12.5.15

«Ψεκασμένη»… που ακούει φωνές!



Σφοδρές αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι προκάλεσε η προτεινομένη από την κυβέρνηση νέα αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ , η οποία αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της.
Μάλιστα η Φωτεινή Αθανασοπούλου δεν έκρυψε την ενόχληση της υποστηρίζοντας πως ήταν κατάλληλη για τη θέση, αφού το βιογραφικό της είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα.




Και τα δύο κόμματα ζήτησαν την άμεση απόσυρση της κυβερνητικής πρότασης, καταγγέλλοντας πως η κα Αθανασοπούλου έχει στο παρελθόν προκαλέσει με δημόσιες θέσεις της.
Μάλιστα, κατέθεσαν στην επιτροπή σειρά αναρτήσεων από το διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν προκλητικές θέσεις της κ. Αθανασοπούλου, η οποία υπήρξε στο παρελθόν υποψήφια ευρωβουλευτής και βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Μεταξύ άλλων, στα κείμενα αναφέρονται τα εξής:



·       «Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!».
·       «Και όμως... εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ.: εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…».
·       «Σας χρειαζόμαστε εδώ» έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε, φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια».
·       «Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!



Σε άλλο άρθρο από αυτά που προσκομίστηκαν στην Επιτροπή η κα Αθανασοπούλου φέρεται να παίρνει θέση κατά της «Νέας Τάξης πραγμάτων γράφοντας χαρακτηριστικά»:  «Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης; Αλήθεια… Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται; Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει « η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;
Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.
Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο. 

Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».
Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτό θα το δείξει η ιστορία.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία.
Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».



Σημ.Ο.- Καλά, η ΝΔ δεν αντέδρασε με την εν λόγω πειραγμένη υποψήφια;
Μόνο το Πασόκ και το Ποτάμι κατάλαβαν το ποιόν της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου