27.4.13

Μυστήριο στο Μανχάταν!


Μια περίεργη ιστορία εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη, και έχει να κάνει με την ακόμη πιο περίεργη επίθεση της 9/11 πριν από 11 ολόκληρα χρόνια.



Στο κάτω Μανχάταν ανακαλύφθηκαν συντρίμμια από αεροσκάφος, που μάλλον ανήκουν σε ένα από εκείνα με τα οποία πραγματοποιήθηκε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, μάλλον πρόκειται για κομμάτι εξαρτήματος από το σκέλος προσγείωσης ενός από τα δυο εμπλεκόμενα στην επίθεση αεροπλάνα, που σύντομα θα ταυτοποιηθεί αφού έχει ακόμη τον σειριακό αριθμό κατασκευής της Boeing.
Το κομμάτι αυτό βρέθηκε σφηνωμένο σε ένα πολύ μικρό άνοιγμα ανάμεσα σε δυο κτίρια στην γωνία 51 Park Place με  50 Murray St, τρία μόλις τετράγωνα μακριά από το «σημείο μηδέν».
Το κτίριο της Park Place στεγάζει σήμερα το αμφιλεγόμενο μουσουλμανικό τέμενος και πνευματικό κέντρο Park 51.
Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αρχές είναι να εξηγήσουν πως το συγκεκριμένο σκέλος προσγείωσης κατέληξε σε εκείνο το ιδιαίτερα στενό και δύσκολα προσβάσιμο σημείο ανάμεσα στα δυο κτίρια.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, οι πιθανότητες να έπεσε τυχαία σε εκείνο ακριβώς  το σημείο είναι απειροελάχιστες.
Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι κάποιοι το τοποθέτησαν εκεί εκ των υστέρων.
Αλλά γιατί;
Μια πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι το κατέβασαν μέσα στο ιδιαίτερα στενό αυτό άνοιγμα με χρήση σχοινιού, αφού πάνω στα σίδερα του εξαρτήματος βρέθηκε και ένα κομμάτι σχοινιού.
Τώρα οι αρχές, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, αναζητούν τυχόν ανθρώπινα υπολείμματα.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου