6.5.15

Έκλεισε η παραχώρηση των αεροδρομίων στους Γερμανούς!Σύμφωνα με πηγή του ΤΑΙΠΕΔ που επικαλείται το Reuters, η Αθήνα θα οριστικοποιήσει άμεσα τη συμφωνία για τη διαχείριση περιφερειακών αεροδρομίων.
Η Ελλάδα θα οριστικοποιήσει "άμεσα" μια συμφωνία ύψους 1,2 δισεκ. ευρώ με την Fraport για την παραχώρηση του δικαιώματος λειτουργίας και διαχείρισης των περιφερειακών αεροδρομίων και θα ανοίξει και πάλι τις προσφορές για ένα πλειοψηφικό πακέτο στο λιμάνι του Πειραιά, δήλωσε σήμερα στο Reuters ένας ανώτερος αξιωματούχος του ΤΑΙΠΕΔ…"Το θέμα των περιφερειακών αεροδρομίων θα ολοκληρωθεί άμεσα", δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί, όπως μεταδίδει το βρετανικό πρακτορείο, και επισήμανε πως μια ανακοίνωση αναμένεται έως τις 15 Μαΐου.
Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωσε πως η Αθήνα θα προσκαλέσει τους επενδυτές να υποβάλουν έως τον Ιούλιο προσφορές για ένα πακέτο 51% του οργανισμού του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας, με τη δυνατότητα το μερίδιο αυτό να αυξηθεί στο 67% μέσα σε πέντε χρόνια.
"Θα ανοίξουμε και πάλι τη διαδικασία τις ερχόμενες ημέρες", δήλωσε ο αξιωματούχος.


Σημ. Ο.- Μα καλά, γι αυτό ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ; Χα χα χα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου