21.8.13

Ανύπαντρες 40αρες…



Αν κάποιοι έχουν θέμα με τις 30αρες, σκέψου τι γίνεται με τις ανύπαντρες 40αρες. Μόνο με το "ένα πόδι στο τάφο" δεν μας λένε ( μερικές φορές το λένε κι αυτό).




Ακούνε 40 και νομίζουν πως είμαστε τίποτα μπαμπόγριες ή τσουρόγριες (συνηθίζεται κι αυτό) με τσεμπέρι, κακομοίρες, που ακούμε Πάριο και κλαίμε όλη μέρα την μαύρη μας πικρή μας μοίρα.
Δεν ενημερωνόμαστε για τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα, δεν έχουμε ιδέα από ταινίες (η τελευταία που είδαμε ήταν ο "Τιτανικός" κι ακόμα κλαίμε), δεν παρακολουθούμε ξένες σειρές, δεν ξέρουμε από μουσική. βλ. Πάριος και άντε στη καλύτερη και λίγο Ρέμος…



Θεωρούν πως είμαστε τίποτα κακοφτιαγμένες στραβομούτσουνες, που έμειναν στο ράφι γιατί κανείς δεν τις ήθελε λόγω της ασχήμιας τους ή της δύστροπης συμπεριφορά τους.
Τέλος νομίζουν, πως επειδή -κατά την δική τους, τονίζω, άποψη- το απωθημένο μας είναι ο γάμος και πως θα προλάβουμε να γονιμοποιήσουμε τα εναπομείναντα ωάριά μας (αυτά τα δυο- τρία, μωρέ), σε καμία περίπτωση δεν θα κάναμε μία σχέση που να μην είχε αυτό το σκοπό, αλλά απλά για να ζήσουμε όμορφες στιγμές.
Στο δικό τους μυαλό είμαστε ατυχήσασες και πιθανές πελάτισσες μέντιουμ, αστρολόγων, μαγισσών (ίσως γιατί μόνο μ' αυτά θα τσιμπήσουμε τον "στραβό" που θα μας πάρει) και εν τέλει ψυχιάτρων.
Έχω κι άλλα , αλλά πέρασε η ώρα και πρέπει να πάω για ύπνο ... 


5 σχόλια:

  1. Προσοχή στις 40άρες, διότι οι 40άρες= με δύο 20άρες.... Και δεν είμαστε για νοσοκομεία τέτοιους χαλεπούς καιρούς αγαπητοί...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι 80ρες να δείτε ..... που είναι τέσσερις 20ρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι 80ρες να δείτε ..... που είναι τέσσερις 20ρες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 31.Τα μαύρα μάθια ρέγομαι,στα γαλανά ποθαίνω
    και στα καστανοπράσινα,σκάβω τη γη και μπαίνω.
    32.Μοιάζουν με κάρβουνα σβηστά,τα μάθια ζτη τα μαύρα
    κι ,όπου στραφούν, ανάβουνε την πιο μεγηάλη λαύρα.
    33.Τα μάθια σού’ ναι δικαστής,πρόεδρος τα μαλλιά σου
    και στη ζωή με δίκασαν να σέρνω το σεβντά σου.
    15-9-2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή