17.5.13

Αχ, ο Αλέξης!!!!!!!


Ο πολύς  Oliver Stone, συνάντησε, λέει, τον σέξι Αλέξη και … εντυπωσιάστηκε!!!!!
Μάλλον όχι από τα αγγλικά του, διότι εκεί ο Αλέξης πάσχει, αφού κατά δήλωσή του δεν έμαθε ποτέ αγγλικά «διότι πήγε σε δημόσιο σχολείο»!!!!
Εντυπωσιάστηκε από τη ελπίδα που γεννά η παρουσία του στην πολιτική σκηνή του σύγχρονου αυτού ανάλγητου κόσμου.

 
Μάλιστα ο (προφανώς σε απαρχές αλτσχάιμερ ευρισκόμενος) σκηνοθέτης, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την εκθαμβωτική  πολιτική ακτινοβολία του Αλέξη, που δεν κράτησε τον ενθουσιασμό του, και τον χαρακτήρισε μεγάλη ελπίδα του πλανήτη, νέο Τσε Γκεβάρα, και άλλα πολλά τέτοια παρόμοια.
Σε σημείο του να αναρωτιέται εύλογα κανείς, αν ο Stone ήταν νηφάλιος στη διάρκεια της συνάντησης, ή και κατά την ώρα των δηλώσεων του….


Πάντως κάτι είναι κι αυτό.
Όταν έχεις θαυμαστή κοτζάμ Stone, μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.
Και όχι μόνο ψηφοθηρικά.
Διότι αν θέλει ο Oliver, μέχρι και ταινία μπορεί να γυρίσει για πάρτη σου, σε στυλ πολιτικού θρίλερ, ή αντάρτικου (πόλης) έπους, και ξαφνικά, από κει που είσαι ένας ακόμη απλός συνοικιακός (πολιτικός) γόης, να μετατραπείς σε παγκόσμιο ίνδαλμα της απανταχού μαχόμενης νεολαίας.
Ακόμη και σέξ σίμπολ!
Κι ας μη ξέρεις γρι αγγλικά… μήπως ξέρει ο Oliver ελληνικά;
Φαντάζεστε πρεμιέρες στις Κάνες, με κόκκινα χαλιά;
Φαντάζεστε τον Στρατούλη συνεντευξιαζόμενο στο MTV;
Τον Σκουρλέτη και την Δούρου (με ξώπλατο) στην Όπρα να μιλούν για το πώς γνώρισαν τον Αλέξη, για το τι ωραία ατμόσφαιρα έχουν εκεί στη Κουμουνδούρου, και πως αυτό βγαίνει προς τα έξω, κλπ;;
Φαντάζεστε μπλουζάκια με την φάτσα του αγανακτισμένου Τσίπρα να πουλιούνται σε κάθε γωνία του πλανήτη;
Φλιτζάνες του καφέ;
Μπρελόκ;
Χνουδωτά παιχνίδια;
Εσώρουχα για μερακλήδες;
Ερωτικά βοηθήματα στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ;
Μιλάμε για «επαναστατικά» μεγαλεία.
Μιλάμε για ΤΗΝ … ελπίδα.
Τώρα, το γεγονός ότι κάπου τρίζουν τα κόκαλα του πραγματικά τεράστιου Τσε με αυτά που ακούγονται, ουδόλως απασχολεί τον Αλέξη, τον Στρατούλη, και τα άλλα παιδιά.
Οι οποίοι έχουν τόση σχέση με τον Τσε, όση εγώ με την … Sharon Stone.
Και μιας και τη θυμήθηκα, φανταστείτε να βγει τώρα και αυτή η συνεπώνυμη του Oliver, και σιτεμένη πια διασημότητα ονόματι Sharon, και να δηλώσει πως ο Αλέξης είναι το σούπερ αρσενικό, και τελειώσανε όλα!
Και επειδή κάποιοι εξίσου αριστεροί, πλην όμως πιο Μπολσεβίκοι, προφανώς ζήλεψαν από την έλξη που ασκεί ο Αλέξης στους παγκόσμιους σταρ, είπαν να τοποθετηθούν κι αυτοί επί κάποιου γκλάμορους θέματος, έτσι για να μην τους θεωρούμε ντεμοντέ και άουτ.
Οπότε, κοτζάμ ΠΑΜΕ, έψαξε και βρήκε πιασάρικο θέμα, και εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα της … Αντζελίνας Τζολί, το οποίο όμως ήδη ανέλυσε περιεκτικά η Τατιάνα.
Τώρα αναμένεται και εξίσου σοβαρή τοποθέτηση του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για το δράμα που ζει η Ρούλα Κορομηλά, η οποία, όπως δηλώνει περήφανη, αρνείται να υποκύψει στη μόδα των πλαστικών επεμβάσεων, και αντιστέκεται πιστή στην φυσική της ομορφιά.
Προσωπικά, περιμένω να κυκλοφορήσει και το ψήφισμα του τομέα πολιτισμού του κόμματος, για να πω τη δική μου (αιρετική) άποψη.
Μέχρι τότε, κάνω κράτει.

Strange Attractor


ΥΓ- Φήμες που ήθελαν τον Χιου Χέφνερ (αυτόν του Playboy για τους άσχετους περί τα πολιτιστικά) να επιδιώκει συνάντηση με την Ραχήλ Μακρή των ΑΝ. ΕΛ. έχουν διαψευστεί και επίσημα.
Τελικά δηλαδή, ήταν μούφα η ιστορία, αφού ο Χιου τον Τατσόπουλο έψαχνε… who knows why!

1 σχόλιο:

  1. Ολο το θέμα--θέαμα μόνον με πλάκα μπορεί να αντιμετωπισθεί. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή