7.10.15

Ήρθε επιτέλους το απόλυτο λάπτοπ;



Χαρές και πανηγύρια για τους απανταχού γκατζετομανείς κομπιουτεράκηδες!
Η Microsoft έκανε το μπαμ, σοκάροντας όλους αυτούς που ασχολούνται με τέτοια ζητήματα, παρουσιάζοντας το νέο επαναστατικό της λάπτοπ  με την ονομασία Surface Book.



Πρόκειται για το πρώτο ανάλογο προϊόν της συγκεκριμένης εταιρίας, το οποίο χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα να μπορεί να αποσπάται η οθόνη από την βάση πληκτρολόγιο, ενώ το πανίσχυρο GPU του το κάνει διπλά πιο ισχυρό από το MacBook Pro…


Παράλληλα, το νέο λάπτοπ έχει έναν εξελιγμένο  σοφιστικέ μεντεσέ, με τον οποίο η οθόνη μπορεί να περιστραφεί και να κλειδώσει σε οποιαδήποτε γωνία κλίσης, ακόμη και ανάποδα!
Όπως λέει ο εκπρόσωπος της Microsoft  Panos Panay, πρόκειται για το απόλυτο λάπτοπ, και μάλιστα είναι το πιο λεπτό και το πιο ισχυρό όλων!
Ήδη τα εξειδικευμένα περιοδικά και σάιτς είναι κι αυτά ενθουσιασμένα, με το Gizmodo να περιγράφει την μοναδικότητα του νέου λάπτοπ, το οποίο «βάζει πια στο περιθώριο όλα τα υπόλοιπα».
Το σάιτ Verge υπογραμμίζει την καλαισθησία του Surface Book, αναφέροντας ότι αποτελεί επικίνδυνο ανταγωνιστή για το MacBook Pro.
Τέλος, το Engadget το περιγράφει ως «εκπληκτικό», και ως το καλύτερο προϊόν που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια η Microsoft.
Πάντως, υπάρχουν και κάποια αρνητικά σημεία στο νέο λάπτοπ, με το Verge να θεωρεί τον μεντεσέ του «τρελό», το  Wired  να μιλάει για την αδυναμία πλήρους κλεισίματος της συσκευής (λόγω του μεντεσέ), ενώ το Gizmodo αναφέρει πως ο περίεργος καινοτόμος αυτός μεντεσές κάνει την οθόνη να τρέμει στη διάρκεια της πληκτρολόγησης.
Όπως και να’ χει, το νέο λάπτοπ της Microsoft βγαίνει στην αμερικανική αγορά την 26η Οκτωβρίου, με αρχική τιμή τα $1.499…
Αυτά!

S.A.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου