1.12.13

Το ξεβόλεμα των μαϊντανών…




Το καταλαβαίνω ότι είναι ξεβόλεμα. 
Κάνουν ωραία και καλά τις τηλεοπτικές τους εκπομπές σε μεγάλους σταθμούς, δίνουν συνεντεύξεις, έχουν πρόβες για τα ριάλιτι χορού.
Είναι τεράστιο ξεβόλεμα να πρέπει να κανονίσουν τα χρωστούμενά τους, και μάλιστα να κρατούνται κιόλας είτε για λίγο ή για περισσότερο. 



Ο Κωστόπουλος φάνηκε πιο μεγαλόψυχος για την σύλληψή του, δεν γκρίνιαξε και τόσο, ευτυχώς, παρ' όλα αυτά νιώθει τρομερά αδικημένος, γιατί λέει αυτός χρωστούσε σε ιδιώτη, κι ο ιδιώτης πέρασε το χρέος στο δημόσιο - και είχαμε μια σκασίλα μεγάλη για το ποιος έπρεπε να πάρει τα λεφτά.
Το θέμα είναι ότι ο πρώην εκδότης έπρεπε να τα δώσει, αντί να το παίζει αδικημένος.


Για τον Κωστόπουλο, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ έγραψαν εκτός των άλλων:
«Ο κ. Κωστόπουλος χρωστάει σε όλους εμάς τους εργαζομένους του περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν όλοι έχουμε ζητήσει την ποινική του δίωξη και είναι ακόμη εκκρεμής η αγωγή μας και κατά του ιδίου.
Και ενώ εμείς αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε, τους μισθούς μας και τις αποζημιώσεις μας, ο κ. Κωστόπουλος ζει ζωή χαρισάμενη.
Συνεχίζει και διαμένει στη βίλα του στη Φιλοθέη την οποία δήθεν τάχα αναγκάστηκε να πουλήσει στη Eurobank για να πληρώσει δήθεν τάχα τις οφειλές του στο Δημόσιο και στο IKA!
Συνεχίζει να κάνει πολυδάπανες διακοπές σε σουίτες στην Πάτμο, στην Ιταλία και να μένει βέβαια και στην βίλα του στη Μύκονο, την οποία επίσης φέρεται να έχει πουλήσει στη Eurobank για να καλύψει τα χρέη του!
Τα παιδιά του εξακολουθούν να πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία και camp όταν τα δικά μας παιδιά δεν έχουν να φάνε!
Ο Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΟΣ!».
 
Πέρα απ' όλα αυτά, ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη (για λίγο) για έκτη φορά - και είναι πραγματικά έξαλλος!
Τι κι αν η σύλληψη (εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια, όπως όλοι οι chic μεγαλοοφειλέτες) ήταν για μια νέα υπόθεση;
Τι κι αν συνολικά χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά του;
Ο ίδιος τη βίωσε ως τεράστια αδικία, επειδή λέει αφήνουν τους άλλους «τους μεγάλους» εκτός. 
Διάβασα στο Βήμα:
«Η νέα υπόθεση, για την οποία ο σχεδιαστής εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια, καθώς υπήρχε ένταλμα σε βάρος του, αφορά χρέη ύψους 712.000 ευρώ, μεταξύ των οποίων ποσό 120.000 από μη απόδοση ΦΠΑ, ποσό 348.000 ευρώ από φόρο εισοδήματος, ποσό περίπου 15.000 ευρώ από τέλη ακινήτων μέσω της ΔΕΗ για το κτίριο στην Κάντζα και ποσά από μη καταβολή Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών.
Ο σχεδιαστής έχει παραμείνει προσωρινά κρατούμενος για χρέη στο δημόσιο σχεδόν 15 μήνες, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί από το Εφετείο Κακουργημάτων σε ποινή κάθειρξης 7 ετών με αναστολή και από Πλημμελειοδικείο σε 5 χρόνια φυλάκιση επίσης με αναστολή».
Έχει δηλαδή καταδικαστεί 7 χρόνια για κακούργημα, με αναστολή, χρωστάει συνολικά ποσό που ξεπερνά τα 17 εκατ. ευρώ, κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και χορεύει στα Dancing with the Stars χωρίς να έχει αποπληρώσει κανένα χρέος - και έχει και παράπονο γιατί η ελληνική δικαιοσύνη συνεχίζει να τον κυνηγά και να αποκαλύπτει καινούργια χρέη του.
Έχει και παράπονο!
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν μεγαλύτερα ψάρια απ' αυτόν, που δεν τα έχει ακόμα τσακώσει η δικαιοσύνη.
Με ενδιαφέρει όμως το ότι υπάρχουν πολύ μικρότερα, των οποίων έχουν καταστραφεί για πολύ λιγότερα ποσά - σε σχέση με τα ποσά του Γαβαλά, για ψίχουλα.
Και τώρα ο Γαβαλάς γκρινιάζει για την ταλαιπωρία του - που παρ' ό,τι έφαγε συνολικά 12 χρόνια φυλακή είναι ελεύθερος κι όχι μόνο δεν απαξιώθηκε, αλλά η περιπέτειά του θεωρείται καλτ κι ο ίδιος σκίζει από δημοτικότητα στο σόου του Αντέννα.
Με συνολικό χρέος 17 εκατ. ευρώ σε δεκάδες επιχειρηματίες και απλήρωτους εργαζομένους, (όπως σ' αυτούς που έφτιαχναν τα ρούχα .LAK σε μια μικρή βιοτεχνία στο Περιστέρι) αγνοεί ότι με δηλώσεις τύπου «Τους μεγάλους δεν τους κυνηγούν» επειδή τον ξεβόλεψαν και τον ξανασυνέλαβαν, προσβάλει τους πραγματικά μικρούς. Γιατί αν αυτός με τα 17 εκατομμύρια χρέος και με τη βίλα στην Κάντζα, που κοστολογείται 33 εκατομμύρια ευρώ, θεωρεί τον εαυτό του μικρό ή έστω μικρο/μεσαίο και θέλει να σταματήσουν να τον κυνηγούν κι ας μην έχει λυθεί τίποτα, τότε ίσως οι δικαστές θα έπρεπε να ξανασκεφτούν την αναστολή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου