14.7.14

Συνεχίζουν να σαμποτάρουν οι «συνδικαλιστές».



 ια άλλη μια φορά οι τεμπέληδες της εύφορης συνδικαλιστικής κοιλάδας κατάφεραν να κάνουν ρεζίλι όλη τη χώρα.
Μέλη του ΠΑΜΕ κατά κύριο λόγο αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων… εναλλακτικών οργανώσεων κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να εμποδίσουν να ανοίξουν τα καταστήματα στο ιστορικό κέντρο.




Έμπαιναν με το έτσι θέλω μέσα στα μαγαζιά, απειλούσαν τους επιχειρηματίες και τους υπαλλήλους, τους ανάγκαζαν να βάλουν λουκέτο.
Κι αν δεν το έκαναν κάθονταν μερικές δεκάδες μπροστά από τις πόρτες των καταστημάτων και φώναζαν με ντουντούκες συνθήματα.
Επιτέθηκαν φραστικά μάλιστα και σε Έλληνες και ξένους που ήθελαν να κάνουν τα ψώνια τους σε μια περιοχή που είναι η «βιτρίνα» της χώρας.


Η ίδια κατάσταση φυσικά και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ραφήνα.
Εικόνες ντροπής για άλλη μια φορά αφού έχουμε ξαναδεί την συνδικαλιστική καφρίλα να δημιουργεί επεισόδια σε βάρος εμπόρων και εργαζόμενων αλλά και να διώχνει κακήν κακώς καταναλωτές.
Κι όλα αυτά στο όνομα μια δήθεν συμπαράστασης στους εργαζόμενους που δεν πληρώνονται.
Ότι υπάρχουν φαινόμενα κακών πληρωμών στο εμπόριο είναι αλήθεια. Ότι υπάρχει αυθαιρεσία εργοδοτών είναι σίγουρο.
Δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση, όμως, το μπλόκο στις Κυριακές, ακόμη κι αν τα μαγαζιά βγάζουν έστω ένα ευρώ και ακόμη κι αν διασώζεται έστω και μια θέση εργασίας.
Διότι σύμφωνα με τη λογική του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διακοπεί όλη η οικονομική δραστηριότητα σε κλάδους που δεν πληρώνουν κανονικά ή καθυστερούν τους μισθούς.
Και είναι πολλοί αυτοί…
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνο Βασιλόπουλο, η χθεσινή απεργία είχε επιτυχία τουλάχιστον κατά 95%, «κάτι πολύ δύσκολο για τον χώρο του εμπορίου» όπως είπε ο ίδιος.
Ο κ. Βασιλόπουλος, ανέφερε, επίσης, ότι η Ομοσπονδία επιδιώκει τον συντονισμό των ενεργειών της με την ΓΣΕΒΕΕ και την ΕΣΕΕ, ώστε να επιτευχθεί η άρση του μέτρου για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Ξεχωριστή πορεία του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε νωρίτερα από την Καπνικαρέα, κατέληξε στο Σύνταγμα.
Από την πλευρά της η κυβέρνηση κάνει λόγο για απίστευτες καταστάσεις και θεωρεί απαράδεκτες τις ενέργειες των συνδικαλιστών.
Όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, το μέτρο των ανοικτών καταστημάτων τις Κυριακές θα κριθεί από τους ίδιους τους πολίτες κι από το αν θα θέλουν να πάνε να κάνουν τα ψώνια τους στα μαγαζιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου