24.7.15

Αγαπητέ Βαγγέλη…



Αγαπητέ Βαγγέλη,
Είσαι ιστορικό στέλεχος της φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, την έχεις τιμήσει με τη μέχρι τώρα πορεία σου και ορθώς το κόμμα επέλεξε να την οδηγήσεις εσύ μέχρι το επόμενο τακτικό Συνέδριο.




Όμως με έχουν ιδιαίτερα στενοχωρήσει ορισμένες σου ενέργειες απέναντι στον σημερινό πρωθυπουργό. Ένα πρωθυπουργό που μέσα σε 6 μήνες:
• Έφερε τόση δυστυχία στη χώρα
• Προκάλεσε τεράστια ζημιά πάνω από 160 δις στην ελληνική οικονομία (βλ ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη)…



• Έφερε σε απόγνωση χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις με το φάσμα της απόλυσης να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια εκατοντάδων χιλιάδων ιδιωτικών υπαλλήλων,
• Εξευτέλισε τους απόμαχους της ζωής στήνοντάς τους σε ουρές μέσα στο λιοπύρι για 50 € που σε πολλούς από αυτούς δεν φτάνουν ούτε για φάρμακα,
• Κατέστρεψε για φέτος την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό,
• Κατάντησε το κέντρο της Αθήνας αβίωτο για τον Έλληνα πολίτη με τις ορδές των μεταναστών να καταστρέφουν χώρους αναψυχής που άλλοτε ήταν στολίδια για την πόλη,
• Άρχισε με απροκάλυπτη θρασύτητα και περισσή αλαζονεία την κομματικοποίηση του κράτους,
• Και τέλος αφαίρεσε κάθε έννοια σοβαρότητας και κύρους από το υπουργικό Συμβούλιο με τα γραφικά και συνάμα άσχετα πρόσωπα που επέλεξε και τα οποία θα βρεθούν tête à tête με τα όργανα της τρόικας.
Με ένα τέτοιο άτομο Κε Πρόεδρε δεν είναι δυνατόν ούτε να χαριεντίζεσαι, ούτε να ανταλλάσσεις χειραψίες εντός Βουλής, ούτε να διακηρύσσεις «πόσο συμπαθής σου είναι», ούτε να ξεχνάς τη λυσσώδη του αντιπολίτευση και τις δολοπλοκίες που έστησε στην κυβέρνηση Σαμαρά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται η χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση.



Πολλοί κατέκριναν τον Αντώνη Σαμαρά στο θέμα της παράδοσης μεταξύ των οποίων, αν δεν με απατά η μνήμη, ήσουν και συ.
Τώρα όμως αποδεικνύεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έβλεπε μακριά και δεν θέλησε να νομιμοποιήσει την παράδοση των κλειδιών της χώρας στον επερχόμενο καταστροφέα.
Όσοι πονάμε για το σημερινό κατάντημα της χώρας ευελπιστούμε να αλλάξεις την τακτική σου αυτή.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ , ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Γιάννης Καρυοφίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου