4.7.15

Η Ελλάδα του… Λαπαβίτσα!



Στις 16 Ιουνίου ο γυρολόγος ινστρούχτορας της δραχμής Λαπαβίτσας ζητούσε από τον Τσίπρα να κλείσει τις Τράπεζες.
Πρότεινε δραχμή και κουπόνια στα τρόφιμα.
Στις 30 Ιουνίου έβλεπε χαρούμενους... τις ουρές των ΑΤΜ.
Στις 1 Ιουλίου κατήγγειλε τον Ντράγκι για κλείσιμο των Τραπεζών!!!
Άδικα τον έχουν "εικόνισμα" τα λόμπι της δραχμής εσωτερικού και εξωτερικού;   




Μόνο σε αυτήν την Ελλάδα που λιποθυμάνε από υπερηφάνεια γιατί έχουν αριστερή κυβέρνηση και καθοδηγητή για φρενοβλαβείς θέλει να "μεγαλουργήσει" ο φανατικός κομμουνιστής Λαπαβίτσας πιστεύοντας ο ίδιος και οι όμοιοί του ότι αυτό αξίζει στην ιστορία του ελληνικού λαού… 





Η Ελλάδα με τις ουρές στα ΑΤΜ για να πάρει ο λαός τα δικά του λεφτά που εμπιστεύθηκε στις Τράπεζες. Η Ελλάδα με τα κουπόνια στα τρόφιμα και στα καύσιμα. Η Ελλάδα με τα συσσίτια.
Γι' αυτήν την Ελλάδα μας ζητάει ο γυρολόγος ινστρούχτορας Λαπαβίτσας να ψηφίσουμε ΌΧΙ την Κυριακή. 
Προσέξτε την κομμουνιστική συνέπειά του και την αξιοπρέπεια ενός φανατικού ινστρούχτορα της δραχμής. 
Στις 16 Ιουνίου σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο περιοδικό jacobin (αναδημοσίευση από την έγκυρη iefimerida) δήλωσε μεταξύ άλλων ανοησιών ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να επιβάλλει το συντομότερο δυνατόν ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων και θα πρέπει να υποβάλλει αμέσως σε ελέγχους τις Τράπεζες. 
Διαβεβαίωσε δε, o ίδιος ινστρούχτορας, ότι οι έλεγχοι θα διαρκέσουν σημαντικό χρονικό διάστημα ενώ κάποια μορφή ελέγχων κεφαλαίου θα παραμείνει!!! 
Μίλησε και για το Grexit και εξήγησε ότι τότε η Ελλάδα θα χρειαστεί κάθε βοήθεια αλλά γι' αυτό (είπε) θα συνεργαστούμε με άλλες δυνάμεις και πρόσθεσε ότι η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν είναι χώρες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν. 
Ας δούμε τι σημαίνει αυτό με άλλα λόγια που έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα.
Ότι το Ιράν που πέταξε με τις κλωτσιές τον εξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Τσίπρα, ως απεσταλμένο της κυβέρνησης για συμφωνίες θα τρελαθεί ξαφνικά και θα χρηματοδοτήσει την Ελλάδα όταν την φτύσει η Ευρώπη και η Αμερική. 
Ότι η Ρωσία που έσπευσε να διαψεύσει δύο φορές ότι θα τρέξουν ρούβλια στην Ελλάδα αν δεν κάνει τις δουλειές της όπως θέλει και όπως την συμφέρει θα ανοίξει τα θησαυροφυλάκια και θα φωνάξει τον σύντροφο Λαφαζάνη να γεμίσει τσουβάλια με ρούβλια. 
Ότι η Κίνα που ξεκαθάρισε ότι αν συνεχίσουν τα πεζοδρόμια με τον Δρίτσα και τους εργατοπατέρες εναντίον τα μαζεύουμε και φεύγουμε από την Ελλάδα θα ξεβρακωθεί.. στην δραχμή του Λαπαβίτσα. 
Και ας πάμε στο δελτίο τροφίμων με αφορμή ερώτηση που του έκαναν στην ίδια συνέντευξη. 
Ναι (είπε) μιλάμε για μια διαδικασία με δελτίο. Η Ελλάδα είναι στη μέση μιας ανθρωπιστικής κρίσης. Υπάρχει ήδη δελτίο στη χώρα, μόνο που περνάει μέσα από το πορτοφόλι. Μεγάλα τμήματα του πληθυσμού δεν έχουν αρκετά χρήματα για να φάνε, υπάρχουν εκείνοι που στηρίζονται σε φυλλάδια και στα λεγόμενα κοινωνικά παντoπωλεία!!! 
Την περασμένη Δευτέρα το πρωί ο γυρολόγος σύντροφος Λαπαβίτσας βρέθηκε σε ραδιόφωνο (SKAI) για να κάνει την προπαγάνδα του μετά το κλείσιμο των Τραπεζών και δηλώνει "...ήδη υπάρχουν οι έλεγχοι στις τράπεζες. Ήδη έχει υπάρξει μια σταθεροποίηση της κατάστασης. Αυτό, τις επόμενες ημέρες θα εξομαλυνθεί περισσότερο, όσο ο κόσμος θα συνηθίζει αυτή την κατάσταση. Άρα, δεν τίθεται θέμα κατάρρευσης αν ψηφίσουμε ΟΧΙ." 
Και προχθές το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA καταγγέλλει για όλα τον Ντράγκι!!!  "Τις Τράπεζες (είπε) δεν τις κλείσαμε εμείς. Τις Τράπεζες τις έκλεισε ο Ντράγκι .Δεν θα έχανε τίποτε αν το άφηνε να κρατήσει άλλες 4-5 ημέρες. Δεν θα χρεοκοπούσε η ΕΚΤ." 
Να τι σημαίνει λοιπόν επαγγελματίας ινστρούχτορας. 
Στις 16 Ιουνίου "σκυλοβρίζει" την κυβέρνησή του γιατί δεν έχει κλείσει τις Τράπεζες και προτείνει το κλείσιμό τους. 
Την Δευτέρα τα βλέπει όλα καλά με τις ουρές στο ΑΤΜ και τους πολίτες να χαίρονται το πράγμα...
Και προχθές κατηγορεί τον Ντράγκι που δεν άφησε ανοικτές τις Τράπεζες!!! 
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμείνει ως κυβέρνηση και ως κόμμα οι κομμουνιστές της ομάδας και "ποιότητας" Λαπαβίτσα θα είναι αυτοί που θα διευκολύνουν το λόμπι της δραχμής εσωτερικού και εξωτερικού στην εξαγορά του κράτους, των ΔΕΚΟ, του εθνικού ορυκτού πλούτου και γενικά της κρατικής περιουσίας.
Γι' αυτό και το λόμπι της δραχμής θεωρεί από τώρα τους Λαπαβίτσες, Λεωτσάκους, Πετράκους, Λαφαζάνηδες και Βαρουφάκηδες "σωτήρες" του τόπου και έχουν φωτογραφίες τους στα εικονίσματα...

Γιώργος Κράλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου