21.5.14

Έζησαν τον εφιάλτη…



Θα νόμιζε κανείς ότι τέτοιου είδους νοσηρές καταστάσεις συμβαίνουν μόνο στο σινεμά, και ότι αποτελούν προϊόντα του ευφάνταστου μυαλού των σεναριογράφων θρίλερ…




Και όμως!
Συμβαίνουν και στη πραγματική ζωή.
Δείτε λοιπόν τι έπαθε μια οικογένεια στην Αμερική, που έζησε τον εφιάλτη…


Ένας πειραγμένος 27χρονος, που γνώρισε μια έφηβη κοπέλα μέσω του διαδικτύου, κατέληξε στο να ζει κρυφά μέσα στη ντουλάπα του δωματίου της για πέντε ολόκληρες μέρες!
Στη συνέχεια συνελήφθη, και τώρα αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης (που στην Αμερική σημαίνει όντως ισόβια) για αποπλάνηση ανηλίκου (μεταξύ άλλων).
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Jarred Ashley Workman από την Βόρεια Καρολίνα επικοινωνούσε με το κορίτσι μέσω των social media για μερικές εβδομάδες, μέχρι που κανόνισε να συναντηθούν και από κοντά.
Μετά τη συνάντηση την παρακολούθησε και κατάφερε να μπει κρυφά στο πατρικό της σπίτι, χωρίς κανείς να τον δει, τρυπώνοντας στην ντουλάπα της.
Εκεί μέσα τον βρήκε μετά από πέντε μέρες η μητέρα του κοριτσιού, όταν πήγε να βάλει κάποια ρούχα.
Ο ανώμαλος 27χρονος έφυγε σαν σφαίρα, αλλά πάνω στην ταραχή του ξέχασε το πορτοφόλι και το κινητό του, που οδήγησαν την αστυνομία στον εντοπισμό και στη σύλληψή του.
Όπως λένε οι αστυνομικοί, στη διάρκεια της ημέρας έμενε μέσα στο παιδικό δωμάτιο, και όταν το κορίτσι επέστρεφε ξανακρύβονταν στη ντουλάπα.
Οι αρχές του έχουν απαγγείλει 11 διαφορετικές κατηγορίες.
Όσον αφορά στη μαμά του κοριτσιού, είναι (εύλογα) σοκαρισμένη.
«Δεν αισθάνομαι πια άνετα μέσα στο σπίτι μου. Τρέμω από τον φόβο. Δεν κοιμάμαι τα βράδια…», λέει.
Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας θεωρεί το εν λόγω περιστατικό  ως ενδεικτικό των κινδύνων που κρύβει το διαδίκτυο για τους ανήλικους, και συστήνει την στενότερη επιτήρηση της διαδικτυακής ενασχόλησης των παιδιών από τους γονείς τους.

S.A.

1 σχόλιο:

  1. Κάτι λείπει από τη μετάφραση, σύμφωνα με το NBC η κοπέλα προσκάλεσε τον 27χρονο στο δωμάτιο της και έκανε σεξ μαζί του όλες αυτές τις μέρες!

    Ιnvestigators say the teen invited Workman inside the house where he set up residence in the girl’s closet for five days. The girl’s mother had no idea he was there.

    “During the day he was either in her closet or in her bedroom, and when she would come home from school or on the weekend or whatever, he would come out on evenings,” said Det. Lt. Bill Hamby with the Iredell County Sheriff’s Office.

    The five day span, from April 27 to May 2, is when Hamby says Workman had sex with the teen several times.

    ΑπάντησηΔιαγραφή