10.4.15

«Mη χαρίζετε την Κωνσταντοπούλου στην … Ιατρική»!



Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του Φραγκίσκου Παρασύρη για το ρόλο και τη στάση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.




Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το στέλεχος του Κινήματος Φραγκίσκος Παρασύρης τονίζει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου «χτίζει και μπετονάρει τη συμμαχία με την εξωθεσμική βία και τα κέντρα της, με την πλατεία, με τους επίφοβους που την επόμενη μέρα του «ατυχήματος», είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν», επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι στρατηγική επιλογή της Ζωής η στήριξη στο «μπάχαλο» κι όσοι ελπίζουν ότι θα αδειαστεί εσωτερικά απ’ τον Σύριζα, απλά πλανώνται…
Αναλυτικά:
«Κωνσταντοπούλου», μην την χαρίζετε στην Ιατρική…



Ούτε «πρόβλημα υγείας», ούτε δική της ατζέντα, ούτε πρόβλημα για Τσίπρα.
Είναι στρατηγική επιλογή, κι όσοι ελπίζουν ότι θα αδειαστεί εσωτερικά απ’ τον Σύριζα, απλά πλανώνται.
Όσα κάνει η Ζωή, μοιάζουν με το μικρό πιστόλι στην κνήμη που λειτουργεί ως η έσχατη εφεδρεία όταν χάσεις τα υπόλοιπα όπλα και βρεθείς ανάσκελα στο πάτωμα.
Ετοιμάζει το εφεδρικό σχέδιο με πολλούς τρόπους.
Κομβικά σημεία οι αβροφροσύνες με Χ.Α., η ομιλία της στον ΠτΔ για τον Δεκέμβρη του 2008, το κανάκεμα όσων εισέβαλαν στη Βουλή και τελικά η Επιτροπή Αλήθειας.
Όσο τα πράγματα θα στριμώχνουν την κυβέρνηση και τη χώρα, όσο οι αντιφάσεις και οι ανακολουθίες θα έρχονται η μια πίσω απ’ την άλλη, τόσο θα μεγαλώνει η ανάγκη να συμμαχείς με την «πλατεία» που σε έφερε στην εξουσία.
Η Κωνσταντοπούλου χτίζει και μπετονάρει τη συμμαχία με την εξωθεσμική βία και τα κέντρα της, με την πλατεία, με τους επίφοβους που την επόμενη μέρα του «ατυχήματος», είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν.
Ο Σύριζα κάνει μια πιο στρατηγική σκέψη σε σχέση με την κατάληψη του δρόμου και των πλατειών, ξέρει από πού να φοβάται και μπροστά σε αυτόν τον φόβο χωράνε -εκτός απ’ τους παραδοσιακούς αναρχικούς συμμάχους-, οι ψεκασμένοι του Καμμένου και ο υπόκοσμος της Χ.Α.
Όταν κάτι θα πάει στραβά, εγώ κι εσείς που θα θέλουμε να βγούμε στο δρόμο, πολύ απλά δεν θα μπορέσουμε γιατί ήδη θα βρίσκονται όσοι διαδηλώνουν για την κυβέρνηση απέναντι στους εχθρικούς δανειστές Ευρωπαίους.
Και η Επιτροπή Αλήθειας θα προσφέρει σε όλον αυτόν το συρφετό μέρος απ’ το ιδεολογικό υπόστρωμα, άλλοθι και δικαιολογίες στο γιατί πολεμήθηκε η κυβέρνηση και αυτή η δημοκρατική Βουλή.
Ήδη ακούω κόσμο να υπερασπίζεται τη Ζωή απέναντι στον πόλεμο που της κάνουν επειδή θέλει να σπάσει αυγά!
Και τότε, τη μέρα που θα γίνει η στραβή, θα δούμε όλα αυτά τα αλλοπρόσαλλα και αποσπασματικά που σήμερα δεν καταλαβαίνουμε, με έναν μαγικό τρόπο να συγκλίνουν, να συνδέονται και να γεμίζουν το φβ, τα εξώφυλλα και τα πλακάτ στις πλατείες και τους δρόμους.
Και τότε οι προδότες του έθνους και οι εχθροί του λαού, θα είναι όσοι έχει προεξοφλήσει ο Τσίπρας στη Βουλή κι ο Λαζόπουλος στην tv, αυτοί που υποτίθεται πως είναι με τους έξω.
Μην το χαρίζετε όλο αυτό στην Ιατρική λοιπόν, είναι πολιτική και πρέπει να γίνει κάτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου