2.2.15

Οι Spin Doctors του Σύριζα…



Το ότι ο Σύριζας έχει τρομερό και άκρως αποτελεσματικό επικοινωνιακό επιτελείο, το γνωρίζουμε από καιρό.
Χώρια οι στρατιές τρολ, που διαθέτει, που κάποτε μάλιστα τις διαφήμισε κιόλας με άρθρο και φωτό (ξεχνάω που), που ολημερίς παρακολουθούν το διαδίκτυο και επεμβαίνουν καίρια (ρωτήστε κι εμένα τι τραβάω καθημερινά).




Το ότι τα συστημικά όμως ΜΜΕ μας θα έκαναν τόσο απότομα τη κωλοτούμπα, γλείφοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Μπαρουφάκη και τον Σύριζα, δεν το περίμενα με τίποτα.
Δηλαδή το περίμενα, αλλά όχι σε χρόνο ρεκόρ…





Μιλάμε για πιο απότομη κυβίστηση και από αυτές του Ιωάννη Μελισσανίδη.
Πιο απότομη μεταβολή 180ο  ακόμη και από την Γιάννα, ή τον Ντεγκρέτσια, που ο ταλαίπωρος  έφτασε στον Σύριζα, πλην όμως  δεύτερος και καταϊδρωμένος…
Και γιατί τα αναφέρω όλα αυτά;
Διότι από χθες τρελάθηκαν τα σόσιαλ μίντια, τα σάιτς, τα μπλογκς, αλλά και τα κανάλια μας να μας λένε για το πόσο ταπεινός και προσγειωμένος είναι ο Μπαρουφάκης, ο οποίος καταδέχθηκε να ταξιδέψει στο Παρίσι αεροπορικώς… στην οικονομική θέση!!!!
Και αυτό, πέραν του σεμνού του ήθους, είναι και απαίτηση του μεγάλου χέφε Αλέξη, που είπε «ως εδώ με τις σπατάλες. Στο εξής όλοι μα όλοι στην οικονομική θέση»!
Και πάλι μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά ήμαρτον… κανένας από αυτούς τους τιτανοτεράστιους ρεπόρτερ, δημοσιογράφους, και παρουσιαστές, που καθημερινά όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν… κανείς τους δεν πήρε χαμπάρι σχεδόν τρία χρόνια τώρα τον Σαμαρά που πάντα ταξιδεύει σε οικονομική θέση;
Κανένας δεν άκουσε και δεν είδε ότι από τον Δεκέμβριο του 2012, και με πρωτοβουλία  Σαμαρά, και με απόφαση του προέδρου της Βουλής κ. Μεϊμαράκη όλοι οι βουλευτές, υπουργοί κλπ ταξιδεύουν σε οικονομική θέση, γλιτώνοντας στο κράτος δεκάδες  εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, αφού μέχρι τότε το φιλολαϊκό Πασόκ και όλοι οι προηγούμενοι πλήρωναν (δηλαδή με τα δικά μας λεφτά) για εισιτήρια business class, δηλαδή 3-4 φορές πιο ακριβά;
Και εν πάση περιπτώσει, λέτε ο Μπαρουφάκης να μην ήθελε να ταξιδεύει πρώτη θέση; Λέτε να είναι όντως οπαδός του λιτού βίου;
Ακόμη κι αν μπορούσε, που απαγορεύεται, πάλι οικονομική θέση θα επέλεγε για λόγους επικοινωνιακούς!
Για να τον θαυμάζει το μελανιασμένο πόπολο, που βρήκε νέο λαϊκό ίνδαλμα, μιας και ο Σάκης και ο Λε Πα γέρασαν πια.
Αμ το άλλο;
Που με αφορμή τη κυριακάτικη πορεία συγκέντρωση αντιφασιστών και χρυσαυγιτών στην Αθήνα, τα κανάλια εστίασαν στο ότι οι εκεί αστυνομικοί, ΜΑΤ, κλπ ήταν «για πρώτη φορά άοπλοι», δηλαδή χωρίς πιστόλια!!!!
Και δώσ’ του εύσημα στον Σύριζα που το τόλμησε επιτέλους.
Και δώσ’ του ζουμ στις άδειες θήκες των πιστολιών των ΜΑΤ…
Μόνο που ξέχασαν να μας πουν, αυτό που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Βούτσης, ότι δηλαδή αυτό αποτελεί νόμο του κράτους από το  1996. Από εποχής Σημίτη.
Από τότε έχουν να οπλοφορήσουν ΜΑΤ και λοιποί ένστολοι στις πορείες, στις διαδηλώσεις, και στα γήπεδα παρακαλώ.
Και όμως, αυτά τα δυο αυτονόητα πράγματα, που ίσχυαν επί χρόνια, ο Σύριζα κατάφερε να τα πουλήσει ως δικές του καινοτομίες, με τα ξεδιάντροπα ΜΜΕ να τα αναπαράγουν, γλείφοντάς τον πατόκορφα.
Τέλος, το μόνο που μου άρεσε πραγματικά, αν είναι αλήθεια, είναι το ότι ο Σύριζας πήρε επιτέλους πίσω την πανάκριβη θωρακισμένη Μπε Εμ Βε του Μπένυ, που παραγγέλθηκε και προορίζονταν για τον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών επί εποχής ΓΑΠ.
Αυτήν που δεν είχε τολμήσει να πάρει ούτε ο Στουρνάρας, ούτε ο ίδιος ο Σαμαράς, αφού αν το έκανε ποιος τον άκουγε τον Μπένυ…
Να και κάτι καλό που έκανε ο Αλέξης.
Για την πρόσληψη της ΛΑΖΑΡΝΤ δεν θα πω τίποτα.
Απλά παραπέμπω τους συριζαίους στις καταγγελίες και στην επερώτηση που είχε κάνει ο ίδιος ο Αλέξης, κατακεραυνώνοντας τον Παπακωνσταντίνου, νομίζω, όταν είχε κάνει το ίδιο ακριβώς.
Για τέτοια υποκρισία μιλάμε.
Τέλος, επειδή βλέπω χαρές και πανηγύρια παντού, και επειδή πολλοί αναφέρουν τη δήλωση Ομπάμα  περί στυψίματος για να δικαιολογήσουν αυτά τα πανηγύρια και τη «νίκη» του Σύριζα επί των δανειστών μας, να θυμίσω απλά ότι οι ΗΠΑ ανέκαθεν τάσσονταν κατά της λιτότητας, και πως ο Ομπάμα την ίδια σχεδόν δήλωση είχε κάνει τόσο το 2010, όσο και επί Σαμαρά.

Strange Attractor


ΥΓ- Άκουσα ότι ο Αλέξης πήγε στη Κύπρο με το πρωθυπουργικό Εμπραέρ.
Ο ίδιος Αλέξης που στηλίτευε κάθε τόσο τον Σαμαρά, όταν στη χάση και στη φέξη το χρησιμοποιούσε κι αυτός (αν δεν το είχε κλεισμένο πριβέ ο Αβραμό ή ο Μπένυ).

8 σχόλια:

  1. Τραγικός φίλε.Έχετε μείνει εσύ και κανα δυο άλλοι χρήσιμοι ηλίθιοι να υποστηρίζεται τον ανικανότερο και πανίβαλακα(ξεπέρασε και τον ΓΑΠ)Σαμαρα.Ακόμη και ο Φαήλος φαίνεται να πηδάει από την βαρκά.
    Ανασυγκροστήστε την ΕΠΕΝ και αφήστε μας ήσυχους εμάς τους υπόλοιπους Νδ/κράτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντορακι σιγουρα εισαι εσυ αλλα νδκρατης αποκλειεται.

      Διαγραφή
    2. Με αυτά που αναφέρει το άρθρο διαφωνείς; Έχεις άλλη άποψη; Λέει ψέματα;
      Ή απλά πουλάς τρέλα επειδή βγήκαν οι συριζοκαμένοι και δεν θα πληρώνεις φόρους;

      Διαγραφή
    3. στα λεει ωραια και ζοριστηκες ανωνυμε!

      Διαγραφή
    4. Βλέπω στο προφίλ σου, και παιδεραστής παππού-Pareki!!!

      Διαγραφή
    5. βρε εσυ ανονυμε αφου σε χαλναει τι τον διαβαζεις τον ορθογραφο. τραβα σε καμια ολυμπια να ξεχαρμανιασεις. μας τα εχεις κανει νταουλια.

      Διαγραφή
  2. Καλα που τα γράφεις διότι εγω αυτά ποτέ δεν τα άκουσα στην τηλεόραση και έτσι έπεσα θύμα του ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις μέρες.
    Ευχαριστώ φίλε ορθογραφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Γ. Βαρουφάκης και ο «Λιτός Βίος»

    Για τα φαιοκόκκινα ολοκληρωτικά καθεστώτα, η κατανάλωση είναι ύπατος εχθρός –πρώτον, γιατί προϋποθέτει άνοδο της παραγωγής και άρα υψηλά περιθώρια ελευθερίας και, δεύτερον, γιατί εντείνει, έστω και καθ’ υπερβολήν, την κάλυψη αναγκών

    http://www.europeanbusiness.gr/page.asp?pid=1528

    ΑπάντησηΔιαγραφή