30.7.14

Δεν μας παρατάς ρε Βίσση;



Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Η Μύκονος μια άλλη Ελλάδα.
Εκεί δεν περνά η κρίση από πουθενά.




Εκεί ακόμη οι ξαπλώστρες στο Νammos έχουν 50 και 100 ευρώ πρώτο τραπέζι… κύμα.
Εκεί πρέπει να βάλεις μέσο για να βρεις μια ομπρέλα την ίδια στιγμή που κορμάρες από τη Ρωσία κάνουν επίδειξη των… χορευτικών τους ικανοτήτων και ότι ήθελε προκύψει.



Όπως και κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν φτάσει στα 300 ευρώ και πολλά που είναι, στη Μύκονο ο άλλος κόσμος δίνει 500 ευρώ για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Αννας Βίσση για τα… σαράντα της. Εννοείται τα 40 χρόνια καριέρας τα οποία γιόρτασε με πλήθος κόσμου το Σάββατο το βράδυ στην παραλία Super Paradise.
Μαζί της ως… γκεστ σταρ η Κοντσίτα, η μουσάτη τραγουδίστρια που νίκησε στη Γιουροβίζιον.
Διότι το γκροτέσκο και συνάμα βλαχομπαρόκ σκηνικό που έστησε η γεροντομπεμπέκα εθνική μας τραγουδίστρια έπρεπε να συμπληρωθεί από τις τρίχες της αυστριακής ντραγκ κουίν.
Και μαζί τους όλο το εθνικό τσούρμο που κάθε χρόνο κάνει τη βόλτα του στα στενά της Μυκόνου.
Άμα είναι στρέιτ πάει τοίχο – τοίχο, αλλιώς… ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Πήγαν λοιπόν γνωστοί επιχειρηματίες, ηθοποιοί β’ κατηγορίας, μοντέλες και λοιπά απολειφάδια της ελληνικής σόου μπιζ.
Πλήρωσαν από 100 έως και 500 ευρώ για να δουν το θέαμα που έληξε μετά πολλών επαίνων στις 5 τα ξημερώματα όπου όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το θέαμα.
Και θα δώσουν ραντεβού σε κανένα άλλο πάρτι τον Αύγουστο, σε καμιά άλλη συναυλία του Ρέμου, εκεί όπου θα ρέει η σαμπάνια και τα αστακουδάκια, όχι τόσο για τους Έλληνες επιχειρηματίες με τις φαλιρισμένες εταιρείες αλλά τις γεμάτες τσέπες, όσο για τους Ρώσους και τους Άραβες που δεν καταλαβαίνουν από κρίση.
500 ευρώ για να δουν τη Βίσση, άλλα 50 για μια ξαπλώστρα στο κύμα, κανένα 100άρικο για ποτά και τζάμπα οφθαλμόλουτρο και στη συνέχεια βόλτα με τα 20μετρα σκάφη.
Μα καλά τόση ξετσιπωσιά; Τόσο ξεφτίλα;
Και καλά. Οι κακομοίρηδες που δουλεύουν όλο το χειμώνα για μια νύχτα στη Μύκονο έχουν αποτρελαθεί.
Όλοι αυτοί οι δήθεν μπατίρηδες που χρωστάνε σε εργαζόμενους, ταμεία και δημόσιο και ταυτόχρονα αλωνίζουν στα σοκάκια, πότε θα πληρώσουν την προκλητική αδιαφορία τους για τα δεινά της χώρας; Θα έρθει κάποτε η σειρά τους;
Και η σειρά όλων εκείνων που έστησαν τη σόου μπιζ πάνω σε λαμογιές και που συνεχίζουν να βγάζουν τη γλώσσα στον ελληνικό λαό.
Δε μας παρατάει και η Βίσση και η Κοντσίτα και όλο αυτό το σκυλολόι του ελληνικού θεάματος που κάνει καριέρα στη Μύκονο κάθε καλοκαίρι; 

1 σχόλιο:

  1. poli orea itan i sinavia tis vissi me tin contsida :) marese para poli, apopse o remos me inglesias, 1000 euro to atomo, i perisoteri kseni itan sti sinavlia, ke sto after party xamos pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή