6.4.15

To παραμύθι με το… ηθικόν πλεονέκτημα της Αριστεράς…



Ένας Βρετανός συγγραφέας είχε γράψει: «Όποτε βλέπεις ένα τσούρμο μαλ..ες να χαζολογούν συζητώντας για την αλήθεια και την ομορφιά και για την έννοια της ηθικής, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι δεκάδες άλλοι φτωχομα…κες βγάζουν όλη τη δουλειά εκεί γύρω».



Τι μας ήρθε και το θυμηθήκαμε αυτό;
Μα φυσικά γιατί εδώ και πολύ καιρό, χρόνια τώρα ένα τέτοιο τσούρμο από το χώρο της Αριστεράς μας πιπιλάει τα αυτιά για την ηθική που κουβαλάνε.
Λες και σε άλλους χώρους δεν υπάρχουν ηθικοί και καλοί άνθρωποι. Ή λες και με το που δηλώνει κάποιος αριστερός παίρνει και πιστοποιητικό… ηθικών φρονημάτων…



Όχι ότι δεν υπάρχουν ηθικοί στην Αριστερά, αντιθέτως υπάρχουν πολλοί, άλλωστε η αποχή από την εξουσία δεν τους έχει φθείρει. Όλα όμως αλλάζουν γρήγορα και φτάνει μόνο να νιώσεις λίγο δυνατός και αμέσως η ηθική πάει περίπατο.
Ειδικά αν έχεις μαζέψει ένα σωρό άλλους που ξέρουν τι θα πει λαμογιά, εξουσία, λεφτά, εκμετάλλευση της πολιτικής θέσης, αδιαφορία για τους κανόνες.
Αυτό ακριβώς έχει πάθει και ο ΣΥΡΙΖΑ που πράγματι έχει έντιμους ανθρώπους αλλά περιτριγυρίζεται από Πασόκους, καιροσκόπους, αριβίστες.
Το antinews σας είχε προειδοποιήσει ότι θα σκάσουν σύντομα σκάνδαλα. Είχαμε γράψει ότι έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις, είχαμε πει ότι υπήρχαν κι άλλοι… Κατρούγκαλοι.
Μετά τον «κύριο 12%», ήρθε η χθεσινή αποκάλυψη για τον γνωστό βουλευτή ο οποίος εμπλέκεται σε πολύ βρόμικη φορολογική υπόθεση. Και «καπάκι» έσκασε και το εξοπλιστικό των 500 εκατ. δολαρίων την ώρα που ο κόσμος σκέφτεται αν θα πληρωθεί το μισθό ή τη σύνταξή του.
Ωραία κόλπα. Μέσα σε δύο μήνες η λαοπρόβλητη κυβέρνηση, παρά την απίστευτη στήριξη του κόσμου και των ΜΜΕ έχει αρχίσει να… ρετάρει. Και να χάνει το ηθικό πλεονέκτημα με το οποίο πήρε την εξουσία.
Κι αυτά που έγιναν είναι μόνο λίγα σε σχέση με εκείνα που γίνονται.
Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι δεν ξέρουμε, αν και τους έχουμε προειδοποιήσει με σχετικά άρθρα, τους λέμε τα εξής:
Το επόμενο σκάνδαλο θα έχει αέρα… Σαρωνικού και ο νοών νοείτω.
Και να δούμε τότε τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας όταν στην αυλή του θα σκάσει μια βόμβα. Θα συνεχίσει να κρύβεται και να στηρίζει τα λαμόγια;
Για να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος της αριστεράς.
Αυτής που κατήγγειλε πάντα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τώρα βρίσκεται ή θα βρεθεί σύντομα στην ίδια θέση.
Γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. Η ανοχή τέρμα.
Τώρα που οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα. Και ας μη λένε ότι τους χτυπάνε τα Media γιατί ο Παππάς τα έβαλε μαζί τους.
Ας μην κάνουν λαμογιές, ας είναι καθαροί για να μπορούν να κοιτάζουν τον κόσμο στα μάτια.
Όμως, έτσι που πάνε ούτε καλοκαίρι δεν θα βγάλουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου