15.6.15

Έρχεται η Νέμεσις!



Και να που φτάσαμε 48 ώρες πριν από την καταστροφή.
Οι άθλιοι ερασιτέχνες, εμμονικοί ψευτοκουλτουριάρηδες, ανίκανοι καφενόβιοι των Εξαρχείων οδηγούν ξεκάθαρα τη χώρα στα βράχια.
Δεν είδαν τα σήματα, δεν άκουσαν τις εκκλήσεις, ούτε τους φάρους δεν μπόρεσαν να διακρίνουν και το τιμόνι της Ελλάδας «καρφωμένο» στο δρόμο προς το παγόβουνο.




Ιδεοληπτικοί, τζάμπα μάγκες με τα λεφτά των άλλων, εγκλωβισμένοι στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, στα ψέματα που φούσκωσαν τον ελληνικό λαό αντί αν του πουν την αλήθεια.
Και τώρα; Τώρα η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι μαρτύριο καθώς την Τετάρτη πιθανότατα θα κριθεί η μοίρα της Ελλάδας…


Ο Μάριο Ντράγκι κρατά στα χέρια του την τύχη της χώρας αφού μια «επιθετική» κίνηση θα οδηγήσει το τραπεζικό σύστημα στον Καιάδα και θα φέρει όλο και πιο κοντά το capital control.
Ουσιαστικά, χωρίς συμφωνία τις επόμενες ώρες θα μπορούσε να επιβληθεί ένα «μοντέλο Κύπρου», αυτό που μήνες τώρα το λέμε αλλά που να ακούσουν οι άθλιοι…. Βαρουφάκηδες της εύφορης τεμπέλικης κοιλάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Προσοχή στο ατύχημα, τους έλεγαν όλοι, και να που είμαστε πιο κοντά από ποτέ.
Από τη χρεοκοπία απέχουμε 16 ημέρες καθώς τότε λήγει το πρόγραμμα της τρόικας.
Όμως, λίγο νωρίτερα θα πρέπει να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις σχεδόν 2 δις και στις 30 του μήνα οι δόσεις του ΔΝΤ μαζεμένες, άλλο 1,6 δις ευρώ.
Η κυβέρνηση προφανώς έχει τα λεφτά για μισθούς και συντάξεις (μπορεί και όχι) και αν δεν συμβεί κάτι θετικό ως τότε δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ. Θα είναι το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας.
Όμως, μέχρι εκεί υπάρχουν κι άλλα στάδια. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί ή με κλειστές τράπεζες και όριο αναλήψεων θα έχουμε μια χώρα που θα συνωστίζεται στα ΑΤΜ για να πάρει κανένα ευρώ;
Τα κατάφεραν πολύ καλά οι «περήφανοι διαπραγματευτές». Διαλύουν τη χώρα και συνεχίζουν να πουλάνε τζάμπα μαγκιά. Όχι τίποτε άλλο αλλά θα αρχίσουν την επικοινωνιακή… παπαγαλία των γνωστών κύκλων του Μαξίμου για το πόσο αντιστάθηκαν στους δανειστές.
Η Ελλάδα έχει υποστεί μια ανεπανόρθωτη ζημιά κι αυτοί θα προσπαθήσουν να σώσουν το τομάρι τους.
Να μας το θυμηθείτε: Αν δεν γίνει κάτι θετικό τις επόμενες ώρες ο Τσίπρας μέχρι και διάγγελμα θα βγάλει έχοντας μαζί του τους…. Παππάδες και τους Βαρουφάκηδες. Θα μας «πουλήσουν» εθνολαϊκισμό και ψευτοαντίσταση όταν θα έχουν επιφέρει στην Ελλάδα μια τεράστια καταστροφή.
Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει, όμως, ακόμη και συμφωνία να υπάρξει αυτή τη στιγμή η χώρα έχει χάσει πέντε χρόνια.
Επιστρέψαμε στο 2012, ο πόνος των επόμενων χρόνων, ακόμη και χωρίς χρεοκοπία θα είναι απίστευτος.
Ό,τι κερδήθηκε με θυσίες, αίμα και δάκρυα χάθηκε και αυτό συνέβη εξαιτίας της προδοσίας του Τσίπρα και της παρέας του.
Θα δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό, τα ελικόπτερα δεν θα τους φτάσουν.
Γιατί τα «έσπασαν» με τους δανειστές; Σύμφωνα με τους παπαγάλους της ψευτοαριστεράς, οι ξένοι ζητούν 2,6% του ΑΕΠ, η Ελλάδα υποχώρησε στο 2% και το υπόλοιπο 0,6% να καλυφθεί με διαρθρωτικές αλλαγές. Τι είδους είναι αυτές δεν μας της εξηγούν. Ή μάλλον τις είδαμε με την ΕΡΤ και τις χιλιάδες προσλήψεις.
Φαίνεται να μας χωρίζουν μέτρα σχεδόν 1 δις ευρώ με τους δανειστές να ζητούν ΦΠΑ 23% στη ΔΕΗ, μειώσεις στις συντάξεις κ.λπ.
Η κυβέρνηση τα θεωρεί… υφεσιακά μέτρα και τα απορρίπτει.
Δεν είναι υφεσιακά μέτρα ο ΕΝΦΙΑ, η μη εφαρμογή του αφορολόγητου 12.000 ευρώ και η αύξηση χιλιάδων προϊόντων λόγω ΦΠΑ; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα;
Εντάξει, να συμφωνήσουμε ότι οι δανειστές είναι σκληροί και ανάλγητοι, αν και πλέον έχουν χάσει την υπομονή τους με τους βλάκες με τους οποίους διαπραγματεύονται.
Να θυμίσουμε μόνο ότι το ίδιο έλεγαν από την έναρξη της θητείας της παρούσας κυβέρνησης. Κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος που είχε έρθει στην Αθήνα τον Φεβρουάριο μετά τις συναντήσεις που είχε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης είχε πει τη μνημειώδη ατάκα που απέκρυψαν οι παπαγάλοι της Αριστεράς: «Το παιδί αυτό είναι βλαμμένο». Και ο νοών νοείτω.
Εντάξει λοιπόν να μην κόψουμε τις συντάξεις των 300 και 500 ευρώ και να μην πάει το ρεύμα στο 23%. Ισοδύναμα έχει η κυβέρνηση; Πρότεινε κάτι; Ή περίμενε να υποχωρήσουν οι δανειστές.
Μήπως να τους προτείνουμε εμείς δύο τρία μέτρα για να βρεθούν τα λεφτά, να κλείσει η διαπραγμάτευση και να μην καταρρεύσει η χώρα;
1.Κύριε Τσίπρα κόψε τις συντάξεις των 2.500 και 2.000 ευρώ. Γιατί δεν το κάνεις αυτό; Ποιους προστατεύεις;
2.Κύριε Τσίπρα γιατί δεν κόβεις εξοπλισμούς όπως σου είπε ο Γκάμπριελ. Κι όχι τις αναγκαίες για την άμυνα της χώρας. Γιατί δεν κόβεις τα 500 εκατ. ευρώ του Καμμένου για τον εκσυγχρονισμό των αεροπλάνων – «σαπάκια» που κλείσαμε με την αμερικανική εταιρεία για άγνωστο λόγο. Ή μάλλον για γνωστό και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. 

3.Κύριε Τσίπρα βάλε λουκέτο στην ΕΡΤ, στο μαγαζάκι που έστησες. Στο νεοσταλινικό μόρφωμα, στην ΥΕΝΕΔ του 2015 από την οποία λείπει μόνο ο… Μπόλεκ και Λόλεκ μαζί με τη Μάγια την Μέλισσα. Γιατί κύριε πρωθυπουργέ να πληρώνουμε πάνω από 1.000 – 1.500 νέους (παλαιούς) εργαζόμενους στη… νέα ΕΡΤ και οι προηγούμενοι της ΝΕΡΙΤ να έχουν παραγκωνισθεί; Ρίξε τώρα μαύρο στην αθλιότητα κύριε Τσίπρα αν έχεις τα κότσια κι έτσι δε θα μειώσεις τις συντάξεις.
4.Κύριε Τσίπρα γιατί δεν καταργείς το κανάλι της Ζωής στη Βουλή. Ποιος χρειάζεται μια ανοησία και γιατί να την πληρώνει ο κόσμος που δεν έχει ούτε να φάει;
5.Κύριε Τσίπρα… ευαίσθητε ψευτοαριστερέ που δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου, κάνε τα πάντα για να έρθουν επενδύσεις στη χώρα σου, μην τους διώχνεις και όσους θέλουν να επενδύσουν. Δώσε δουλειά στον κόσμο και άνοιξε την ιδιωτική πρωτοβουλία, μην την καταστρέφεις επειδή εσύ δεν έχεις γράψει ούτε ένα ένσημο στη ζωή σου.
6.Κύριε Τσίπρα και Συριζαίοι, άθλιοι κρατιστές, βρόμικοι συνδικάλες, βολεμένοι παλαιοπασόκοι, καταργείστε μερικές εταιρείες του δημοσίου παντελώς άχρηστες.
7.Κύριοι της κυβέρνησης, διώξτε μερικές χιλιάδες τεμπέληδων δημοσίων υπαλλήλων, στείλτε τους στα χωριά τους να σκάψουν κανένα χωράφι. Πάψτε να προσλαμβάνετε τους πελάτες του Κατρούγκαλου. Διώξτε επίσης του Βαρουφάκηδες της Ελλάδας, δηλαδή τους αποτυχημένους, τεμπέληδες γραφειοκράτες που το μόνο που κάνουν είναι να θεωρητικολογούν χωρίς να προσφέρουν ούτε ένα ευρώ στην πατρίδα.
Υπάρχουν κι άλλα που μπορείτε να κάνετε κύριε Τσίπρα αλλά δεν τολμάτε. Είστε λίγος, είστε ελάχιστος για την Ελλάδα, ακόμη και γι’ αυτήν την Ελλάδα που έχει πέσει τόσο χαμηλά.
Και σας προειδοποιούμε. Μην τολμήσετε να προσπαθήσετε να σώσετε το τομάρι σας και να παραμείνετε αρχηγός στην Κολομβία των Βαλκανίων. Μην τολμήσετε να το παίξετε «αντιστασιακός» όταν η χώρα θα έχει γίνει Αργεντινή.
Όπου κι αν πάτε οι ήχοι από τις κατσαρόλες θα σας ακολουθούν.
Ότι κι αν κάνετε η προδοσία σε βάρος της Ελλάδας θα σας κυνηγά σαν Ερινύα.
Αν τολμήσετε να καταστρέψετε την Ελλάδα δεν θα ξανακοιμηθείτε ήσυχος.
Έρχεται η ώρα της πληρωμής, έρχεται η Νέμεσις. 

2 σχόλια:

  1. Η νέα και φρέσκια προφητεία για την καταστροφή της χώρας από τον Strange και τον Ορθογράφο!!!!
    Ωχ,ωχ κάνε πλάκα να βγει αυτή την φορά αληθινή και με βλέπω να πίνω το Σ/Κ βελανιδοφρέντο και να τρώω βαλανιδομπισκότα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή