25.11.14

Τα νέα της αγαπημένης μας Γιούλας Μπουρδόλη!



Με ζήτηξε ο Στρέιντζ να σας πω τα νέα μου, διότι αφότου εχάθηκα, με αναζητούνε όλοι οι φίλοι μου στο ιντερνέτι και δεν με βρίσκουνε.
Ακούστε λοιπόν…
Από τότενες που με εξεδίωξαν βιαίως από το φεσιμπούκι, επειδής κάποιες ζουλιάρες με κάνανε ρεπόρτ ότι δήθεν είμαι έκφυλη και προκλητική, ενώ η αλήθεια είναι ότι φοβόσαντε μη τους κόψω τα τυχερά, αισθάνομαι γυμνή.
Και δεν το κρύβω ότι πλήττω η γυναίκα.



Όλοι όσοι με ξέβρετε καλά και παρακολουθείτε την πορεία μου, έχετε αντιληφτεί ότι είμαι άτομο πληθωρικό, διαδραστικό, και πάνω απ όλα με αρέσει να προσφέρω γενναιόδωρα το είναι μου.
Να κάνω πολιτικές παρεμβάσεις, αναλύσεις, αλλά και να δίνω συμβουλές ομορφιάς αφού αυτό σπούδασα.
Ίσως και για αυτό να παρεξηγήθηκα από ορισμένους πεινασμένους, οι οποίοι με είδαν μόνη και απροστάτευτη να ξεγυμνώνομαι ψυχικά στο ιντερνέτι, και θεώρησαν ότι είμαι από εκείνες τις παστρικές που με ένα δυο μηνύματα στο ινμπόξι θα ενδώσουν στη φλόγα της αμαρτίας….


Πόσο λίγο με ξέβρουνε;
Τέλος πάντων δεν θέλω να δώκω συνέχεια στα αισθηματικά μου.
Έτσι κι αλλιώς, από μικρή κοπέλα, τότενες που ακόμη είχαμε Βασιλιά και όλα λειτουργούσανε ρολόι, όλοι οι άνδρες που με γνώριζαν αυτό ήθελαν: Το λιμπιστερό κορμί μου.
Για αυτό και εγώ το διατηρώ ακόμη, αφού είναι το μοναδικό μου όπλο απέναντι σε μια σκληρή και άδικη κοινωνία, που τις αδύναμες και εύθραυστες γυναίκες σαν κι εμένα, αντί να τις προστατέψει (έστω με κάποιο επίδομα) τις ρίχνει βορά στα λυσσασμένα σκυλιά του εξωσυζυγικού σεξ.
Κάτι που απέφυγα επιμελώς, αφού παρέμεινα άγαμη, προκειμένου να τιμήσω τη σεπτή μνήμη του παρασημοφορεμένου ήρωα πατέρα μου, ανώτατου υπαξιωματικού της ένδοξης αγροφυλακής, που μόνο ο Πολύδωρας σεβάστηκε, αφού αυτή ήταν που κράτησε τους Μπολσεβίκους μακριά από τους αγρούς μας, και έτσι η ύπαιθρος μας παραμένει ελληνική, και όλοι οι αγρότες μας ζούνε ελεύτεροι ακούγοντας Μίμη Γκιουλέκα και νυμφευόμενοι Ρωσίδες.
Το τελευταίο διάστημα λοιπόν αναγκάστηκα να ξενιτευτώ η άμοιρη, αφού από τότενες που οι σαμαράδες με κόψανε το επίδομα, δύσκολα τα έβγαζα πέρα.
Έτσι, εκμεταλλεύτηκα το πτυχίο μου (είμαι αισθητικός από ΙΕΚ ξέβρετε) και αναζήτησα κι εγώ τη τύχη μου στα ξένα.
Πήγα και ζω με τη ξαδέρφη μου την Ντεζιρέ (Πόπη) που από μικρή κάνει καριέρα ντιζέζ στην Αμερική, και μάλιστα στην Αλαμπάμα, όπου τελευταία μαζί με τον σύζυγό της τον Ομάρ (βετεράνο του Βιετνάμ) διατηρούν ελληνικό ρεστοράν με μουσακάδες και τζατζίκια.

Εκεί βοηθάω στο σερβίρισμα, και ότανες έχω νταλκάδες πιάνω το τρίγωνό μου (τρία χρόνια ωδείο πήγα για  να το σπουδάσω) και παίζω από καρσιλαμάδες μέχρι και Βίσσυ, και τρελαίνονται τα αμερικανάκια, που παραγγέλνουν τον ένα μουσακά μετά τον άλλο.
Είναι σκληρή η ζωή εδώ στα ξένα, αλλά ας όψεται ο Στουρνάρας…
Πάντως, να τα λέμε αυτά, οι Αμερικάνοι σου δίνουνε ευκαιρίες.
Για παράδειγμα εγώ, που έχω πάρα πολλές ιδέες, ειδικά για τη γυναικεία ομορφιά, σκέφτηκα κάτι πολύ χρήσιμο το οποίο έστειλα σε μιαν εταιρία χαρτοποιίας και όπου να’ναι αναμένω την τελική συμφωνία για να την βγάλουμε την ιδέα μου στην αγορά, ελπίζοντας πως θα γενώ πλούσια.
Η ιδέα μου είναι απλή, και κάποτες που προσπάθησα να την προωθήσω στην Ελλάδα κόλλησα στην γραφειοκρατία, αφού όλοι θέλανε μίζες. Μάλιστα με ζητούσανε και χαρτί από την τοπική κλαδική αισθητικών  για να πρωτοκολλήσουνε το αίτημά μου!
Κάποιος μάλιστα αρμόδιος του υπουργείου Εμπορίου ( ο αχρείος) ήθελε και άλλα πράματα για να με βοηθήσει, αλλά εγώ δεν ενέδωσα (τέτοια είμαι η Χριστιανή, και  γι αυτό παρέμεινα φτωχή).
Σκέφτηκα λοιπόν εδώ στην Αλαμπάμα που τα πράματα δουλεύουνε αλλιώς, να ξαναδοκιμάσω να συνδυάσω την υγεία με την μόδα.
Όπως ξέβρετε, είμαι πρωτοπόρος στη μόδα αφού δεν ξουρίζομαι, και όπως λένε οι Ιάπωνες, η τριχοφυία στην γυναίκα ανεβάζει το λίμπιντο των αντρών και παράλληλα βοηθάει στην μακροζωία της.
Παράλληλα, κι εδώ είναι το ζουμί, όπως πάλι ξέβρετε, έκανα και λεύκανση πρωκτού στη Γουατεμάλα, με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥ, και γι αυτό με κατάγγειλε η Σούλα η Καραμπούτσογλου, και αναγκάστηκα να παραιτηθώ από πρόεδρος του συλλόγου αγάμων θυγατέρων Γρεβενών… και να τερματίσει άδοξα η πολιτική μου καριέρα, άσχετα αν με παρακαλούσε ο Στρατούλης να ενταχθώ στην ΡΟΖΑ.
Αυτά όμως είναι περασμένα ξεχασμένα, και δεν θα σας ζαλίσω άλλο.
Επειδής λοιπόν η λεύκανση της πρωκτικής χώρας εκτός από το να προκαλεί ερωτική επιθυμία, κάνει και καλό στην υγεία, και επειδής η επέμβαση εκεί κάτω είναι ακριβή αλλά και επώδυνη υπόθεση, μου ήρθε η ιδέα να σχεδιάσω ένα νέο χαρτί υγείας, που αν είναι εμποτισμένο με ασβέστη, και θα καθαρίζει, και θα λευκαίνει!!!!
Χωρίς να χρειάζεται η γυναίκα επίσκεψη στο πρωκτολογείο!
Το σκούπισμα δηλαδή της περιοχής, θα είναι συγχρόνως και ιατρική πράξις!
Απλό και ιδιοφυές. Έτσι δεν είναι;
Επικοινώνησα λοιπόν με Εβραίο συμβολαιογράφο στο Μόμπιλ, πλέρωσα $400, και κατοχύρωσα την ιδέα μου, στέλνοντας την μετά σε μια εταιρία που φκιάνει χαρτί υγείας στη Βενεζουέλα.



Μου απάντησαν θετικά, και τώρα το νομικό τους τμήμα επεξεργάζεται το συμβόλαιο που θα κάνουμε, πριν βγάλουν το προϊόν στην διεθνή αγορά.
Το μόνο πρόβλημα είναι, μου λένε, ο αμίαντος στον ασβέστη, που επειδής απαγορεύεται, πρέπει να το κρύψουμε και να μη φαίνεται στην συσκευασία.
Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες που θα τις λύσουνε οι ειδικοί.
Σημασία έχει πως η ιδέα μου προχωράει, και πως σε λίγο καιρό θα γενώ διάσημη και πλούσια.
Με σειρά από δικό μου χαρτί υγείας!
Μάλιστα το χαρτί θα ονομάζεται ΓΙΟΥΛΑ, και μπορεί να έχει τη φάτσα μου επάνω, έτσι ώστε όλες οι γυναίκες του κόσμου να με βλέπουνε και να με ζουλεύουνε ότανες σκουπίζονται από κάτω.
Αργότερα σκέφτομαι να λανσάρω και περφιούμ για το ευαίσθητο γυναικείο σημείο.
Έτσι θάναι και λευκό και μοσχοβολητό.
Σκέφτομαι κάτι από θυμάρι, αλλά ακόμη δεν κατέληξα. Πάντως θα σας ενημερώνω.
Αυτά τα ολίγα, και να ξέβρετε ζαρκαδάκια μου ότι σας αγαπάω όλους και σας σκέφτομαι.
Με λέν Μπουρδόλη και με ζουλεύουν όλοι!
Μάτς μούτς…

Γιούλα Μπουρδόλη

1 σχόλιο: