3.3.16

Το παλικάρι απ τον Γιδά, και το σκυλολόι του διαδικτύου…



Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ώρες είναι μοναδικό.  
Διάφορα διαδικτυακά γκρουπούσκουλα, ένα ολόκληρο χαφιεδότσουρμο, πρώην άεργοι ΣΥΡΙΖαίοι καρπαζοεισπράκτορες που πήραν το δρόμο της ΛΑΕ και του περιθωρίου, αργόσχολοι - αργόμισθοι του πληκτρολογίου, και μαζί βέβαια, όλο το σύστημα της διαπλοκής και ακροδεξιά ΜΜΕ, όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η παρακρατική Ομάδα "Αλήθειας" και πρώην συνεργάτες του Σαμαρά βγήκαν σεργιάνι για να "χτυπήσουν" τον Νίκο Καρανίκα, επειδή τοποθετήθηκε σε θέση συμβούλου του πρωθυπουργού. 




Όλο αυτό το σκυλολόι ξερνάει κοινωνικό ρατσισμό με αναφορές είτε στην ιδιότητα του Νίκου Καρανίκα ως σερβιτόρου, είτε στις σπουδές του. Μέχρι και αρθρογραφία του πριν από 15 χρόνια ξέθαψαν οι επαγγελματίες χαφιέδες, που ταυτόχρονα ξεσκονίζουν τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…



Ο Νίκος Καρανίκας έχει διακριθεί στους κοινωνικούς αγώνες και έχει δείξει, μέχρι σήμερα, ήθος και συνέπεια. Εκείνοι που του επιτίθενται έχουν "διαπρέψει" στη ρουφιανιά και στον παρασιτισμό. 



Είναι τιμή και παράσημο για τον ίδιο να γίνεται στόχος όλης της λουμπεναρίας που θεωρεί ότι στο πρόσωπό του θα χτυπήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 
Θα επανέλθουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου