22.10.15

Ισότητα παντού… εδώ και τώρα!



Μέσα στη γενικότερη φαιδρότητα που ζούμε στην μπανανία του Σύριζα, υπήρξαν και δυο τρία περιστατικά που ξεπερνάνε σε βλακεία ακόμη και τις πάλαι ποτέ αΧτιβιστικές καταδρομικές ενέργειες ( κάγκελα, ντουντούκες, κλπ) της Ραχήλ και της ζουρλής.




Αναφέρομαι κατά πρώτον στα καραγκιοζλίκια των περίφημων τραυματιοφορέων στο γήπεδο της Λάρισας, των οποίων ο «επαγγελματισμός» όχι μόνο θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές νοσηλευτών ανά την επικράτεια, αλλά ήδη προκαλεί και άφθονο γέλιο σε τηλεοπτικές εκπομπές σε ολόκληρο τον κόσμο, από την Αμερική μέχρι την Σομαλία, δίνοντας την ευκαιρία σε ολόκληρο τον πλανήτη να ξεκαρδίζεται με τα χάλια μας...


Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα δίλεπτο τρέλας, που συμπυκνώνει όλη την νεοελληνική τσαπατσουλιά, καπάκι με  όλη την εγγενή μας κουτοπονηριά, που μας έχουν κάνει διάσημους γενικώς. Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι τραυματιοφορείς, όπως μου είπαν κάποιοι γνωρίζοντες, δεν είναι επαγγελματίες αλλά απλά προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους (κανονικά δουλεύουν πόρτα σε σκυλάδικο), δεν μειώνει καθόλου το θλιβερά κωμικοτραγικό  θέαμα που πρόσφεραν στην οικουμένη, αποτελειώνοντας τον ήδη τραυματισμένο ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας που χρειάστηκε την φροντίδα τους.
Σαχλαμάρες έχουμε όμως και στο πολιτικό μέτωπο, κυρίως με αφορμή την απίστευτη (πλην όμως αναμενόμενη) κωλοτούμπα της κυβέρνησης στο ζήτημα της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι μέχρι πριν από ενάμιση μήνα ΔΕΝ υπήρχε τέτοιο θέμα. Κάποιος «σοφός» του Σύριζα το σκέφτηκε και το ξεφούρνισε, αποδίδοντάς το στους «κακοί ξένοι τοκογλύφοι», οι οποίοι όμως το διέψευσαν κάθετα και διαγώνια, αφού η ΕΕ ούτως ή άλλως δεν επιτρέπει φορολόγηση της παιδείας.
Ο Αλέξης το έπιασε, είχαμε βλέπετε και εκλογές, και το μάζεψε, υποσχόμενος να μη το εφαρμόσει αν επανεκλεγεί ο Σύριζα.
Εσύ είσαι που το λες; Πριν αλέκτωρ λαλήσει … ο πολύς, παχύς, ημιμαθής, και άκρως συμπλεγματικός επαγγελματίας κομματικός απαράτσικ, που όμως χρίσθηκε υπουργός Παιδείας παρακαλώ,  προχώρησε στην επιβολή του, πουλώντας μάλιστα και πνεύμα!
Όπως είπε, «όσοι γονείς επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, ας αναλάβουν και το αντίστοιχο κόστος» ή κάπως έτσι. Τι κομμουνισμό θα είχαμε άλλωστε αν δεν διώκαμε το κακό κεφάλαιο, λέω εγώ ο ποταπός.
Συμπληρώνοντας ο Φίλης εν μέρει και τον προηγούμενο Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας (ξεχνάω το όνομά του), που ντάλα καλοκαίρι με τον κόσμο στα μπάνια είχε πει σε τηλεοπτικό πάνελ ότι εφόσον ο Σύριζα δεν μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο της δημόσιας εκπαίδευσης, τότε θα μειώσει αυτό της ιδιωτικής για να υπάρχει ισότητα στην μαθητιώσα νεολαία!!!!!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται και η Εφημερίδα των Συντακτών, και πανηγυρίζει που η φιλολαϊκή κυβέρνηση «μείωσε»(!) τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση από 23% σε 13%!!!!!!!
Μόνος ειλικρινής της όλης υπόθεσης ο βουλευτής (συριζαίος βεβαίως) κ. Σεβαστάκης που μέσα στη γενική θολούρα του μυαλού του  δήλωσε ξεκάθαρα και ανερυθρίαστα ότι καλώς μπαίνει ο φόρος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θίγονται ψηφοφόροι του Σύριζα! Αποκαλύπτοντας εμμέσως ότι ο Αλέξης ΔΕΝ ψηφίζει Σύριζα!
Κάτι, που αν είχε εκστομίσει πολιτικός άλλης παράταξης, θα είχε ήδη κρεμαστεί ανάποδα στα τσιγκέλια των ΜΜΕ. Τώρα όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τους κήνσορες των καναλιών και του τύπου.




Για να το κλείνουμε το θέμα, που στην βάση του είναι απλό απλούστατο:
Προτείνω λοιπόν κατάργηση των δημόσιων  σχολείων, των ΑΕΙ, των ΤΕΙ, των ΙΕΚ, κλπ  εδώ και τώρα. Έτσι κι αλλιώς ντουβάρια βγάζουν.
Οι εκπαιδευτικοί όμως να μείνουν στις θέσεις τους, και να πληρώνονται, αφού η Αριστερά δεν απολύει κόΖμο, ειδικά ψηφοφόρους της. Με κλειστά σχολεία όμως, θα έχουμε μειωμένα κατά πολύ τα τεράστια λειτουργικά έξοδα της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, και άρα να τα αμέσως αμέσως  τα περίφημα ισοδύναμα!  Χώρια που δεν θα χρειάζονται και καταλήψεις…
Και με τέτοιο ανταγωνισμό, ποιος θα στέλνει μετά τα παιδιά του σε ιδιωτικό; Άρα να και ο κομμουνισμός στην πράξη!
Όσον αφορά στα πτυχία, στα απολυτήρια, στα πιστοποιητικά, κλπ κανένα πρόβλημα. Κάθε τέλος του έτους να γίνονται δημόσιες και διάφανες κληρώσεις και να απονέμονται απολυτήρια λυκείου, διπλώματα, πτυχία ιατρικής, πολυτεχνείου, κλπ στους τυχερούς.
Έτσι κι αλλιώς και οι σημερινοί φτυχιούχοι εξίσου σκεπάρνια είναι (βλ. Αλέξης), και εξάλλου, όπως θα έλεγε κι ο Σεβαστάκης οι ψηφοφόροι του Σύριζα δεν θίγονται αφού ούτως ή άλλως δεν πατάνε το πόδι τους στις σχολές μιας και οι σπουδές,  το διάβασμα, η παρακολούθηση, και η αριστεία είναι ρετσινιές και χαρακτηρίζουν μόνο τους ταξικούς μας αντίπαλους.
Ισότητα λοιπόν παντού, εδώ και τώρα… κυριολεκτικά.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου