1.11.14

Τέτοιοι ήμασταν από τότε που γίναμε κράτος…



Το είδα, μου άρεσε, και το ανεβάζω... (S.A.)

H συμπεριφορά αυτής της μειοψηφίας φοιτητών που μπουκάρει στις συγκλήτους, που απειλεί καθηγητές, και προκαλεί τρόμο, δεν διαφέρει από την κατάληψη πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων από τους Νεοέλληνες οδηγούς.



Δεν διαφέρει από την αυθαίρετη δόμηση που έγινε καθεστώς στην Χώρα μετά την Μικρασιατική καταστροφή και την έλευση εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων...


Δεν διαφέρει καθόλου από τον τσαμπουκά και την βία της νύχτας.
Ούτε από τον τρόμο που προκαλούσαν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Δεν διαφέρει καθόλου από αυτόν, που με το έτσι θέλω, παραβιάζει το κόκκινο φανάρι, με αυτόν που καταλαμβάνει με τσαμπουκά την δεξιά βοηθητική λωρίδα στην εθνική οδό.
Με αυτόν που αναβοσβήνει τα φώτα στον αντίθετα διερχόμενο οδηγό, προκειμένου να σταματήσει για λίγα λεπτά να παρανομεί, επειδή λίγο πιο κάτω είναι ένα μπλόκο της τροχαίας.
Δεν διαφέρει καθόλου από εκείνη την εποχή, όταν μετά την δολοφονία του Καποδίστρια και τον νέο εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ Ρουμελιωτών και Μωραϊτών, στο Αργος, στην εθνική συνέλευση, ο Κριεζωτης ορμάει στην τότε Βουλή και αιχμαλωτίζει τον Πρόεδρο Νοταρά και δέκα ακόμα Βουλευτές και τους απολύει λίγο αργότερα εισπράττοντας λύτρα!!!
Δεν διαφέρει καθόλου από τον συνδικαλιστή των ένστολων που απαιτεί εν μέσω χρεοκοπίας των δημόσιων ταμείων να δοθούν στο ακέραιο, όλες οι αυξήσεις και τα αναδρομικά.
Δεν διαφέρει καθόλου από τον νόμο "περί ευθύνης υπουργών", που απαλλάσσονται παντός αδικήματος.
Δεν διαφέρει καθόλου από την ετσιθελική συμπεριφορά των Κρατικοδίαιτων μαφιόζων επιχειρηματιών.
Εχουμε μπουχτίσει από "θεσμοθετημένη" παρανομία σε αυτήν την Χώρα εδώ και 180 χρόνια.
Και πολλές φορές προκειμένου να την δικαιολογήσουμε επικαλούμαστε την δημοκρατία, την ελευθερία, και την εθνική ανεξαρτησία…
Προκειμένου να κάνουμε ότι γουστάρουμε και να μην δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν!

Fotis Giann

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου