24.4.14

Περιζήτητο το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!



Ενδιαφέρον για απευθείας συνδέσεις με το αεροδρόμιο "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη εκδήλωσαν 27 αεροπορικές εταιρείες κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού συνεδρίου Ανάπτυξης Δρομολογίων Αερογραμμών Routes που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μασσαλία.



Σύμφωνα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έλαβε μέρος στη διοργάνωση, τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα θετικά και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ διεθνούς επιβατικής κίνησης αυτή τη χρονιά.



Συγκεκριμένα, από τις επαφές των εκπροσώπων της Περιφέρειας και της Marketing Greece με τους εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών, προκύπτει ότι πολλές από τις αεροπορικές εταιρείες που ήδη εξυπηρετούν τη Θεσσαλονίκη αύξησαν τα δρομολόγιά τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος οι προγραμματισμένες τακτικές πτήσεις εξωτερικού από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» κατά το διάστημα της θερινής περιόδου είναι αυξημένες σε ποσοστό 23% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.
Παράλληλα τα στελέχη των αεροπορικών εταιρειών αναφέρθηκαν στη συνεπή ανάπτυξη των πτήσεων εξωτερικού τα τελευταία τρία χρόνια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και το αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας την πρόθεσή τους να διερευνήσουν τις προοπτικές προσθήκης νέων δρομολογίων, καθώς και τη συνέχιση εποχικών δρομολογίων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Για τη θερινή τουριστική περίοδο του 2014, οι διεθνείς προορισμοί που εξυπηρετούνται με τις περισσότερες πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης είναι το Λονδίνο, η Μόσχα, το Ντίσελντορφ, το Μόναχο, η Στουτγάρδη, η Κωνσταντινούπολη, το Βελιγράδι, η Πάφος και η Λάρνακα.
Οι προορισμοί εσωτερικού προς τους οποίους θα εκτελούνται οι περισσότερες εβδομαδιαίες τακτικές πτήσεις από Θεσσαλονίκη είναι η Αθήνα και το Ηράκλειο, ενώ ακολουθούν τα Χανιά, η Ρόδος, η Λήμνος και η Μυτιλήνη.


Σημ. Ο.- Εμείς τα γράφαμε εδώ και μέρες (εδώ).
Κάτι καλό γίνεται εκεί στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου