13.11.13

Το «ήθος» του ΣΥΡΙΖΑ…



H καφρίλα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και που προσβάλλει όλο τον κόσμο της Αριστεράς, δεν έχει όρια.




Τι δήλωσε λέτε ο κ. Σκουρλέτης, γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις άθλιες δηλώσεις του και στο παρελθόν; Μιλώντας στον Σκάι είπε: «Είδαμε τον πρωθυπουργό να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός είχε πολύ μαγκιά. Τζάμπα το Χάρβαρντ και τα κολέγια. Αν ζουν οι γονείς του κυρίου Σαμαρά δεν θα είναι πολύ περήφανοι με τα λεφτά που ξόδεψαν».



Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς;
Να αναφέρεται στους νεκρούς γονείς του πρωθυπουργού κι αν αυτοί θα ήταν περήφανοι για το γιο τους.
Άραγε ο κ. Σκουρλέτης είναι περήφανος για τα όσα είπε;
Και καλά αυτός έχει το ακαταλόγιστο.
Ο αρχηγός του ο Τσίπρας, διάδοχος κορυφαίων μορφών της Αριστεράς τι έχει να πει περί ήθους;
Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε θύελλα με τον εκπρόσωπο Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη να γράφει στο facebook:
Η αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου, η Αριστερά του Ανδρέα Λεντάκη, η Αριστερά του Χαρίλαου ακόμα και η Αριστερά της Παπαρήγα ή του Κωνσταντόπουλου χαρακτηριζόταν από αστική κοινοβουλευτική ευπρέπεια και από πολιτικό ήθος. Η αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει φτάνοντας στο έσχατο επίπεδο να χρησιμοποιεί στο δημόσιο “διάλογο” ως “επιχείρημα” τους νεκρούς γονείς του Πρωθυπουργού.
Θαυμάστε παρακάτω, τη δημόσια τοποθέτηση του Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένω από τους όποιους σοβαρούς συντρόφους του αλλά κυρίως από τους προοδευτικούς σχολιαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες να αποδοκιμάσουν το “δημόσιο ήθος” του ΣΥΡΙΖΑ..”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου