21.6.14

Κι άλλη κυβέρνηση μέσα στην….κυβέρνηση;



Απίστευτα πράγματα ή μάλλον παιδικές καταστάσεις, όπως εκείνες με το παιδάκι που θυμώνει όταν τα άλλα παιδιά προσπαθούν να παίξουν με το…παιχνίδι του, δείχνει η συμπεριφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.



Μέσα του πρέπει να είναι βαθιά πληγωμένος για την έντονη κινητικότητα, τις πρωτοβουλίες και τις αλλεπάλληλες διπλωματικές επιτυχίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Κι επειδή τα φώτα της δημοσιότητας και του διεθνούς ενδιαφέροντος στρέφονται-όπως είναι φυσικό-στον Έλληνα πρωθυπουργό, μάλλον ανάβουν τα «λαμπάκια» του αντιπροέδρου, που όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να μπεί στο «κάδρο».



Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να κρατηθεί στην επικαιρότητα και να διατηρήσει στο προσκήνιο μια εικόνα «ζωντανού» ΠΑΣΟΚ, αποδίδεται και η τακτική του τελευταίου χρονικού διαστήματος με τις διακριτές αποστάσεις και τις εμφανείς διαφοροποιήσεις στελεχών που μετέχουν στην κυβέρνηση. Λοβέρδος, Κουκουλόπουλος κλπ, κλπ δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να εφαρμόζουν την νέα (επικίνδυνη κατά την άποψή μας) εσωκομματική πολιτική του «αρχηγού» και αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Προχθές συνεδρίασε με τα στελέχη του κόμματός του που μετέχουν στην κυβέρνηση.
Σήμερα, δεύτερη συνεδρίαση, με τη συμμετοχή και κομματικών στελεχών. Προφανώς κάνει λάθος ο αντιπρόεδρος.
Κυβέρνηση, μέσα στην κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργήσει.
Κάτι από δώ, κάτι από κεί, ελλοχεύει ο κίνδυνος μεγαλύτερου ατυχήματος.
Και τότε είναι σίγουρο, ότι θα μετανιώσει για τη βουλιμία του…

Ο παραπολιτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου