31.3.16

Αυτές είναι οι επιτυχίες σου κε πρωθυπουργέ!



Βγαίνεις στο δρόμο και βλέπεις έναν ολόκληρο Λαό σε απελπισία. 
Βγαίνεις την νύχτα και βλέπεις μια ολόκληρη χώρα στο σκοτάδι. 
Βγαίνεις να μιλήσεις και όλοι έχουν ένα αχ στο στόμα. 
Βλέπουμε παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά, να μην έχουν δουλειά και εσύ να επιβραβεύεις Καρανίκες. Είδαμε να αποκαλείς τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ αχρήστους. 




Είδαμε να υλοποιείς στο μέγιστο βαθμό αυτά που κατηγορούσες ως αντιπολίτευση, δηλαδή το "έρποντας και γλείφοντας αναρριχώμαι  στη ζωή".
Είδαμε να διορίζεις τα σόγια σου, τα σόγια των φίλων σου, τους συγγενείς μέχρι 6ου βαθμού, τις ερωμένες και τους εραστές (ασχέτων προαστίων)
Είδαμε τα νοσοκομεία να μην έχουν γάζες, αν ρωτήσεις οι παραγγελίες σε καθετήρες για φλέβες και ορούς έχουν τόσο τόσο κακής ποιότητας υλικό,  που κατεγράφη περιστατικό ότι αναγκάστηκαν να εγχειρήσουν το χέρι ασθενούς γιατί όταν έβγαλαν τον ορό έμεινε στη φλέβα ο καθετήρας…



Είδαμε κομμωτήρια με τρεις κομμώτριες να τις απολύουν, πελάτης δεν μπαίνει πως θα πληρωθούν; Το ίδιο και με τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς.
Είναι οι επιτυχίες σας κε Πρωθυπουργέ και κύριοι της Κυβέρνησης.
Είδαμε κε Πρωθυπουργέ πρόσφατα στη Βουλή να μιλάς... μίλησες για να υπερασπίσεις το απόλυτο τίποτα. Για να υπερασπίσεις την απελπισία που έσπειρες στον κόσμο, εσύ, ο κομιστής της "ελπίδας" που την μετέτρεψες εν μία νυκτί  σε "ελ-πήδα", όπως το ίδιο εύκολα μετέτρεψες το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ .
Απορεί κανείς, δεν βλέπεις; δεν ακούς; δεν οσφραίνεσαι; Η μόνη δικαιολογία είναι ότι έχασες όραση, όσφρηση και ακοή, η μόνη. 
Δεν είναι δυνατόν με το ασφαληστ(ρ)ικό και το φορολογικό που φέρνεις, να περιμένεις ότι θα παραμείνεις στην εξουσία ανώδυνα.
Όπως γνωρίζεις, όλες οι επαναστάσεις ξεκίνησαν από την μεσαία τάξη. Εκείνη που κινεί τα νήματα της οικονομίας. Αυτή η τάξη είναι ο νοικοκύρης που απασχολεί νομίμως δυο εργαζόμενους, τους πληρώνει μισθό και ασφάλεια και αυτόν τον νοικοκύρη με τις πολιτικές που επέλεξες τον καταστρέφεις, νομίζεις ότι θα το περάσεις ανώδυνα? 
Ποια αριστερή ιδεολογία υλοποιείς; αυτή που μισεί εκείνον που δουλεύει 15 ώρες; 
Ποια αριστερή ιδεολογία κομίζεις; αυτή που καταστρέφει τον έντιμο και τον ωθεί να γίνει φοροκλέφτης; Ποια αριστερή ιδεολογία κομίζεις φιμώνοντας την ελευθεροτυπία; του Τσαουσέσκου που έβγαζε διαγγέλματα και έλεγε "είμαι ο πατερούλης σας και η Ελένα η μανούλα σας, Ρουμανικέ Λαέ"; και ο Τσαουσέσκου αριστερός διατείνονταν ότι ήταν. Και εκείνος λογόκρινε τηλεόραση και εφημερίδες και πάρα ταύτα το τέλος του ήταν γνωστό.
Εσύ που κατηγορούσες τον Γ. Παπανδρέου και τον Α. Σαμαρά, ως υπερφίαλους γιατί έλεγαν λεφτά υπάρχουν και success story, εσύ βγαίνεις και μιλάς για πρωτογενές πλεόνασμα 3 δις!
Πρωτογενές πλεόνασμα απελπισίας, πόνου, καταστροφής
Πρωτογενές πλεόνασμα στην άλωση των ονείρων ενός ολόκληρου Λαού
Πρωτογενές πλεόνασμα στην  καταστροφή μιας ολόκληρης χώρας
Αυτά είναι οι επιτυχίες σου κε Πρωθυπουργέ.

Μπιάνκα

ΥΓ - Όταν τα παιδιά σου θα τελειώσουν το ιδιωτικό σχολείο, θα πρέπει να τους εξηγήσεις γιατί δεν άφησες τα παιδιά των υπολοίπων να πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Και αφού το Δημόσιο σχολείο που κομίζει ο υπουργός σου είναι καλό, από Σεπτέμβρη περιμένουμε όλοι να πάνε και τα δύο σου παιδιά (ζωή να έχουν) στο δημοτικό σχολείο Κυψέλης
Όταν τα παιδιά σου μεγαλώσουν θα πρέπει να τους εξηγήσεις πως κατέστρεψες σε ένα χρόνο μια χώρα, τη στιγμή μάλιστα που έκανε τα πρώτα δειλά βήματα ανάπτυξης. Πολλές ώρες θα σπαταλήσουν ιστορικοί και ειδικοί επιστήμονες να αναλύσουν και να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο. 
Όταν τα παιδιά σου μεγαλώσουν, θα πρέπει να τους εξηγήσεις ότι ο μόνος Αριστερός ήταν ο Χριστός που είπε "ο έχων δύο χιτώνας να δίδει τον έναν" και δεν είσαι εσύ που λες "όποιος έχει δύο χιτώνας του παίρνουμε με το ζόρι τον έναν και τον δίνουμε όπου γουστάρουμε"
Η καριέρα δεν είναι χολέρα
Η αριστεία δεν είναι αχρηστία
Και η μεσαία τάξη θα σηκώσει τη Χώρα στις πλάτες της, θα της δώσει πίσω την αξιοπρέπειά της,  αλλά χωρίς εσάς...

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή