30.5.13

‘Όταν καπνίζει ο λουλάς…Εξοντωτικά ειλικρινής υπήρξε ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για την κατάθλιψη που πέρασε, τον Πάριο, και τους … gay.
«Θέλω να συγχαρώ τους gays όλου του κόσμου που ασχολούνται με τη μόδα και ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο, το γδύνουν σιγά – σιγά. Να τους συγχαρώ που... δημιούργησαν την καινούρια ασθένεια της ανορεξίας, βάσει σχεδίου, για να φαίνονται αρεστοί και σοβαροί».
Αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη από την συνέντευξη που έδωσε στο Εγώ Weekly.
Εκεί που αποκάλυψε την μακροχρόνια μάχη του με την κατάθλιψη: «Εμένα ο Θεός μου έδωσε επιτυχίες, γέμιζα τα μαγαζιά και μέσα μου δεν ήμουν καλά. Αυτό είναι αχαριστία.
Για δέκα χρόνια, ζούσα με λάθος τρόπο, λάθος ανθρώπους και σύντροφο. Εγώ ο ίδιος ήμουν λάθος. Πέρασαν τόσα χρόνια μέχρι να καθαρίσω και να μείνουν πέντε σωστοί άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι ξέρω ότι με αγαπάνε».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης μίλησε για τα ναρκωτικά:«Και αυτά ήταν λάθος. Οι παρέες και οι συναναστροφές που κάνεις παίζουν ρόλο. Όταν έστριβε ο άλλος ένα τσιγάρο και γύριζε, εφόσον ήσουν παρέα του, έπρεπε να πιεις κι εσύ. Μετά έπρεπε να κεράσεις. Για εμένα αυτά είναι μακρινό παρελθόν»), και την λάθος του συνεργασία με τον Πάριο ( «Με τον Πάριο πέρασα καλά. Δεν ταιριάζαμε, όμως, στο μαγαζί. Ο Γιάννης είναι τεράστιος καλλιτέχνης, που νομίζω ότι απευθύνεται σε άλλο κοινό, όχι σε εκείνο των μπουζουκιών, γιατί τα τραγούδια του είναι ψυχαγωγίας. Συνεργάστηκα μαζί του μόνο και μόνο για την ιστορία»).
Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε επίσης και για τα 10 χρόνια που πέρασε όπου δεν μπορούσε να βρει ικανοποίηση από τίποτα.
« Δυστυχώς αυτή η δουλειά σου δίνει τη χαρά να σε αγαπά και να σε θαυμάζει πολύς κόσμος, αλλά συγγενικά πρόσωπα πολύ κοντινά σε στεναχωρούν. Αυτό το αντιμετωπίζει ο καθένας που είναι επώνυμος. Νομίζουν ότι τους χρωστάς. Ό,τι και να κάνεις δεν μετρά».
Τέλος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι για μεγάλο διάστημα είχε περάσει κατάθλιψη. «Πέρασα κατάθλιψη για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούσα να εντοπίσω τι μου συμβαίνει. Τα άρρωστα κομμάτια μου τα πέταξα μόνος μου από πάνω μου. Μιλούσα πολύ με φίλους μου και διάβαζα».
Πάντως, μια νέα κόντρα αναμένεται να ξεσπάσει στη σόουμπιζ μετά τις δηλώσεις για τον Νότη Σφακιανάκη που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης στη συνέντευξή του: «Ο Νότης μου αρέσει σαν τραγουδιστής επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, όμως έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Έτσι θα τον ήθελα εγώ. Έχει πια γίνει η μορφωμένη Αντζελα Δημητρίου».
Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο Εγώ Weekly.
Διευκρινίζοντας, όσον αφορά την Αντζελα Δημητρίου: «Με την Αντζελα δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ούτε να συζητήσουμε δεν μπορούμε. Απλά μου άρεσε σαν καλλιτέχνιδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου