28.2.16

Θες να ’σαι κι εσύ αύριο στους πέντε δρόμους με το παιδί σου;



Ο,τι αγγίζει ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει σε δράμα - Οσο υπάρχει, δεν θα υπάρχεις, φίλε

Ναι, λοιπόν, κοιτάξτε στα μάτια τις ροές (τι κομψή έκφραση αλήθεια, συριζαϊκή και απατεωνίστικη για τις ορδές) των δυστυχισμένων ξένων που τους υποσχέθηκαν ελεύθερο πέρασμα από τη χαζοχαρούμενη Ελλάδα του Τσίπρα!



Δείτε τις γυναίκες με τα μωρά στην αγκαλιά, τους ανήμπορους ηλικιωμένους με τα καροτσάκια ή υποβασταζόμενους, τα ταλαιπωρημένα και απελπισμένα μικρά παιδιά, τους οργισμένους χωρίς στον ήλιο μοίρα γονείς τους, κι αφού σκουπίσετε τα δάκρυά σας, αναρωτηθείτε: Θέλετε να γίνουμε ΕΤΣΙ κι ΕΜΕΙΣ; Γιατί μόνο ΜΑΥΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ και απέραντη δυστυχία προδιαγράφονται για κάθε Ελληνα όσο είναι στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ!


Τα αλλοπαρμένα ανθρωπάκια, που τρώνε και πίνουν από το υστέρημα των χρεοκοπημένων συμπολιτών μας και ΠΑΙΖΟΥΝ άλλοτε με το απατηλό συναίσθημα της «κακιάς Ευρώπης» και άλλοτε με τις ευαισθησίες ενός λαού (που ήταν μια ζωή στην προσφυγιά) απέναντι στο σύγχρονο μεταναστευτικό ζήτημα, κάνουν πράξη αυτό που και οι αριθμοί αποδεικνύουν! Οχι ότι χρειαζόμασταν τον επίσημο ΔΕΙΚΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ο οποίος φυσικά και εκτοξεύτηκε το 2015, για να καταλάβουμε ότι από τον άλλοτε νοικοκύρη μέχρι τον απλό αγρότη τα πράγματα θα πήγαιναν ΟΛΟ και χειρότερα όσο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στους πέντε δρόμους θα βρίσκονται σε κάνα δυο χρόνια οι μισοί Ελληνες κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά (με τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά), τους οποίους πάνω και πριν απ’ όλα οφείλουμε να σκεφτόμαστε ως κράτος. Κάθε χώρα αυτό πρέπει να κάνει. Να φροντίζει πρωτίστως τους πολίτες της και από εκεί και πέρα και όλους όσους μπορεί να βοηθήσει. Οχι να αφήνει να ΡΗΜΑΖΟΥΝ οι απλοί άνθρωποι και εκείνη να διορίζει το αμόρφωτο συριζολόι του κάθε ελεεινού κομματάρχη και να πλημμυρίζει με απίστευτη ανευθυνότητα τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας με καταυλισμούς μεταναστών.
«Δεν θα γίνουμε Λίβανος!» φωνάζει… έτσι από μόνος του ο γραφικός πλέον Μουζάλας, ενώ δυστυχώς αυτό ακριβώς γινόμαστε. Την οικονομική συμφορά που θα δεχθούν φέτος όλα τα Δωδεκάνησα από την προβλεπόμενη βουτιά του τουρισμού ποιος θα την πληρώσει; Η Τασία ή ο Δρίτσας; Και οι δύο είναι για Ειδικό για παράβαση καθήκοντος και πράξεις κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Αν στην Ευρώπη καταλογίζεται αναισθησία, στην ελληνική επίσημη πλευρά χρεώνεται απέραντη ΑΝΟΗΣΙΑ, για να μην πω άθλια πολιτική ΠΟΝΗΡΙΑ. Ναι, ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ολκής είναι κάποιοι τέως ανατολικοί και νυν κοινοτικοί λαοί, αλλά τους ρωτάει κανείς πώς και με τι τα βγάζουν πέρα κι αυτοί με... τις ροές;
Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει κοσμοθεωρία την ελεύθερη… διακίνηση των πληθυσμών, έχοντας ως βάση την ευκολούρα του πονηρού Συριζαίου που τον χαρακτηρίζει παντού, ότι δηλαδή οι πρόσφυγες θα… περάσουν απλώς από δω, «θα λιαστούν και θα… εξαφανιστούν» που έλεγε και η τρελο-Χριστοδουλοπούλου, οι λοιποί Βόρειοι και Δυτικοί θα κάτσουν άπραγοι να πλημμυρίσουν από ορδές μεταναστών; Α, πολύ βολικό φαντάζει για τον εξυπνάκια Συριζαίο, όπως κι όλα τα άλλα που χαρακτηρίζουν την πολιτική του και εντός Ελλάδας! Κυνηγά με λύσσα την παραγωγή και τη δημιουργία ανάπτυξης, αλλά επιβάλλει αβάσταχτους φόρους για να ταΐζει το απέραντο κομματο-τροφείο του!
Αφήνει τα νοσοκομεία χωρίς ιατροφαρμακευτικό υλικό, όπως απλές γάζες ή ασπιρίνες, με τόσους και τόσους συνανθρώπους μας να χάνουν τη ζωή τους από τη γρίπη που δυστυχώς θερίζει, και από την άλλη υπόσχεται να διορίσει τάχα μου δεκάδες χιλιάδες γιατρούς, όταν οι ήδη υπάρχοντες μεταναστεύουν μαζικά για τη Σουηδία και άλλες χώρες. Γιατί εκτός από τους μετανάστες έχουμε και τις ροές Ελλήνων επιστημόνων που αναζητούν σωτηρία σε ένα άλλο κοινοτικό κράτος προκειμένου να ξεφύγουν από το μένος των ημέτερων Κιμ Γιονγκ Ουν που διαλύουν κάθε μέρα τους πάντες και τα πάντα! Και για τους Ελληνες και για τους ξένους ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η χρυσή εγγύηση της συμφοράς - για άλλους πιο γρήγορα, για άλλους πιο αργά! Αλήθεια, πού είναι τα HOT SPOTS, οι οργανωμένοι καταυλισμοί και τα συσσίτια; Στον αέρα τον κοπανιστό!
Εκεί που βρίσκεται και η τάχα μου «άλλη» ανάπτυξη, η οικολογική… ευτυχία (μες στον «μπάφο», που όπως πάνε θα τον νομιμοποιήσουν κι αυτόν), αλλά και η νέα δημιουργική αλληλεγγύη στις ουρές του ΟΑΕΔ. Ολα τα άλλα είναι λεπτομέρειες και η ουσία είναι ότι το Προσφυγικό αντιμετωπίζεται συντεταγμένα και όχι με «αούα» και… ανακλήσεις πρεσβευτών (εντός Ε.Ε.! Δεν ξανάγινε!) με τα οποία γελά όποιος ξέρει λίγα βασικά όσον αφορά στο διπλωματικό πρωτόκολλο.
Τα πάντα μπορούν να μπουν ξανά ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ, αρκεί να φύγει, να πάει στο καλό ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος είναι πια και ΠΗΓΗ του εγχώριου κακού και… χωματερή των συμφορών κάθε λογής απελπισμένων.
Αυτό φαίνεται και από τον τελευταίο ξεπεσμό καθημερινά σε επίπεδο καθεστώτος... Χότζα Αλβανίας, με στρατούς από χαφιέδες, λαμόγια και  τρίτης κατηγορίας ρουφιάνους να αποτελούν τους νέους γενίτσαρους των «νάνων Ερντογάν» της Αθήνας. Θυμηθείτε το, πέφτουν και σωνόμαστε. Μένουν; Καταστρεφόμαστε. Σαν τους πρόσφυγες και χειρότερα. (Στο κάτω-κάτω οι ξένοι κάποια στιγμή θα φύγουν.) Αρα; Συναίνεση όπου γουστάρουν; Οχι δα! Ουδεμία συζήτηση με τους «ψαγμένους» καταστροφείς της Ελλάδας. Καμία σύμπραξη σε τίποτα, γιατί το μόνο που θέλουν είναι το ΚΑΚΟ ΜΑΣ και όλα τα άλλα για πάρτη τους.
Οποιος πάει μαζί τους θα έχει την τύχη τους. Και αυτή δεν θα είναι καλή. Οπως έστρωσαν ας κοιμηθούν, κι εμείς να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ! Δεν υπάρχεις, φίλε, όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμος Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου