24.9.14

Πιο «ψώνιο»… πεθαίνεις!



Υπάρχουν κάποιοι που μπαίνουν κάτω από το μαχαίρι του πλαστικού χειρούργου για να διορθώσουν κάποιες γενετικές ανωμαλίες, ή για να γίνουν πιο ελκυστικοί, ή και για να μοιάσουν σε κάποιο ίνδαλμά τους.




Υπάρχουν όμως και τα απλά «ψώνια».
Όπως η ζαβή 21χρονη μασέζ Jasmine Tridevil από τη Φλόριντα της Αμερικής, που έκανε κάτι απίστευτο…


Η νεαρή μασέζ λοιπόν ζήλεψε τη δόξα της γυναίκας με τα τρία στήθη στις ταινίες Total Recall, και έψαξε να βρει πλαστικό χειρούργο ο οποίος θα αναλάμβανε να της προσθέσει ένα τρίτο…βυζί.
Και τα κατάφερε.
Πληρώνοντας μάλιστα $20.οοο για να πετύχει το σκοπό της!
Το βασικό της κίνητρο, όπως λέει, είναι να εξασφαλίσει ολόδικό της ρεάλιτι σόου στο MTV, καθώς και να κρατάει τους άνδρες μακριά, αφού βαρέθηκε να της κάνουν καμάκι.
Ελπίζει λοιπόν πως η προσθήκη τρίτου στήθους αφενός θα προσελκύσει τηλεθεατές, αφετέρου θα τη κάνει διάσημη, και τρίτον… θα γλιτώσει από τα επίμονα καμάκια που δεν θα ελκύονται πλέον από τη τερατώδη εμφάνισή της.
Ίσως μπορέσει να βρει δουλειά και σε κανένα τσίρκο τεράτων, θα πρόσθετα εγώ…
Το νέο στήθος δημιουργήθηκε από δέρμα που πάρθηκε από τη κοιλιά της, με εμφύτευμα σιλικόνης, και τοποθετήθηκε ανάμεσα στα δυο κανονικά.
Η θηλή δεν μπορούσε να γίνει, οπότε η νεαρά απευθύνθηκε σε τατού άρτιστ, και χτύπησε για ρώγα ένα … τατουάζ.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της, χρειάστηκε να ψάξει πολύ καιρό, και να απευθυνθεί σε πάνω από 50 πλαστικούς χειρούργους μέχρι να βρεθεί αυτός που θα αναλάμβανε τη περίπτωσή της.

Ο συγκεκριμένος δόκτωρ παραβίασε τον κώδικα ηθικής δεοντολογίας του «λειτουργήματος» του, και την υποχρέωσε να υπογράψει ιδιωτικό συμβόλαιο (nondisclosure agreement)   βάσει του οποίου δεν θα πρέπει να αποκαλυφτούν τα στοιχεία του, μη τυχόν και βρει τον μπελά του.
Η 21χρονη διευκρινίζει ότι η οικογένειά της διαφωνεί με αυτό που έκανε, με τη μαμά της να της έχει κόψει τη καλημέρα!
Όσο για τον μπαμπά, είναι απογοητευμένος μαζί της, και ντρέπεται να βγει έξω, αλλά τελικά μάλλον το αποδέχθηκε…
Η ίδια όμως όχι μόνο δεν ντρέπεται, αλλά ανεβάζει και φωτογραφίες της στο φέισμπουκ, προσπαθώντας να τραβήξει τη προσοχή των υπευθύνων του MTV.
Ανεβάζει μάλιστα και αναρτήσεις στο τουίτερ με hashtagge #3Boobs #MTV.
Εμείς της ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη, καλή συνέχεια, και ίσως ένα τέταρτο βυζί να βοηθούσε ακόμη περισσότερο τη καριέρα της.
Αλήθεια, ο Σειρηνάκης την έχει υπόψη;

S.A.

ΥΓ- Απορία: Που βρίσκει σουτιέν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου