16.1.16

Τα «τσακάλια» της Δημόσιας Διοίκησης…



Μπορεί η κυβέρνηση να μιλά για αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης και για μεγάλες τομές στο δημόσιο, με τον ίδιο μάλιστα τον πρωθυπουργό να μιλά σήμερα ( σημ. προχθές) σε σχετική ημερίδα, ωστόσο η επιτροπή θεμάτων για είσοδο στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, δεν γνωρίζει όπως αποδεικνύεται, το όνομα του γιατρού και εφευρέτη του τεστ ΠΑΠ, Γιώργου Παπανικολάου.



Με ένα παιδαριώδες λάθος στην διατύπωση ερώτησης στον 24ο διαγωνισμό για είσοδο στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, η επιτροπή θεμάτων προκάλεσε αναστάτωση και φυσικά πολλά ερωτηματικά...



Οι «σοφοί» της επιτροπής μπέρδεψαν τον Έλληνα γιατρό και εφευρέτη, Γιώργο Παπανικολάου, με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Παπανικολάου.
Αποτέλεσμα ήταν σε ερώτηση που αφορούσε τον γιατρό, η εκφώνηση να λέει "Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλαου ήταν...", με συνέπεια οι εξεταζόμενοι να ψάχνονται...
Λίγο αργότερα για τον λόγο αυτό βγήκε διευκρινιστική ανακοίνωση από την Σχολή, με την οποία γνωστοποιείται πως η συγκεκριμένη ερώτηση δεν θα μετρήσει στην τελική βαθμολογία λόγω «εσφαλμένης διατύπωσης».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου