7.4.15

Το Πάσχα των … Αιλλύνων!Πάσχα στην Αθήνα με 1.500 κατσίκια στη σούβλα, δημοτικά από τις μπάντες του Στρατού και έναν... Μάγκα στο κλαρίνο!Με κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί το μεγάλο πασχαλινό γλέντι που διοργανώνει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στο Γουδή.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή του Πάσχα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Άλσος Στρατού, στο Γουδή, θα λάβει χώρα μεγάλο γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης για τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες και όχι μόνο...Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, θα 
σουβλιστούν συνολικά 1.500 κατσίκια, την ίδια στιγμή που το κρασί θα ρέει άφθονο και οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων θα παίζουν δημοτικά και λαϊκά τραγούδια για να χορεύει ο κόσμος που θα δώσει το «παρών».Το γεύμα απευθύνεται κυρίως προς όσους βιώνουν πιο έντονα την οικονομική κρίση και στερούνται καθημερινά ακόμα και τα βασικά. Ωστόσο, το πασχαλινό γλέντι του ΥΕΘΑ απευθύνεται και σε όσες οικογένειες παραμείνουν στην Αθήνα και θελήσουν να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς μαζί με τους οικείους τους.
Υπολογίζεται ότι, με βάση τους σχεδιασμούς του υπουργείου, το φαγητό αρκεί για να κάνουν Πάσχα περίπου 3.000 άνθρωποι, ενώ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος έχει εξασφαλίσει την παρουσία του δεξιοτέχνη του κλαρίνου Γιώργου Μάγκα στο γλέντι, που θα δώσει άλλον τόνο στην όλη εκδήλωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου