27.2.14

Αμετανόητοι Ισλαμιστές «λουλούδια»….



Θυμόσαστε εκείνα τα δυο «λουλούδια», που είχαν σφάξει εν ψυχρώ στο Λονδίνο έναν αμέριμνο περαστικό Βρετανό στρατιώτη;
Με χατζάρες;



Ε λοιπόν, χθες δικάστηκαν.
Πρόκειται για τον Michael Adebolajo και τον  Michael Adebowale, φανατικούς Ισλαμιστές, οι οποίοι απέδειξαν τον παράλογο φανατισμό τους ακόμη και στη δίκη.



Λίγο πριν ο δικαστής ανακοινώσει την απόφασή του, ο Adebolajo άρχισε να φωνάζει «αλαχού ακμπάρ», ενώ μαζί με τον συγκατηγορούμενο του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον του δικαστή και των αστυνομικών φρουρών.
Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια μέχρι να ακινητοποιηθούν, ενώ με απόφαση του δικαστηρίου μεταφέρθηκαν σιδηροδέσμιοι πίσω στα κελιά τους, από όπου όμως συνέχιζαν να φωνάζουν ισλαμικά συνθήματα και απειλές.
Μάλιστα ο Adebowale ακούστηκε επανειλημμένα να φωνάζει πως «εσείς και η Αμερική δεν θα είσαστε ποτέ ασφαλείς»! 

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου νεαρού στρατιώτη, θύματος των δυο κατηγορουμένων,  τρομοκρατήθηκαν, και μερικοί ξέσπασαν σε κλάματα, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να τους ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά των δυο δολοφόνων.
Στη συνέχεια προχώρησε στην ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης που ήταν ισόβια και για τους δυο, με αυτήν του Adebolajo χωρίς καμιά δυνατότητα αποφυλάκισης.
Όσον αφορά στον Adebowale, αυτός θα μπορέσει να αποφυλακιστεί υπό προϋποθέσεις μετά από 45 χρόνια.
Ο δικαστής περιέγραψε το συγκεκριμένο έγκλημα ως «βάρβαρο», και ως «προδοσία του Ισλάμ».
Όπως τόνισε, η συμπεριφορά του Adebolajo ήταν ιδιαίτερα απεχθής, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες χτυπούσε μανιωδώς τον λαιμό του θύματος με χατζάρι, στη προσπάθειά του να τον αποκεφαλίσει, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει τον όλεθρο της τρομακτικής του πράξης.

S.A.

1 σχόλιο: