12.4.15

Εκπαιδευτικός… μάλαμα!



Η ιαπωνική αστυνομία που συνέλαβε έναν 64χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό και πρώην διευθυντή σχολείου για παιδική πορνογραφία, ανακάλυψε στο διαμέρισμά του μια συλλογή από 167.600 φωτογραφίες, που είχε τραβήξει ο ίδιος, για να θυμάται, όπως είπε, τις αρρωστημένες περιπέτειές του.



Όπως απολογήθηκε, ξεκίνησε να πληρώνει για σεξ με ανήλικα παιδιά όταν υπηρετούσε για τρία χρόνια σε ιαπωνικό σχολείο στη Μανίλα των Φιλιππίνων το 1988.
Από τότε ο Yuhei Takahashi επισκέφτηκε τη χώρα πάνω από 65 φορές, επειδή όπως είπε «το σεξ εκεί ήταν άφθονο και πάμφθηνο»...


Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο  Takahashi ομολόγησε πως πλήρωσε για σεξ με γυναίκες ηλικίας από 13 ως 70, 12.700 φορές! Σύμφωνα με την εφημερίδα Japan Times, το 10% των περιπτώσεων αφορούσε ανήλικα κορίτσια.
Παράλληλα, ο «δάσκαλος» παραδέχθηκε ότι κρατούσε ντοκουμέντα και αποδείξεις από κάθε συνεύρεσή του, φωτογραφίζοντας τις πράξεις του, για «να έχει να θυμάται»! Όπως παραδέχθηκε, οι άσεμνες και ανήθικες πράξεις που έκανε του έδιναν ένα αίσθημα ανείπωτης ελευθερίας!
Ο Takahashi ξεκίνησε να διδάσκει το 1975, και από το 2008 ως το 2011, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, υπηρέτησε ως διευθυντής γυμνασίου.
Η αστυνομία λέει πως τον ερευνούσε από το 2013, όμως η όποια καταδίκη θα είναι δύσκολη υπόθεση από τη στιγμή που τα περισσότερα «εγκλήματά» του έγιναν σε άλλη χώρα.

S.A.
CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου