27.3.13

Γεμίσαμε νοσταλγούς και λοιπά χαϊβάνια!


Ήταν να μην πάρουν φόρα οι διάφοροι... Κατίδηδες.
Ο  24χρονος, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, τα ξημέρωματα της Κυριακής ανάρτησε στον λογαριασμό του (stefanos33), στο Instagram, ένα t-shirt με τη φωτογραφία του δικτάτορα, Γιώργου Παπαδόπουλου, και τη λεζάντα «Πού είσαι... ρε Παπαδόπουλε»!


Κάτω από τη φωτογραφία υπήρχε και ένα μονολεκτικό σχόλιο ("τρομερόοος"), που συνετέλεσε στο γεγονός να εισπράξει πάραυτα ο κάτοχος του λογαριασμού πολλά επικριτικά σχόλια, με αποτέλεσμα να την αποσύρει, ύστερα από λίγη ώρα.


Το απόγευμα της Κυριακής, ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, με ανάρτηση του στο Twitter, αρνήθηκε πως είναι δικός του ο επίμαχος λογαριασμός: «Μια ενημέρωση σε όλους ότι το Instagram δεν είναι δικό μου, για όσα έγιναν δεν έχω καμία σχέση! Ευχαριστώ».
Υπέθεσε, επίσης, μιλώντας σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας Sport24.gr, ότι ο χρήστης του συγκεκριμένου προφίλ «έκλεβε» φωτογραφίες του από το facebook, και τις μετέφερε στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Δεν εξήγησε, πάντως, πώς δεν αντέδρασε όλο το προηγούμενο διάστημα που λειτουργούσε αυτός ο λογαριασμός, αν και φορτωμένος με πολλές προσωπικές φωτογραφίες του.
Ούτε μπόρεσε να δικαιολογήσει πως ο «χάκερ», τον οποίο επικαλείται, απέσυρε την προκλητική ανάρτηση όταν ο ίδιος ο Αθανασιάδης δέχτηκε τις αποδοκιμασίες των φίλων του.


Σημ. Ο: Ο εγκωμιασμός της χούντας δεν συνιστά αδίκημα; Ή κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου