13.6.13

Βρε τι έπαθε ο κακομοίρης…



Ο Αμερικανός φορτηγατζής Daniel Metzgar δεν τα κατάφερνε και πολύ καλά  στο θέμα του έρωτα, όντας ανεπαρκής στο κάτω διαμέρισμα, οπότε τον Δεκέμβριο του 2009 αποφάσισε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, δια της οποίας του εμφυτεύθηκαν … πόντοι (και όχι μόνο).



Το πρόβλημα όμως που προέκυψε είναι ότι η εγχείρηση παραήταν αποτελεσματική!
Και αυτό, διότι όπως καταγγέλλει ο εν λόγω χειρουργημένος, του έμεινε κουσούρι μια μεγάλη στύση, η οποία και κράτησε 8 ολόκληρους μήνες!



Αυτό αναφέρει στην αγωγή του κατά του ουρολόγου χειρούργου που προσπάθησε να τον βελτιώσει, και η οποία δικάζεται αυτές τις μέρες στην Αμερική.
Από τη πλευρά του ουρολόγου, για όλα φταίει ο προικισμένος πλέον φορτηγατζής, ο οποίος αν και διαπίστωσε μετεγχειρητικά ότι το όσχεό του είχε φουσκώσει σαν μπάλα του βόλεϊ, εν τούτοις δεν ενημέρωσε τον γιατρό του, μέχρι που ήταν πολύ αργά.
Τότε, ο ουρολόγος του ανέφερε πως θα πρέπει να αφαιρεθούν αναγκαστικά  τα διάφορα εμφυτεύματα (κύλινδροι, δεξαμενή, αντλία, κλπ) που είχαν τοποθετηθεί μέσα του προκειμένου να μπορεί επιτέλους να απολαύσει κι αυτός τον έρωτα.
Ο σύγχρονος όμως αυτός Πρίαπος αρνήθηκε, και μάλιστα για πολλούς μήνες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αρνήθηκε διότι δεν διέθετε τα $10.000 που ζητούσε ο γιατρός για την διόρθωση του προβλήματος, και δεν διέθετε ασφάλιση για τέτοιου είδους επεμβάσεις.
Τελικά όμως, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση αφαίρεσης των … συνέργων, όταν μια εμφυτευμένη σωλήνα τρύπησε εσωτερικά το όσχεό του.
Στη συνέχεια ο μερακλής αυτός του έρωτα, πήγε σε άλλο γιατρό και ξαναέκανε επέμβαση τοποθετώντας νέα εμφυτεύματα ανδρισμού.
Ποιο είναι τώρα το νέο πρόβλημα;
Αν και το σύστημα λειτουργεί, όπως καταγγέλλει, η προηγούμενη περιπέτειά του τον άφησε ελλιπή όσον αφορά στο μήκος του οργάνου του, σε ποσοστό 50%...
Αισθάνεται δηλαδή μισός άνδρας από όσο ήταν κάποτε!
Βρε τον ταλαίπωρο, τι έπαθε…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου