και συντρίψουν τους “κακούς” που είναι οι καπιταλιστές, οι εθνιστές, και όλοι όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν στον φιλελευθερισμό αλλά και στο έθνος.
Τότε ο κόσμος θα λυτρωθεί, και θα μετατραπεί σε παράδεισο…
Τους πότισαν μίσος, και τους έκαναν να μισούν καθετί το φιλελεύθερο και καθετί το εθνικό, όπως ακριβώς οι ναζί έκαναν τα δικά τους παιδιά να μισούν καθετί κομμουνιστικό, εβραϊκό, αλλόφυλο κλπ μετατρέποντας τα σε στυγνούς ρομποτοειδείς δολοφόνους.
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα με τον ΝΑΖΙΣΜΟ.
Απλά αλλάζουν οι ταμπέλες (που τόοοσο πολύ τις λατρεύει η ελληνική αριστερά), δηλαδή όπου κομμουνιστής βάλε φιλελεύθερος, όπου διεθνιστής βαλε εθνιστής, όπου Εβραίος βάλε χριστιανός, κ.ο.κ.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα.
Μια σημαντική μερίδα της αριστεράς δεν έχει καμία απολύτως εθνική η έστω κοινωνική συνείδηση, αλλά μόνο μίσος για οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί τους και στέκεται εμπόδιο στο “θεάρεστο” έργο τους!
Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάρα πολλοί αριστεριστές που πιστεύουν ακράδαντα στον Τροτσκυ, τον Μάο, τον Πολ Ποτ κλπ (όπως ακριβώς οι Ταλιμπάν στον Αλλάχ) και πως ο σοσιαλιστικός παράδεισος υπάρχει, αλλά πρέπει πρώτα να χυθούν ποταμοί αίματος και να καταστραφούν τα πάντα για να μπορέσει να εγκαθιδρυθεί και να λειτουργήσει.
Η βία είναι η μαμή της ιστορίας, και το αίμα λιπαίνει τα γρανάζια της αλλαγής…
Πολλά από αυτά τα άτομα διακατέχονται από διάφορα ψυχολογικά συμπλέγματα κατωτερότητας (π.χ. στο σχολείο ήταν τα παιδιά της φάπας, καρπαζοεισπράκτορες, χυλοπιτοεισπρακτορες κλπ), η πάσχουν από ελαφρά έως σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, και μέσω της καταστροφής, της τρομοκρατίας και του μηδενισμού, ξεθυμαίνουν το μίσος τους νομίζοντας πως εκδικούνται την κοινωνία!
Πριν από κάποια χρόνια ο Τσίπρας δήλωσε σε δημοσιογράφους πως “όσο περισσότερο χάος τόσο καλύτερα”!
Τώρα πάει για πρωθυπουργός…
Σήμερα έχουμε βουλευτή του Σύριζα να δηλώνει μέσα στην βουλή πως είναι αναρχικός! (Όντας χωμένος ως τον λαιμό μέσα στο σύστημα).
Έχουμε ιστοσελίδα  η οποία καλεί ελεύθερα φοιτητές και νεαρά παιδιά να πάρουν τα όπλα και να βγουν στον δρόμο για να σκοτώσουν!
Έχουμε κόμμα στην βουλή (ΚΚΕ) του οποίου βουλευτές φωνάζουν σε τηλεοπτικά πάνελ πως απορρίπτουν μετά βδελυγμίας το Ελληνικό σύνταγμα, έχουμε πανεπιστήμια τα οποία είναι εργοστάσια παραγωγής μολότοφ και γιάφκες οπλισμού, έχουμε πανεπιστημιακούς χώρους οι οποίοι μετά από εισβολή εξωπανεπιστημιακών καταλήφθηκαν και χρησιμεύουν ως στρατόπεδα εκπαιδεύσεως ανταρτών πόλεως...
Εάν τα παιδιά αυτά έβλεπαν τουλάχιστον πως η ελληνική δημοκρατία δείχνει μηδενική ανοχή σε καθετί παράνομο και αντισυνταγματικό-αντιδημοκρατικό ίσως η απόπειρα πλύσης του εγκεφάλου τους από κάποιους επιτηδείους να μην είχε καθόλου επιτυχία!
Αλλά δυστυχώς, η γενικευμένη όλα αυτά τα χρόνια ανομία, σε συνδυασμό με την ατιμωρησία, γέννησε αυτά τα παιδιά που τώρα θέλουν να φάνε τους γονείς τους… και να φτύσουν τα κουκούτσια

Μακεδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου