29.5.15

Ο δεύτερος θάνατος των νεκρών της ΕΡΤ…Η ΠουΤου Βου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι πιθανότατα ό,τι χειρότερο έχει προκύψει από αυτή την ανεκδιήγητη κυβέρνηση που μας τυραννά εδώ και τρεισήμισι μήνες.Υπερφίαλη, αλαζονική, ειρωνεύεται επιδεικτικά τους πολιτικούς της αντιπάλους, έχει μετατρέψει σε τσιφλίκι της το Κανάλι της Βουλής, ενώ δεν διστάζει να κάνει τα γλυκά μάτια στη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.


Πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, η κ. Κωνσταντόπουλου μίλησε για την ανάγκη θέσπισης νομοθετικής ρύθμισης «για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια του αγώνα για την ΕΡΤ».
Οι «Νεκροί της ΕΡΤ» έγιναν αμέσως viral και πολύς κόσμος πίστεψε πως επρόκειτο για μια ακόμη επινόηση της χειμαρρώδους Ζωίτσας.
Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…
Όσο νοσηρό και αν ακούγεται υπάρχουν άνθρωποι που από τη μέρα που έκλεισε η ΕΡΤ μετράνε τους πρώην υπαλλήλους της που έφυγαν από τη ζωή!
Ανάμεσά τους ένας νεαρός δημοσιογράφος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Μεσογείων την εποχή της κατάληψης, εργαζόμενοι αλλά και συγγενείς (συχνά υπερήλικοι) εργαζομένων που πέθαναν από καρκίνο ή καρδιακά νοσήματα.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται από κάποιους αισχρούς σπεκουλαδόρους-τυμβωρύχους «νεκροί της ΕΡΤ».
Θεωρούνται θύματα του Μνημονίου, του ΔΝΤ και της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων.

Άλλωστε η μόνη αιτία για να αρρωστήσει και να πεθάνει κάποιος είναι το να χάσει τη δουλειά του στο Δημόσιο. Ή να χάσει τη δουλειά του ο εγγονός του ή ο μικρανεψιός του.
Το πιο τρομακτικό δε είναι πως αν γκουγκλάρεις «νεκροί+ΕΡΤ» πέρα από την τοποθέτηση της Κωνσταντοπούλου θα βρεις άρθρα με τίτλο: «Ενδέκατος νεκρός της ΕΡΤ!», «Δωδέκατος νεκρός της ΕΡΤ!», όπου ο μεθυσμένος από ενθουσιασμό και μίσος συντάκτης αναφέρει απλώς το όνομα του νεκρού χωρίς να μπαίνει καν στον κόπο να αποκαλύψει την αιτία θανάτου.
Ίσως η αποκρουστικότερη σπέκουλα μέρους του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια ήταν η εκμετάλλευση των (χαμένων) ζωών.
Όλοι οι αυτόχειρες, τα παιδιά με το μαγκάλι, το παιδί που σκοτώθηκε πέφτοντας από το τρόλεϊ και τώρα οι «νεκροί της ΕΡΤ». Άνθρωποι με όνομα, ταυτότητα και συγγενείς και φίλους που άφησαν πίσω μετατράπηκαν σε ένα απλοϊκό όργανό συλλογής ψήφων και επίδειξης τζάμπα μαγκιάς.
Φυσικά, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση κανείς δεν αυτοκτονεί πια.
Ωστόσο όσο έχει απομείνει και ελάχιστο μεδούλι στα οστά των «νεκρών του Μνημονίου» κάποιοι θα προσπαθούν να το αξιοποιήσουν.
Και δυστυχώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωτοστατεί σε αυτό το ανίερο αίσχος από την ούλτρα θεσμική της θέση…

Θανάσης Χειμωνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου