9.6.13

Πως θα μοιάζουμε σε 100.000 χρόνια από σήμερα;



Αν πιστεύουμε στη θεωρία της εξέλιξης, και καλά θα κάναμε να την πιστεύουμε αφού αυτή είναι η ισχύουσα επιστημονική θεώρηση, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε για το πώς θα εξελιχθούμε ως άνθρωποι τα επόμενα 50.000 μέχρι και 100.000 χρόνια.



Την απάντηση έρχονται να μας την δώσουν ένας γενετιστής, ο Dr. Alan Kwan, και ένας σκιτσογράφος, ο Nickolay Lamm, οι οποίοι συνεργάστηκαν στην έρευνα, και τελικά κατέληξαν στο πως θα μοιάζει ο άνθρωπος στο μέλλον.
Και το αποτέλεσμα είναι από αστείο, ως τρομακτικό…


Εν ολίγοις, αν τους πιστέψουμε, η ανθρώπινη μορφή θα θυμίζει καρτούνς!
Όπως λένε, το ανθρώπινο πρόσωπο θα εξελιχτεί έτσι ώστε να προσαρμοστεί σε χαρακτηριστικά τα οποία θεωρούμε ελκυστικά.
Θα έχουμε δηλαδή δυνατές και έντονες γραμμές, μια ίσια μύτη, μεγάλα μάτια, μεγαλύτερο μέτωπο, και γενικά μια κατατομή του προσώπου που θα πλησιάζει στο ιδεατό του χρυσού κανόνα. Του μέτρου.
Με τέλεια συμμετρία και στις δυο πλευρές.
Και συνεχίζει ο επιστήμονας λέγοντας πως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα προσαρμοστούν για χάρη της πρακτικότητας, αφού μάλλον θα εποικίσουμε άλλους πλανήτες, οπότε θα έχουμε  περισσότερη χρώση του δέρματος, και ιδιαίτερα μεγάλα μάτια, έτσι ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις ισχυρές ακτινοβολίες UV, αλλά και στο λιγότερο ηλιακό φως που θα υπάρχει σε αυτούς τους  άλλους πλανήτες.
Τέλος, θα έχουμε και οστά στο μέτωπο που θα είναι πιο χαμηλά απ’ ότι σήμερα, αφού ως οργανισμοί θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε συνθήκες χαμηλότερης βαρύτητας.
Για περισσότερα, επισκεφθείτε το myvouchercodes

S.A.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου