31.7.13

Εφορία Κηφισιάς... Ιστορία μου, αμαρτία μου!


Κάτι στραβό επικρατεί στην εφορία Κηφισιάς, αφού έφορος και προσωπικό (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) την έχουν δει κάτι παραπάνω και από... τον Πάπα Βενέδικτο. Είναι περιττό να σας περιγράψω το ύφος τους, όπως και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον κόσμο που πάει να βρει άκρη και φεύγει με 25 πίεση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό και ώρα 09:00 το πρωί. Στο γκισέ, η υπάλληλος που πληρώνεται από τους φορολογούμενους για να τους εξυπηρετεί (τραό παράδειγμα γιατί έπρεπε η κινητικότητα και οι απολύσεις να ξεκινήσουν από τις ΔΟΥ) παράτησε σύξυλους τους ανθρώπους που περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν τον κλειδάριθμο τους και με μια απίστευτη απάθεια βγήκε έξω και κάπνισε το τσιγαράκι της (2 φορές μέσα σε μια ώρα παρακαλώ), σαν να μην υπήρχε κανένας εκεί, σαν να βρισκόταν σε διακοπές.

Οι πολίτες αναρωτιώντουσαν τι συμβαίνει και δεν υπάρχει κανένας εκεί να τους εξυπηρετήσει. Πίσω από την εν λόγω ξανθιά κυρία κάθονταν 2 ακόμη (που τα έξυναν εννοείται) και δεν είχαν καν την ευαισθησία να αναλάβουν το πόστο της ανεύθυνης υπαλλήλου, για να εξυπηρετήσουν τα "ζώα" που άλλη όρεξη δεν είχαν να περνάνε το πρωινό τους στην εφορία, με τις ξινές φάτσες όλων αυτών των χαραμοφάιδων.
 
Άραγε, ο (ανεπαρκής) κ. Έφορος, ο οποίος επιδεικνύει μονίμως τις υψηλές γνωριμίες του για να διατηρεί τη θεσούλα του και να τον πληρώνουμε για το "θεάρεστο" έργο που προσφέρει (εδώ γελάμε) έχει αντιληφθεί τι γίνεται στον τομέα ευθύνης του;

Αλήθεια όμως: Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών γιατί διατηρεί σε θέσεις κλειδιά αυτού του είδους υπαλλήλους; Έχετε καταλάβει μήπως κ. Στουρνάρα, κ. Σταικούρα και κ. Μαυραγάνη ότι σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα και η όποια προσπάθεια σας τινάζεται στον αέρα;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Ο Εφοριάκιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου