5.3.13

Ο λούμπεν θάνατος.


Για πολλοστή φορά έγινε κατανοητό ότι ο θάνατος στην Ελλάδα χρειάζεται ιδιοκτήτες για τον απαραίτητο επικήδειο που ξυπνά την βιβλική μοναδικότητα του Έλληνα με τις απαραίτητες κατάρες στα κολλυβοπάρτι.


Η αρμονία που αγνοεί το μάταιο δεν έχει θέση στην θεολογική κηδεμονία των οπαδών της κομματικής παντιέρας.
Με τρόπο συνειδητής έκρηξης, καταργείται αυτό που ο Ντεριντά υποστήριζε για χρόνια: η υποκειμενικότητα είναι κατά βάθος αθεμελίωτη.
Λάθος. Τα τελευταία χρόνια, οτιδήποτε πράττεται από τον περιπλανώμενο παρία των ενστίκτων, έχει υπογραφή με τρία ονόματα.



Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αποκτούν αυτόματα την πανουργία και την μνησικακία του Καίσαρα καθώς το λούμπεν προλεταριάτο προσομοιάζει με τους επόπτες των στρατοπέδων συγκέντρωσης στην Πολωνία· εξωτερικά παραρτήματα με σκοπό την εκπαίδευση και το απαραίτητο μαστίγιο της Αριστεράς για την εκτόνωση στα πανηγύρια των δρόμων καθώς το θύμα οφείλει να φορά την στάμπα του αδικημένου λίγο πριν το λαϊκό δικαστήριο αποφανθεί για τα κενά του σοσιαλιστικού ρεαλισμού με ιδεατό παράδεισο λέξεων.
Το βεβιασμένο γέλιο στις θεατρικές παραστάσεις, η άγνοια και τα παραδείγματα της ναζιστικής θηριωδίας στις ατέρμονες συζητήσεις των κοινωνικών δικτύων, αποκαλύπτουν την ένδεια της δυσπιστίας με το καλημαύχι του πατριαρχικού δόγματος, κουνώντας το δάχτυλο στους ανένταχτους δραπέτες που ονομάζονται φιλελεύθεροι.
Εντεταλμένοι κριτές, κληρονόμοι πνευματικών δικαιωμάτων, οι φετιχιστές του αίματος, οι θέσει δυστυχείς, οι φουκαράδες που κατατρύχονται από το πάθος της εκδίκησης διότι γεννήθηκαν ελλιπείς λόγω μιζέριας από αστική άγνοια, οι εκ του ασφαλούς ορμώμενοι λόγω ημιτελούς κύρους, υπόλογοι φασίστες για μια καμένη παρακμή με το άλλοθι του φαιοκόκκινου κατακλυσμού στις αποσκευές για το Λένινγκραντ.
Ο Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου, αγωνίστηκε για έναν διττό σκοπό: να πείσει ότι η νίκη άξιζε το τίμημα και η προετοιμασία για ειρήνη αποτελούσε αδήριτη ανάγκη το φθινόπωρο του 1863.
Στις ημεδαπές επάλξεις, άπαντες αγωνίζονται στο όνομα μιας φιλοσοφικής καχυποψίας με οδηγό την βλακεία, την ανομία και τις άναρθρες λέξεις.
Εξάλλου, η αλήθεια δεν είναι λελογισμένο σόφισμα μόνο για τα media.
Κάθε καλοκαίρι, οι πυρκαγιές έχουν ως αιτία την αμέλεια και την βραδύνοια.
Με δέκα μποφόρ αέρα, ο ασυνεπής Έλληνας, υπεράνω του νόμου λόγω αδιάφορης νοημοσύνης, προβαίνει σε εργασίες με σιδηροπρίονα ή απλώνει στον χυτοσίδηρο κοψίδια με αναμμένα κάρβουνα που του θυμίζουν τις φιέστες στο χωριό με συνοδεία κλαρίνων και φουστανέλας.
Τα ηθογραφικά περιεχόμενα καταλύονται όταν η ευθύνη αποκτά υπόσταση. Θυμίζουμε τους Ιάπωνες όταν υπέγραψαν την συμμαχία με την Γερμανία και την Ιταλία.
Η εισβολή στην Ινδοκίνα, η προσάρτηση της Κορέας το 1910 και η διαγούμιση της Μαντζουρίας το 1931 ήταν εξασφαλισμένο θέσφατο για τις φρικαλεότητες στον Ειρηνικό.
Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
Στην Ελλάδα όλοι διαφοροποιούνται από την γραμμή των Ιδεών με τον φόβο μην θεωρηθούν συστημικοί και αγύρτες.
Δεν χρειάζεται να γκαρίζεις για να αποδείξεις το αυταπόδεικτο: η σοβαρότητα δεν έχει ανάγκη κήρυκες που απαιτούν στην ομήγυρη, αμοιβαίες εγγυήσεις τεκμηρίων συμπεριφοράς.
Δεν καταλαβαίνω γιατί η πλειοψηφία σιωπά.
Φοβάται μην έχουμε απώλεια Κόκκινων στρατιωτών στα φινλανδοσοβιετικά σύνορα; Φοβάται την μυστικοπάθεια των τηλεκατευθυνόμενων Αγανακτισμένων;
Φοβάται μην τον αποκαλέσουν ρατσιστή ή φασίστα οι αναρχοφασίστες βάνδαλοι που κατέστρεψαν το Φλοράλ στα εξ ων συνετέθη;
Το 2013 δεν ανάβεις μαγκάλι για να ζεσταθείς σε δωμάτιο παιδικών διαστάσεων. Φυσικά η προηγούμενη πρόταση αφού δεν συνοδεύεται από πνεύμα Αριστερής συνειδητότητας, βαφτίζεται μισάνθρωπο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα δεδομένου ότι ο γράφων δεν διέπεται από κραυγαλέα μέθη για να πείσει.
Τα λογικά σφάλματα αποτελούν οροθέτηση για την επικείμενη επανάσταση.
Η μυθολογική πραγματικότητα συγχέεται σκοπίμως με την αντιμνημονιακή ρητορική για τα ποιητικά αίτια της ιδεολογικής παρωδίας.
Ο περίγελος του κόσμου, η χώρα που καπνίζει μπάφο χωρίς ίχνος Δημοκρατικής παιδείας, η παντελής ανικανότητα λογικών προτάσεων, οδηγούν τον θάνατο από άγνοια κινδύνου σε πολιτική πράξη με φταίχτες τους κυβερνώντες για ένα κομμάτι κρέας.
Ανθρώπινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου