24.5.14

Χριστίνα Ταχιάου. Αξίζει τη ψήφο μας…



 Για όλους τους «ποταμίσιους» φίλους, συστήνουμε ανεπιφύλακτα τη Σαλονικιά δημοσιογράφο, και πάνω απ όλα άνθρωπο, Χριστίνα Ταχιάου.
Μια γυναίκα που πραγματικά αξίζει να μας εκπροσωπεί στην ευρωβουλή.




Η Χριστίνα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, τελείωσε την Νομική Σχολή του ΑΠΘ, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε όλη τη διάρκεια των σπουδών της…





Είναι δημοσιογράφος και έχει εργαστεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά ως συντάκτρια, παρουσιάστρια εκπομπών, ρεπόρτερ και αρχισυντάκτρια.
Έως και το 2012 εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αντέννα, 88μισό, 102 FM της ΕΡΤ3, στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη» και στα περιοδικά «Επιλογές» και «Sunday».
Από το 2012 έως και σήμερα είναι αρθρογράφος και ρεπόρτερ ελεύθερων θεμάτων στο protagon.gr και το bostanistas.gr



Από το 2008 έχει συντονίσει σε όλη τη βόρεια Ελλάδα περισσότερες από 20 ημερίδες της «Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής Α.Ε», φορέων της αυτοδιοίκησης, ινστιτούτων και οργανώσεων νέων.
Συμμετέχει σε όσα σεμινάρια της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας Θράκης, ινστιτούτων και φορέων προλαβαίνει, ιδίως σε όσα αναφέρονται στην δημοσιογραφία σε ψηφιακό περιβάλλον, την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε θέματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου