13.12.14

Τα όπλα στο χέρι, και βουρ για το βουνό….



Το έχω γράψει και άλλες φορές, και συνεχίζει να αποτελεί πάγια πεποίθησή μου.
Ότι δηλαδή, τη μεγάλη ζημιά στη χώρα δεν την έκαναν ούτε οι μπαχαλάκηδες, ούτε οι συνιστώσες, ούτε καν οι διεθνείς χρηματαγορές και οι τοκογλύφοι.
Τη μεγάλη ζημιά την έκαναν οι χαζοχαρούμενοι ψηφοφόροι και τα στελέχη των Αν. Ελ.




Αυτοί που αντί να βάλουν πλάτη στον Σαμαρά, όταν μεταξύ εκλογικών αναμετρήσεων είδε και κατάλαβε το διακύβευμα και έγινε μνημονιακός, σήκωσαν την παντιέρα του αγαναΧτισμού, στερώντας από τη ΝΔ την αυτοδυναμία, που αν την είχε όλα θα ήταν διαφορετικά, και δεν θα τρέχαμε τώρα να σωθούμε, εξαρτώμενοι από τη ψήφο της Ραχήλ και του κάθε Βαρεμένου…



Μιλάμε για ένα κόμμα ανερμάτιστων ημιμαθών, που βρήκαν ξαφνικά στο πρόσωπο ενός μοσχαναθρεμμένου  μπούλη τον πολυαναμενόμενο  σωτήρα!
Τον περιλάλητο νυμφίο!
Ο οποίος άλλοτε μιλάει για νέους Γοργοπόταμους (εδώ), άλλοτε περιγράφει πως ο ίδιος έσωσε τον Καραμανλή από δολοφονική επίθεση διεμβολίζοντας με το τζιπ του τους επίδοξους εκτελεστές (εδώ), και άλλοτε αναφέρεται στους ψεκασμούς των Μασόνων(;) που διενεργούνται καθημερινά στους ουρανούς μας, με σκοπό να μας υποδουλώσουν για τα καλά (το πώς εξαιρούνται οι μυημένοι από τον γενικό ψεκασμό, δεν το έχουν ακόμη εξηγήσει οι Αν. Ελ).
Και έτσι, ο Σαμαράς παλεύει με τα θηρία, μπας και διατηρηθούμε στο κλαμπ των νορμάλ χωρών, με ψήφους που πήρε σαν τη δική μου, που πρώτη φορά το έριξα στη ΝΔ το 2012, την ώρα που αναμπάμ μαμπαντάμ νεοδημοκράτες και δεξιοί, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, πιστεύοντας ότι η αγανάΧτηση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο θα διώξει τους κακούς τροϊκανούς, και όλοι μαζί μετά, παρέα με τις συνιστώσες, θα χορεύουμε συρτάκι στη πλατεία Συντάγματος, καθότι «είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, και πάνω απ όλα είμαστε Έλληνες»… Tαρατατζούμ!
Ίσα τη φούστα σας ορέ τσολιάδες!
Και ενώ σε οποιαδήποτε πολιτισμένη και συντεταγμένη χώρα της Δύσης πολλοί από τη κοινοβουλευτική ομάδα των Αν.Ελ. θα είχαν πιαστεί με απόχη και θα παραπέμπονταν σε ψυχιατρικές εξετάσεις για το καλό τους, στη δική μας μπανανία (που δεν βγάζει καν μπανάνες) νομοθετούν, και μάλιστα όλοι οι υπόλοιποι κρεμόμαστε από τα τέτοια τους, μη τυχόν και πάμε σε έκτακτες εκλογές και βυθιστούμε στο χάος για τα επόμενα 20-30 χρόνια.
Ποιος να μου το έλεγε πριν από μερικά χρόνια, ότι το μέλλον μου και το μέλλον του παιδιού μου, θα εξαρτάται από τον …. Χαϊκάλη και την Κουντουρά!
Για να μην αναφερθώ στη Ραχήλ… και με πιάσει και πάλι ναυτία.
Και για να πάρετε μια ιδέα του τι ακριβώς εκπροσωπούν οι αμετανόητοι Αν. Ελ., που παρά τη φυλλορροή και τη λειψανδρία τους παραμένουν υπολογίσιμη δύναμη, αφού η βλακεία στη χώρα μας καλά κρατεί, διαβάστε τι δήλωσε προχθές ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, αυτός ο γίγας της πολιτικής διανόησης του τόπου:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες… μπλα μπλα….ξεκινάμε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα για την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας, υπερασπιζόμενοι τα σπίτια μας και τα παιδιά μας»!!!!!!!
Έτσι ακριβώς.
Σε λίγο θα μας απευθύνουν και κάλεσμα να πάρουμε τα όπλα, και να ανέβουμε στα βουνά, όχι για σκι, ή φασολάδα, αλλά για να πολεμήσουμε για τα σπίτια μας ενάντια στους ξένους ιμπεριαλιστές που μας πατάνε σαν χταπόδια επειδή είμαστε Έλληνες αφού…
Τι μου  θύμισε η εθνοπρεπής αυτή δήλωση του γνήσιου Έλληνα Τέρενς Σπένσερ Κουίκ;
Μια ταινία γουέστερν του Μέλ Μπρουκς, που είχα δει έφηβος,  όπου οι κάτοικοι ενός χωριού φοβόντουσαν την επέλαση των κακών Ινδιάνων, που θα «τους βίαζαν τα γελάδια και θα έσφαζαν τις γυναίκες τους….».
Κάπως έτσι λοιπόν και ο Κουίκ.
Στα όπλα λοιπόν αδέλφια, βουρ για το πλησιέστερο βουνό, και μη ξεχάσετε το αντιψεκαστικό σας κράνος…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου