28.10.16

28η Οκτωβρίου: Αλήθειες & Ψέματα



Είναι μια θλιβερή αλήθεια πως παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, παρά το ότι έχουμε μεγάλη και ένδοξη ιστορία, αρνούμαστε να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε, Δεν δεχόμαστε να μελετήσουμε και να αγαπήσουμε την ιστορία μας. Αδιαφορούμε για το παρελθόν του έθνους μας και αφήνουμε χώρο στις αντεθνικές αντιλήψεις να επικρατήσουν ιδεολογικά.

Αυτός είναι και ο λόγος της σημερινής κατάντιας, της σημερινής μιζέριας της Ελλάδας μας: η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Αυτό το καρκίνωμα που κρατάει την Ελλάδα συνεχώς πίσω είτε αφορά την οικονομία είτε τις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας μας.

Πώς όμως να αλλάξει αυτή η κατάσταση όταν από αυτά ακόμη τα σχολεία η προπαγάνδα και η παραποίηση των γεγονότων από την αριστερά είναι ουσιαστικά η μόνη "ιστορική" πηγή που έχει στα χέρια της η νέα γενιά; Επειδή λοιπόν δεν ανέχομαι να παίζεται μπροστά στα μάτια μου η παραχάραξη της ιστορίας εις βάρος της πατρίδας μου παραθέτω τα ψέματα της αριστεράς για το εθνικό θέμα της 28ης Οκτωβρίου:

ΨΕΜΑ: "Ο Ι. Μεταξάς δεν είχε προετοιμάσει επαρκώς τον ελληνικό στρατό για τον πόλεμο".
ΑΛΗΘΕΙΑ: Παρά το γεγονός πως το 1935 ο ελληνικός στρατός είχε στην κατοχή του ουσιαστικά ο,τι είχε απομείνει από την Μικρασιατική εκστρατεία μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να είναι επαρκώς εξοπλισμένος, εκπαιδευμένος και οχυρωμένος. Μην ξεχνάμε άλλωστε και την περίφημη γραμμή Μεταξά, ένα στρατιωτικό στολίδι για την εποχή εκείνη (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

ΨΕΜΑ: "Ο Μεταξάς δεν ήθελε να πει το ΟΧΙ, αναγκάστηκε να το κάνει από τον ελληνικό λαό. Μόνον ο ελληνικός λαός είπε το ΟΧΙ".
ΑΛΗΘΕΙΑ: "Δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίζω έναν δικτάτορα. Ο Ι.Μεταξάς φέρθηκε προφανώς αντιδημοκρατικά κατά την θητεία του και είναι απέναντι στην ιδεολογία μου. Όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται: εάν ο Ι.Μεταξάς είχε πει "ΝΑΙ" στον Ιταλό Πρεσβευτή οι Έλληνες θα ξυπνούσαν και θα έβλεπαν Ιταλικές σημαίες στην Ακρόπολη. Θα ήταν πλέον πολύ αργά για κάθε αντίσταση. Όπως και εάν ο Ι.Μεταξάς έλεγε "ΟΧΙ" αλλά οι Έλληνες την επόμενη ημέρα αντιδρούσαν με επιχειρήματα του τύπου "Τα σύνορα είναι απλά γραμμές στους χάρτες", "Δεν υπάρχουν Έθνη" και άλλες Αριστερές εξυπνάδες, τότε πάλι η Ελλάδα θα είχε πέσει στα χέρια των Ιταλών με χαρακτηριστικά εύκολο τρόπο. Οπότε είναι πιστεύω ιδιαίτερα μικρόψυχο να προσπαθούμε να διαχωρίσουμε το ποιος είπε το ΟΧΙ. Το ΟΧΙ το είπε ΚΑΙ ο Μεταξάς, ΚΑΙ ο ελληνικός λαός. Εάν ένας εκ των δύο αποδεχόταν τον κατακτητή, δεν θα υπήρχε το ελληνικό έπος στην Βόρειο Ήπειρο. 

ΨΕΜΑ: "Ο Ν. Ζαχαριάδης και το Κομμουνιστικό Κόμμα, στήριξαν τον αγώνα κατά των Ιταλών".
ΑΛΗΘΕΙΑ: "Πράγματι για πολιτικούς λόγους μέσα από τις φυλακές ο τότε Γ.Γ. του ΚΚΕ με επιστολή του υποστήριξε τον αγώνα. Φυσικά όμως αυτό ήταν αντίθετο στην κομμουνιστική γραμμή από την ΕΣΣΔ (Απόρροια του σύμφωνου Μολότωφ - Ρίμπεντροπ) δηλαδή της διασφάλισης της ειρήνης ανάμεσα σε ΕΣΣΔ και Γερμανία. Μάλιστα μετά από το άδειασμα της Κ.Ε. του ΚΚΕ προς τον ΓΓ του, ακολούθησαν 2 επιστολές του με τις οποίες ανακαλεί και χαρακτηρίζει την ελληνική αντεπίθεση στην Βόρειο Ήπειρο ως "Κατακτητικό και ιμπεριαλιστικό πόλεμο" (περισσότερα στο αντικειμενικό site Μηχανή του Χρόνου.

Ο Μόλοτοφ (υπογράφοντας), ο Ρίμπεντροπ (με τα μαύρα πίσω
από τον Μόλοτοφ) και ο Στάλιν (δεξιά) στις 23 Αυγούστου 1939

ΨΕΜΑ: "Οι νίκες της Ελλάδος στο ηπειρωτικό μέτωπο κάθε άλλο παρά νίκες των στρατηγών ήταν". 
ΑΛΗΘΕΙΑ: Όπως και στην περίπτωση με τον Μεταξά έτσι και εδώ η νίκη του ελληνικού στρατού αποδίδεται από τον απλό στρατιώτη που με αυταπάρνηση πολέμησε για να ζούμε εμείς ελεύθεροι μέχρι τον Στρατηγό που οργάνωσε την επιχείρηση με άριστο τρόπο. 

ΨΕΜΑ: "Η ελληνική εξόριστη κυβέρνηση στην Αίγυπτο προσπαθούσε να πολεμήσει τον ΕΑΜ ΕΛΑΣ". 
ΑΛΗΘΕΙΑ: Ουδεμία σχέση έχει αυτό με την πραγματικότητα. Η ελληνική κυβέρνηση στην Αφρική ασχολούνταν με τον υπέρτατο αγώνα της ελευθερίας στο βορειοαφρικάνικο μέτωπο. Τρανό παράδειγμα η ενεργή συμμετοχή των Ελλήνων στην πρώτη μεγάλη νίκη των συμμάχων στο Ελ Αλαμέϊν καθώς και στην συνέχεια των συγκρούσεων. Ποιός ο λόγος να ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα που οι αριστεροί βγάζουν από το μυαλό τους; 

ΨΕΜΑ: "Αντίσταση στην υπό κατοχή Ελλάδα έκαναν μόνο οι Αριστεροί". 
ΑΛΗΘΕΙΑ: Δεν είναι πάρα ένας ακόμη μύθος της Αριστεράς. Οι Δεξιοί όπως και οι Κεντρώοι αγωνίστηκαν με πάθος για την ελευθερία της πατρίδος τους. Αναφέρω ονομαστικά λίγες από τις δεξιές αντιστασιακές οργανώσεις που δρούσαν στην περίοδο της κατοχής: ΕΟΚ, ΠΑΟ, ΕΚΚΑ, Ελληνικόν Αίμα, Ελληνικός Στρατός, ΕΔΕΣ, Ιερά ταξιαρχία κ.α., ενώ γνωστά θα έπρεπε να είναι και περιστατικά εθνικοφρόνων Ελλήνων που αντιτάχθηκαν στον γερμανικό ζυγό (όπως το περιστατικό με τον στρατιώτη στην Ακρόπολη ο οποίος μετά την υποστολή της ελληνικής σημαίας τυλίχθηκε σε αυτήν και έπεσε από τον βράχο. Έλληνας ο οποίος μόνο στον χώρο της Αριστεράς δεν άνηκε. Για περισσότερα περιστατικά και πιο αναλυτικά σας παραπέμπω στο βιβλίο του Αντώνη Κρουστή: "Ψευτοαριστερά και μύθοι". 

Με αυτά και άλλα πολλά δάσκαλοι και καθηγητές πιπιλάνε το μυαλό των μαθητών. Διαμορφώνουν την νέα γενιά με την μόνη τέχνη που γνωρίζουν άριστα: την προπαγάνδα. Τα παραπάνω δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου: έχουν ειπωθεί πολλάκις στα σχολεία είτε σε διδακτικές ώρες, είτε και σε σχολικές εορτές. Η προσπάθεια της Αριστεράς να κυριαρχήσει στον χώρο των ιδεών και να αποκηρύξει κάθε έννοια πατριωτισμού στην νέα γενιά καρποφορεί. Οι νέοι σε περίπτωση που δεν έχουν λάβει την απαραίτητη αγωγή από το σπίτι τους, ζουν μέσα στο ψέμα και την προπαγάνδα της αριστεράς. 

Εάν θέλουμε η Ελλάδα να ξεφύγει από αυτήν την κρίση αξιών και ηθών που περνάει. Εάν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας την μιζέρια και να φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, τότε είναι απαραίτητο να χτυπήσουμε το κακό στην ρίζα του. Να μην φοβηθούμε να συγκρουστούμε ιδεολογικά με την Αριστερά. 

Και εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας: να παλέψει στον χώρο των ιδεών, να μην αφήσει άλλο την Αριστερά να γεμίζει το κεφάλι των νέων με ανοησίες, να βγει έξω στην κοινωνία και να χτυπήσει την ιδεολογική ηγεμονία της. Εγώ σαν ΜΑΚΙτης το θεωρώ χρέος μου να παλέψω προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω πως και η ΝΔ θα κάνει το ίδιο. 

Διότι πέρα και πάνω από κόμματα πέρα και πάνω από μικροκομματικά οφέλη πρέπει να βάζουμε το καλό της πατρίδας μας, Και να μην ντρεπόμαστε να το φωνάξουμε: 

"ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" 


του Νικόλα Γιάννου
Σύνεδρου της ΟΝΝΕΔ
Προέδρου της ΜΑΚΙ Πετρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου