25.9.13

Ζητάδες με μυαλό κουκούτσι…



Αυτόφωρο ή... αυτόγραφο;
Αυτό το δίλημμα έθεσαν προχθές το βράδυ σε δύο αιθέριες υπάρξεις της showbiz οι άντρες της ομάδας «Ζ» που τις σταμάτησαν για έλεγχο.
Σε μια εποχή που η Ελληνική Αστυνομία «βράζει» και πέφτουν... κεφάλια αστυνομικών (λόγω Χρυσής Αυγής), δύο «Ζητάδες» βρήκαν τον χρόνο (και την όρεξη!) να κάνουν χαριτωμενιές εν ώρα υπηρεσίας, προσπαθώντας να «πουλήσουν μούρη» στο μοντέλο και παρουσιάστρια Ζέτα Θεοδωροπούλου και στην τραγουδίστρια Αρτεμις Αλεξανδράτου, αδελφή της «θρυλικής» Τζούλιας!



Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Γλυφάδας. Φεύγοντας από το κλαμπ όπου είχαν πάει για διασκέδαση, τα δύο κορίτσια μπήκαν στη Mercedes της Ζέτας που έβαλε μπρος και ξεκίνησε για να μεταφέρει τη φίλη της παρακάτω, στο σημείο όπου είχε αφήσει το δικό της αυτοκίνητο.
Δεν κατάλαβε όμως ότι τα φώτα της ήταν σβηστά και λίγα λεπτά αργότερα το όχημά της βρέθηκε περικυκλωμένο από τους αστυνομικούς που επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού.



«Οταν έδωσα το αυτοκίνητό μου στον παρκαδόρο του κλαμπ, είχα βάλει τα φώτα στο αυτόματο.
Εκείνος όμως σβήνοντας τη μηχανή τα απενεργοποίησε.
Οταν φύγαμε λοιπόν δεν κατάλαβα ότι ήταν σβηστά τα φώτα» εξηγεί η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλώντας στην «Espresso» για το συμβάν που αναστάτωσε τη βραδιά της στα καλά καθούμενα.
Η παρουσία μιας Mercedes σε κίνηση χωρίς φώτα στους δρόμους της Γλυφάδας τράβηξε, όπως ήταν φυσικό, την προσοχή των αστυνομικών.
«Ηταν επόμενο να συμβεί. Μας σταμάτησαν για έλεγχο, ζήτησαν τα χαρτιά μας, μας ρώτησαν αν έχουμε μαζί μας κάτι παράνομο και αν έχουμε πιει. Εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες τους, τους δώσαμε τις ταυτότητές μας και όλα τα υπόλοιπα χαρτιά και απαντήσαμε στις ερωτήσεις τους. Φυσικά δεν είχαμε κάτι παράνομο και το μόνο που είχαμε πιει ήταν από ένα ποτήρι κρασί η καθεμία» συνεχίζει το μοντέλο-παρουσιάστρια περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη συνάντηση της ίδιας και της φίλης της με τα όργανα της τάξης.
Οι μοτοσικλετιστές της Αμεσης Δράσης, ακολουθώντας το γράμμα του νόμου, ζήτησαν από τις δύο κοπέλες με αυστηρό ύφος τα «χαρτιά» τους.
«Το έγγραφο της ασφάλειας του αυτοκινήτου μου ήταν αντίγραφο, δεν είχα μαζί μου το κανονικό. Μου είπαν λοιπόν ότι αυτό επιδέχεται κλήση ή ακόμη και διαδικασία Αυτοφώρου. Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν έκαναν πλάκα. Αυτό που ξέρω είναι ότι “ψαρώσαμε” και εγώ και η Αρτεμις. Μάλιστα από τον τρόμο μου τους πρότεινα, αν θέλουν, να με συνοδεύσουν στο σπίτι μου για να τους δώσω το αυθεντικό.
Κάποια στιγμή μίλησαν στον ασύρματο και ανέφεραν τα ονόματά μας κι εγώ ευχόμουν από μέσα μου να μη μας πάνε στο Αυτόφωρο, γιατί φοβάμαι τα ποντίκια» (!) λέει η Ζέτα στην «Espresso».
Το σκηνικό άλλαξε γρήγορα, το ίδιο και οι διαθέσεις.
Οι αστυνομικοί, έχοντας αναγνωρίσει προφανώς την Αλεξανδράτου και τη Θεοδωροπούλου, άφησαν στην άκρη τα περί Αυτοφώρου, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η Ζέτα, και τις ρώτησαν: «Κορίτσια, αυτόγραφα έχετε;»
Κάπως έτσι ο... πάγος έσπασε και οι δύο γυναίκες έβαλαν τα γέλια.
Μάλιστα, επειδή δεν είχαν μαζί τους αυτόγραφα, τους έγραψαν τις ευχές τους στο ημερήσιο δελτίο οχήματος της Υπηρεσίας, το οποίο είχαν μαζί τους. «Στους καλύτερους Ζητάδες ever. Many kisses και μη σταματάτε έτσι “αθώα” κορίτσια στον δρόμο».
Από κάτω, αντί για υπογραφή, η Ζέτα σφράγισε το αυτόγραφο με τα κατακόκκινα χείλη της, όπως άλλωστε έκανε και η Αρτεμις αμέσως μετά στη δική της αφιέρωση!
Η συνέχεια υπήρξε ακόμη πιο... προκλητική, με τις δύο «καυτές» παρουσίες της showbiz να ανεβαίνουν και να φωτογραφίζονται στις μηχανές των αστυνομικών. «Τους ζητήσαμε να μας αφήσουν να βγάλουμε φωτογραφίες και δέχτηκαν, με την προϋπόθεση να μη φαίνονται οι ίδιοι και οι πινακίδες τους» αναφέρει γελώντας το μοντέλο-παρουσιάστρια.
Αυτόγραφο αντί για πρόστιμο

Το επόμενο πρωί, σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα, η Αρτεμις και η Ζέτα ανέβασαν τις επίμαχες φωτογραφίες τους στο facebook, γράφοντας και τα κατάλληλα σχόλια: «Αδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, παρακαλώ!
Τελικά τα καλά κορίτσια που έχουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα χαρτιά, δεν έχουν τίποτα παράνομο πάνω τους, αντί για πρόστιμο, δίνουν αυτόγραφο» έγραψε η Ζέτα κι έπεσαν τα likes «βροχή».
Και καλά, τα δύο κορίτσια έχουν προφανώς άγνοια του μεγέθους της πρόκλησης...
Οι συγκεκριμένοι δύο αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» όμως;
Τι θα έχουν να πουν στους ανωτέρους τους για το μεταμεσονύκτιο... καμάκι τους εν ώρα υπηρεσίας;
Ποια άραγε θα ήταν ή «τύχη» οποιουδήποτε πολίτη, που θα τους ζητούσε να φωτογραφηθεί πάνω στις μηχανές της Αμεσης Δράσης, χωρίς εντυπωσιακό μπούστο και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου