29.7.16

Το τέλος ενός... μύθου...



Μπορεί να έχει ξαναγραφτεί, όμως, αυτή η κακή περιπέτεια της διακυβέρνησης Τσίπρα θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα σημάνει το τέλος της παρασιτικής αριστεράς, αυτής της αριστεράς που γαλούχησε τις γενιές μετά από την Μεταπολίτευση.

 
ΣΥΡΙΖΑ και τα μυαλά στο σέικερ!

Της αριστεράς που κυβερνώσα απέδειξε ότι πράγματι λειτουργεί σαν παράσιτο. Κρατικοδίαιτη, ιδεοληπτική, εμμονική, με κυρίαρχο στοιχείο την αλαζονεία, το υφάκι του ξερόλα, την μαγκιά του ανόητου ή του επικίνδυνου…



Πάρτε για παράδειγμα τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Εκτός από ψεύτης το παίζει και μορφωμένος. Στη φιέστα για το Σύνταγμα ξεπατίκωσε από το ίντερνετ (μάλλον θα το βρήκε ο Καρανίκας) κάτι τσιτάτα του Ζαν Ζακ Ρουσσώ και τα πέταξε στο διψασμένο… αριστερό κοινό. Μεταξύ ψεύδους, φανφάρας και προσπάθειας εξαπάτησης της κοινής γνώμης. Σκεφτείτε τι είπε. Ότι θέλει να δώσει λαϊκή νομιμοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ποιος, αυτός που προκάλεσε εκλογές με αφορμή την αδυναμία εκλογής Προέδρου.
Είπε ότι καταργεί το μπόνους των 50 εδρών, ποιος αυτός που το εκμεταλλεύτηκε δύο φορές για να γίνει πρωθυπουργός. Μίλησε για ενίσχυση των δημοψηφισμάτων και της επίκλησης του λαού, ποιος αυτός που ένα δημοψήφισμα έκανε και αυτό το πήρε και το μετέτρεψε όπως ήθελε.
Ζήτησε να μπουν δικλείδες ασφαλείας ώστε να μη διαλύεται εύκολα η Βουλή με αφορμή τον Πρόεδρο, ποιος αυτός που κέρδισε τις ευρωεκλογές του 2014 και ζήτησε να παραιτηθεί η κυβέρνηση Σαμαρά.
Κι όμως, αυτός που ξεπούλησε τον ελληνικό λαό τώρα του υπόσχεται ότι θα του δώσει δύναμη. Είναι ή όχι υποκριτής αλλά και ταυτόχρονα επικίνδυνος;
Πάρτε για παράδειγμα τον Νίκο Παππά. Μορφωμένο παιδί, έξυπνο, καμιά σχέση με τους Καρανίκες της κυβέρνησης. Αλλά και πολύ επικίνδυνος. Αυτός κινεί τα νήματα πίσω από τον πρωθυπουργό. Αυτός διευθετεί δουλίτσες με επιχειρηματίες. Αυτός συναντά διαπλεκόμενους και κλείνει deals μαζί τους.
Αυτός λοιπόν ο βολεμένος αριστερούλης της συμφοράς τα ’βαλε χθες με τον Σαμαρά, με τον Στουρνάρα και με ό,τι θύμιζει ότι υπάρχουν και καλύτεροι από την παρασιτική αριστερά. Ο αρχιμανδρίτης - καναλάρχης που μαζί με το τσούρμο της Γενικής Γραμματείας παίζουν το παιχνίδι των τηλεοπτικών αδειών χωρίς ντροπή.
Κάποια στιγμή στη χώρα αυτή θα βγουν οι αλήθειες, θα αποκαλυφθούν τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι και θα… πέσουν τα τσιμέντα. Να είστε σίγουροι ότι όταν αρχίσουν να πέφτουν τότε θα βγουν στη φόρα όλα εκείνα για τα οποία θα πρέπει να ντρέπεται η αριστερά.
Αλλά είπαμε στην αρχή. Κάθε κακό ακολουθείται κι από ένα καλό. Στην προκειμένη περίπτωση ο Τσίπρας, ο παπα…τζης, ο Τσακαλώτος, ο Δραγασάκης, ο Σκουρλέτης, ο Φίλης, ο Βούτσης ή ο… Καρανίκας θα τελειώσουν μέσα σε μια νύχτα. Θα γίνουν παρελθόν με συνοπτικές διαδικασίες και θα είναι αυτοί που θα ρίξουν την πλάκα στον τάφο της αριστεράς.
Η αποδόμησή τους είναι ραγδαία. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η φθορά και η έλλειψη στήριξης από τον λαό είναι τεράστια και σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο κόσμος μπορεί να υπομένει τα σκληρά μέτρα, αλλά δεν ανέχεται τους ψεύτες και τους υποκριτές.
Ήρθε λοιπόν η ώρα που κάθε εβδομάδα που θα περνά μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι επώδυνη για την κυβέρνηση. Κάθε βδομάδα θα είναι κρίσιμη γιατί θα μας φέρνει πιο κοντά στις εκλογές.
Εκεί θα καταλάβουν ποιο είναι το τίμημα της αλαζονείας. Η αριστερά του χαβιαριού, η παρασιτική αριστερά που από τη μεταπολίτευση και μετά έζησε, σπούδασε, μορφώθηκε χάρη στη δουλειά των άλλων, μας τελειώνει.
Και θα είναι το καλύτερο νέο. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλους Τσίπρες, Παππάδες και Καμμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου