22.2.15

Τώρα εξηγούνται όλα! Βρέθηκε ο «ιός της βλακείας»!!!!!



Έτσι λοιπόν όλα πλέον εξηγούνται…
Και ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι ΑνΕλ, και ο Χαϊκάλης, και η Ραχήλ, και όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που πάνε τη χώρα μας πίσω κατά δεκαετίες.




Επιστήμονες στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Johns Hopkins αναγνώρισαν και ταυτοποίησαν έναν μυστηριώδη ιό, που κυριολεκτικά καθιστά τους ανθρώπους… ηλίθιους!



Μέχρι στιγμής, ο εν λόγω ιός έχει βρεθεί στο 45% των εξετασθέντων.
Η ανακάλυψη του «ιού της βλακείας», που συνήθως εντοπίζεται στα φύκια, ανακοινώθηκε σε συνέδριο της National Academy of Sciences.
Η επιστημονική μελέτη με τίτλο “Chlorovirus ATCV-1 is part of the human oropharyngeal virome and is associated with changes in cognitive functions in humans and mice” μπορεί να διαβαστεί εδώ.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο ιός αλλοιώνει τη γενετική έκφραση των εγκεφαλικών κυττάρων, κάνοντας τους ανθρώπους να αποδίδουν άσχημα σε νοητικά τεστ, οπτικές επεξεργασίες, και στην αντίληψη του χώρου.
Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί 90 άνθρωποι για την παρουσία του ιού, με 40 από αυτούς να βρίσκονται θετικοί. Οι 40 αυτοί είχαν και τα χειρότερα αποτελέσματα σε διάφορα τεστ και δοκιμασίες όπου εξετάσθηκαν με σκοπό να μετρηθεί η ταχύτητα και η ακρίβεια της ικανότητας οπτικής επεξεργασίας τους. Παράλληλα μετρήθηκαν με τη χαμηλότερη βαθμολογία σε τεστ που είχαν να κάνουν με το επίπεδο προσοχής.
Το συμπέρασμα είναι ότι ο ιός αυτός μπορεί να μειώσει την εγκεφαλική λειτουργία, τις μνήμες, και την αντίδραση αυτών που τον έχουν. Και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται περί ενός πολύ διαδεδομένου ιού στο ανθρώπινο είδος.
Έτσι, όλα πλέον μπαίνουν στη θέση τους.
Κάθε μέρα βλέπουμε πράγματα και θαύματα απορώντας για το κατά πόσο είναι δυνατόν να υπάρχει τόση ηλιθιότητα γύρω μας.
Τώρα όμως ξέρουμε. Φταίει ένας ιός.
Ο οποίος σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, όπως είναι το φθόριο στο νερό, ο υδράργυρος στα εμβόλια της γρίπης, τα ρεάλιτι της τηλεόρασης, οι ψεκασμοί, η Μενεγάκη, κλπ κλπ, μας καθιστά πανύβλακες, πλην όμως και ψηφοφόρους.
Οπότε μην απορείτε αδέλφια…

Απόδοση: S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου