13.7.13

Ντροπή. Τίποτα άλλο…



Στα ερείπια της χρεοκοπημένης χώρας των δύο εκατομμυρίων ανέργων που λέγεται Ελλάδα
το άχρηστο άθλιο και παντελώς απαξιωμένο πολιτικό προσωπικό συνεχίζει το πάρτι βολεύοντας τους ημέτερους, προκαλώντας βάναυσα την κοινωνία που υποφέρει.
Τελευταίο κατόρθωμα ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Ο πρώην συνδικαλιστής και στη συνέχεια διορισμένος ευρωβουλευτής που δεν είχε ποτέ στη ζωή του καμιά σχέση με τον τραπεζικό τομέα και την πραγματική οικονομία επιλέγει απ’ τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη νευραλγική αυτή θέση στο πλαίσιο της ρύθμισης των ισορροπιών στο μόρφωμα, που λέγετε ΠΑΣΟΚ.
Προφανώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος επειδή έχει συνηθίσει από καφέδες στη Χαριλάου Τρικούπη και από… ντομάτες στη Κρήτη προχωράει ακάθεκτος χρησιμοποιώντας τον κρατικό μηχανισμό και τον δημόσιο κορβανά για την τακτοποίηση των ημετέρων.
Άλλωστε ο Παπουτσής δεν είναι η μοναδική περίπτωση.




Προηγήθηκε το βόλεμα του αποτυχόντα βουλευτή Βασίλη Έξαρχου στον ΕΛΓΑ του πολιτευτή Κώστα Σπηλιόπουλου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  του Αγγελούδη στον ΟΛΘ και άλλων κομματικών φίλων σε άλλες νευραλγικές θέσεις του δημόσιου.
Βέβαια το προνόμιο της φαυλότητας δεν ανήκει αποκλειστικά στο Βενιζέλο.
Τις ίδιες πρακτικές ακολουθούν και άλλα κυβερνητικά στελέχη.
Χαρακτηριστική στην κατεύθυνση αυτή είναι το βόλεμα σε θέση συμβούλου για το ορφανό του Γιωργάκη που ακούει στο όνομα Τίνα Μπιρμπίλη απ’ τον πρώην υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλου, και του Βαγγέλη Παπαχρήστου στον ΟΟΣΑ, και άλλων αναξιοπαθούντων και απόμαχων του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου